Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am uitat sa va zic ca la noi ningeeeee.........mama ei de vreme.....ma uit la lacramioarele mele din gradina si le plang de mila, nu stiu daca-mi rezista

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Buna Puiutz!
Am dureri de burtica si in vagin dureri ascutite, statul in picioare ma omoara, la fel schimbatul pozitiei in timpul somnului (care nu e mai mult de 5 ore) si psihic si mai nou am dureri in piept

saptamana 29 Ducu

Dureri ascutite in vagin am mai experimentat si eu, dar de scurta durata.. Dureri de burtica nu am...simt ceva ca niste dureri musculare in partea de sus a abdomenului in special dupa ce am mancat si am abdomenul intins la maxim. Nu stiu cat de normale sunt sau daca au alta cauza decat intinderea abdomenului.

Si eu merg la control miercuri si am sa-l intreb pe dr. despre simptomele astea.

Astept sa-mi spui maine ce a zis la control. Probabil ca o sa zica fara stat in picioare. Nu stiu de la ce pot fi durerile in piept. Eu simteam dureri in piept cand aveam reflux acid din stomac (asta inainte de a fi insarcinata). Durerea seamana izbitor cu cea de angina pectorala (am mers chiar si la cardiolog...).

Poate si la tine sa fie de la refluxul acid? Ai arsuri?

si incearca sa stai linistita pana afli ce si cum de la dr.

Elena 26+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am gasit o masa de infasat,interesanta,pt cine nu are loc suficient in camera,se pliaza pe perete.
www.ikea.com/es/es/catalog/products/80141708" target="_blank">AICI

25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DRAGAICA te citesc cu drag.
asa bunici intelepti mai rar !
sa fiti fericiti,parintii uneori nu stiu ce vor de la copiii lor,de cele mai mute ori doresc ce nu au obtinut ei,total diferit de ceea ce fac copiii lor.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Pentru fetele din jud. Constanta: stiti cumva unde se fac cursuri Lamaze? As vrea si eu sa ma inscriu.

Matusa, Baby78 - voi v-ati inscris la asa ceva?

Elena 26+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

DRAGAICA te citesc cu drag.
asa bunici intelepti mai rar !
sa fiti fericiti,parintii uneori nu stiu ce vor de la copiii lor,de cele mai mute ori doresc ce nu au obtinut ei,total diferit de ceea ce fac copiii lor.

25+

Am parte de niste bunici ca-n povesti, cei din partea mamei, pe cei din partea tatei nu i-am simtit aproape sufleteste, aproape ca nu i-am cunoscut, desi stau gard in gard cu ceilalti bunici
Eu a fost fata Mosului si a Babei, am fost ca un copil facut la batranete, nu cred ca m-au vazut ca o nepoata ci mai mult ca fata lor.
Ei sunt singurul motiv pentru care merg in tara, pe parinti ii pot aduce dar pe ei nu, ca-s batrani.
Am fost in octombrie in tara, la anu merg iar ca sa-si cunoasca stranepotii

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,

am avut musafiri.Maaaama atata am de recuperat.....
pe scurt am inteles ca Racusor,Carmen,Tina,Ochidut trebuie sa stea f cumintele!!Aveti grija de voi fetelor!!!!!
Mirela,Maya bafta si va asteptam cu 2 liniute!!!

Eu tot acasa stau la pat din noiembrie.M-am obisnuit.C'est la vie!Am fost doar la cumparaturi intre timp,pt bebei,o sa va pun poze sa vedeti ce lucrusoare dragute avem!Aa si cu butica!!Pe diseara promit!!!
In schimb nu pot sa dorm!!!!!!!E horror.Nu pot sta in nici o pozitie!Sunt rupta de oboseala!Ba nu ma lasa fetita ,ba baietelul sa dorm!Plus lipsa de aer ma omoara!!!Voi aveti probl dn astea?
Declar 13kg in plus!
Miercuri mergem la eco!De-abia astept ca nu mi-am vazut puiutzii de 3 sapt!
Mycya eu pap cereale de ff mult timp dimineata zilnic,zilnic,nu doar de cand sunt gravi si nu m-au ingrasat cerealele.Astea sunt dimpotriva,un aliment dietetic de mancat doar dimineata!!!ajuta tranzitul,tin de foame,sunt f bogate nutritiv.Deci papa linistita!!

Carmen unde ai gasit asa rochite dragute mici de vara?ca eu nu gasesc?cotumase de baietei am dar rochite nu prea.

Cris2010 cum stai cu caruciorul? ca nu am apucat sa-i spun,dar am fost la Babavilag si carutul e undeva la 100.000 forinti.In lei cam 1600 ron ar iesi acel Jumper x.Pt Warrior nu au avut pret,dar mi-l dau miercuri acum cand merg.

Puiutz nu am apucat sa recuperez,banuiesc ca am pierdut multe lucruri utile.Asta e...treptat o sa citesc ca-s cam multe 14-15 capitole.

la toate

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Carla si eu de cand sunt dimineata mi-am facut un obicei sa mananc cereale cu lapte,si imi tin si f bine de foame,plus ca e singura masa care nu ma face sa am arsuri.m-am gandit ca nu prea are ce sa ingrase,dar oricum am sa imi schimb tipul de cereale,ca mie imi plac mult alea cu ciocosi credca asta nu face bine.asteptam poze cu burtica,ca imi imaginez ce mare e fata de pozicile alea vechi

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica dar ce probl ai?ca nu am inteles!te rog daca mai poti sa-mi spui si mie o data.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

puyutz interesant articol,chiar e bine ca am citit ca mai aveam obiceiul sa imi pun picioarele pe perna sa stea mai sus si am vazut ca nu e bine .

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput