Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 10
laurika1982 spune:
Si am uitat sa zic: eu si sotul am facut aceeasi scoala generala si acelasi liceu...pe noi ne- a cuplat un prieten comun care a vazut chimia dintre noi: D...inainte de pastele din 2001 a venit la mine si m0a intrebat: nu vrei tu as fii cu alex?si eu...eee, lasa-ma cu asta...(acelasi lucru l-a facut si cu el ) ...si la o saptamana dupa paste..am vb noi intre noi...si m-a dus acasa .aveam 18 ani atunci si sotul 16..tin minte ca azi ca parca m-a fript primul sarut...am trecut prin multe si au fost multi contra noastra..ba ca nua re el bani, ba ca nu am eu...dar am trecut peste toate si uneori ma mir si eu ca dupa 9 ani (ii facem in 23 mai) ne iubim si ne intelegem bine...hai ca ma apuca nostalgia si ocup si o gramada de spatiu pe forum :D
Laura 28+ cu
laurika1982 spune:
Racusor: sda vii cu vesti bune de la medic...nu se accepta altfel.pupicei si tinem pumnii\!!
Laura 28+ cu
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu
Racusor sa vii cu vesti din cele mai optimiste!!
Oana nu este niciun secret, l-am luat cu 545 euro din viena + 18 euro transport!
Ce mi-a placut ca este un singur carucior iar landoul se ataseaza in caruciorul initial dupa ce in prealabil a fost lasat la 180 grade este ca un cocoon usor pe care il pui acolo, are muffin pentru picioare, umbrela, plasa de tantari plasa de ploaie , de fapt toate accesoriile, inclusiv umbrela, si le poti depozita pe toate intr-un dulapior pe hol sau in garaj, cocoonul, il poti lua impreuna cu copilul si poate dormi si in casa cu el, dar este cazul meu poate alte fete au nevoie de landoul mare, eu am deja leagan acasa!
Are si valiza de calatorii pe care sa o poti factura cum noi comultam intre belgia si ungaria a fost iarasi un punct important!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu
racusor2010 spune:
mercic fetele de incurajari
tina ma bucur ca esti mai bine! stai cumintica in patut
eu am mai avut ieri o contractie, dar nedureroasa...in rest ma simt ok...mai simt arsuri sau ca un nod in gat, dar asta cred ca e de la gynipral atat timp cat colul nu se deschide si nu am contractii, daca stau cumintica in pat sper sa ajungem cu bine la termen
am papat acum capsuni si m-a luat un aomn de la vremea asta uracioasa
Bulina 31+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Mycya spune:
vreau si eu sa mananc capsunidar bebelinei mele nu ii placnumai cand simt cum miroase prin magazin imi vine sa le inghit ci totul
la noi e vreme frumoasa,pana vineri a plouat intr-una adica o saptamana de frig,acum este soare
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
racusor2010 spune:
sa va povestesc si eu ....
ma angajasem de curand la banca...si a venit petrecerea de Craciun....si eu ma despartisem de curand de prietenul din liceu, dupa o relatie de vreo 8 ani. dar in seara aia am luat hotararea sa merg mai departe asa ca m-am dus la prietena mea, m-am aranjat, m-am machiat, pregatita de petrecere...
cand am coborat din taxi,in fata hotelului unde era petrecerea, vine cineva la mine, ma saluta si ma conduce spre petrecere...ma gandeam ca ma confunda,dar am mers cumintica, fiindu-mi rusine sa il intreb daca lucreaza la aceeasi banca
in fine, am stat de vorba vreo ora, dupa care au venit colegii mei si am fugit ca cenusareasa
pe la miezul noptii vine un coleg cica sa ne faca cunostinta
si asa ne-am pus pe vorba, am descoperit ca aveam cunostinte comune, ca am stat in camere alaturate chiar la camin
si la 5 dimineata eram printre ultimii ramasi la petrecere...
ei, apoi ne-am mai despartit, tot felul...dar in ziua cand am implinit 25 ani am petrecut doar in doi, si a fost una din cele mai fericite zi din viata si anul urmator am plecat impreuna in concediu, ca amici si de atunci suntem nedespartiti devenisem prieteni foarte buni, asa ca dupa concediu la nici 2 luni ne-am mutat impreuna....
cam asta e povestea noastra pe scurt
Bulina 31+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
tina_80 spune:
Laurika, m-ai dat pe spate cu site-ul tau. Am intrat si eu si mi se par niste preturi f ok. Pe mine m-ar interesa o lenjerie cu tot cu aparatori si o saltea de patut.
Niciodata nu am luat de pe net si sincera sa fiu mi-e cam frica.
Eu am vazut la mall un set de lengerie, cu pilota si aparatori la 420 lei, dar parca nu as da atat de mult.
Eu am fost si sunt de principiu ca salteaua si patutul sa fie ok, iar lejeria din bumbac 100%
Patutul l-am luat de la IKEA si sunt tare mandra de el, si mai am salteaua de luat si lejeria.
Rugamintea mea este daca ma poti ajuta cu niste sfaturi, poze, pt ca m-am uitat pe site si au preturi f bune. Nu stiu ce sa fac.........
Multumesc anticipat!
tina 28+ cu
tina_80 spune:
Anca
Racusor, ma bucur tare mult ca te simti mai bine si ca nu mai ai contractii.
Cat despre acel nod in gat il simt si eu....nu stiu de la ce este...eu nu iau ginypral si totusi il am. Nu stiu ce sa cred......
tina 28+ cu