Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

alina da vazusem la stiri cand se facuse un reportaj despre fructele aduse de dinafara,si vazusem si cirese.asta saptamana trecuta.
ce bebe grasunel.poi e mai bine ca saraca femeie daca nastea natural se chinuia si sa nu mai zic ce taietura i-ar fi trebuit

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutari si de la noi!

Ieri am tras chiulul de pe forum am avut zi de cumparaturi+bucatareala.

Bebe iarasi era lenes si cand am mai citit si ce zicea Dragaica ca trebuie sa-l simti din 3 in 3 ore am inceput sa-mi fac griji din nou.. Azi dimineata n-a vrut sa se miste bebe pana nu l-am mangaiat si nu am vorbit cu el. Apoi a inceput , desi cam timid. A facut pauza cat am luat micul dejun si apoi a inceput iarasi. S-a apropiat si tati de burtica sa vada mai bine si atunci s-a oprit. Mereu face asa, parca se rusineaza de tati . S-a rugat tati de el sa-i arate si lui cum da cu piciorusul si in sfarsit bebe s-a induplecat si a dat mai tare, sa vada tati ce fortos e el

Aseara am mai citit pe net ca daca placenta e plasata pe peretele anterior al uterului (adica spre partea din fata a burticii) miscarile lui bebe se simt mai greu. Asa ca fetele care aveti placenta anterioara si il simtiti mai rar / mai greu stiti de ce. Si eu o am tot asa. M-am mai linistit...

Fetele cu probleme: Carmen, Racusor, Tina, Ochidut fiti cuminti si rabdatoare in patut pentru bebeii vostri dragi.

Racusor - astept sa vii cu vesti bune de la control azi! Ma bucur ca te simti mai bine!

Tina - multa rabdare cu perfuziile, stiu ca e greu, mie mi s-a pus perfuzie o singura data si mi s-a parut groaznic sa stau in pat o ora si ceva + ca m-am mai ales si cu vena sparta, nu vreau sa-mi inchipui cum e pentru tine si celelalte fete care au parte zilnic de asa ceva

Ochidut - presiunea jos o fi si de la capsorul bebelinei daca s-a intors, dar oricum e bine sa vb. cu medicul!

Maine facem si noi 26 sapt., pot sa schimb si eu semnatura de azi? Multumesc!

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Ce mai stiti de CD si de Ramo? Iarasi nu au mai intrat demult... Sper sa fie bine amandoua!

Carla, ce faci, inca citesti din urma?

Michelle, Belu, Btz_ovi voi sunteti bine?

Maya, fie ca noul stup sa fie roditor si plin de bucurii!

Alina2005 ma bucur tare ca nu mai trebuie sa stai doar in patut si ca poti iesi la plimbarica! Tine-o tot asa dar totusi menajeaza-te!!

Elena 26+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Uitati [= un articol interesant despre ce trebuie sa facem pentru ca bebe sa se aseze pentru nastere in pozitia ideala pentru un travaliu mai usor.

Dar cred ca sunteti la masa de pranz acum

Elena 26+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

RECLAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Eladeea! 32 sapatamani?!!! Multe inainte! Mai ai putin!Offf, ce emotii am pt voi care sunteti primele.

Sa va dea DD nasteri usoare si la termen!

tina 28+ cu

tina, ...si stai cumintica...toate trec...iar bebeii in curand o sa-si arate fata... si atunci sa vezi...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Si noi mergem maine la control, nu prea m-am simti ok zilele acestea, sa vedem ce o sa ne spuna doctorul.

saptamana 29 Ducu

Matusa, in ce sens nu te-ai simtit ok? Ce simptome ai avut?

Elena 26+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna Puiutz!
Am dureri de burtica si in vagin dureri ascutite, statul in picioare ma omoara, la fel schimbatul pozitiei in timpul somnului (care nu e mai mult de 5 ore) si psihic si mai nou am dureri in piept

saptamana 29 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA super coincidente si la voi !sa fiti fericiti multi multi ani !

RACUSOR cum te mai simti?ce imi place si povestea ta,cu cenusareasa.

LAURIKA sa fiti fericiti in continuare !
frumoasa poveste.

ALINA cat te mai chinui si tu de la 22 saptamani !!

OCHIDUT si tu cumintica in pat !

MATUSA trebuie sa te odihnesti mai mult !

RAMO cum mai esti?
CARMEN si tie pupici si cumintica in pat !

25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata delfinariu, am schimbat semnatura, am scos graficul si-am inceput monitorizarea contractiilor, bebe Sebastian m-a seperiat aseara, nu a miscat de la 6 pana cand m-am culcat.
Dimineata m-a luat la suturi, l-am zguduit de cateva ori si mi-a raspuns .

Fetelor toate povestile sunt frumoase, asta e tineretea , la noi nu a fost dragoste nebuna, din partea mea ma refer, mi-a povestit mai tarziu, dupa ce ne-am casatorit, ca i-am placut de cand m-a vazut prima data dar a avut impresia ca nu-mi ajunge la nas .
Dragostea la mine a venit treptat, descopeream zilnic ceva la el care-mi placea, am inceput sa-i iubesc pletele, am inceput sa descopar cat de mult imi place Ramstein, Metalica, etc., ma scotea la opera, teatru. Am descoperit un om sensibil, inteligent, a fost bursier toata facultatea si la master cu medalii in facultate pe la olimpiada de fizica, eu ramaneam mereu cu restatnte, ma simtea ca o idioata pe langa el.
Cand a venit prima data la mine acasa, jos la scara blocului l-am pus sa-si stranga paru, sa-si dea jos cerceii si geaca motor ma gandea ca o sa ma dea mama afara din casa. Dupa ce-a plecat o intreb pe mama ce parere are de el, mama cu o grimasa in coltul gurii: "Pare baiat bun".
Trebuie sa specific ca parintii mei nu l-au vrut, parintii lui nu m-au vrut, acum dupa aproape 8 ani de relatie cu 2 copii pe drum nu stiu inca daca s-au obisnuit cu ideea suta la suta, dar asta e....relatia noastra e mai puternica ca niciodata, iar eu am ajuns sa-l iubesc enorm.
Ceea ce m-a bucurat/incurajat/surprins au fost bunicii mei care m-au crescut, l-au placut pe Andrei de prima data, de cand l-au vazut, iar pentru mine parerea lor conteaza mai mult decat a parintilor.
Bunicu meu mi-a zis:" Tata, eu te cunosc pe tine, nu esti rea da esti cam zapacita, sa nu-ti bati joc de baiatu asta cum ai facut cu altii ca e pacat de el, e baiat tare bun si bland, asculta ce-ti spune tata." Am fost in al 9lea cer, mai ales ca pe fosult meu prieten, febletea mamei mele, bunici nu l-au placut deloc si mi-au zis sa am grija ca baiatu e prea gelos si eu nu o sa am viata cu el. Cata dreptate......iti dai seama ca omu nu imbatraneste degeaba, sper sa ajung si eu la batranete la fel de inteleapta ca bunicii mei

Gata iar am intrat in putu cu melancolie

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput