Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Ma bucur ca i-a placut si micutei si tatalui (parea cam neincrezator ). Sa-i fie de bine balaceala! Mirela fericita de Mara Ioana |
Tati il are mereu pe DACA in brate. Stiti povestea cu drobul de sare...
Dar e simpatic cand se agita atat si se implica foarte mult in tot ce tine de cresterea piticei. Era superba in cada!
myky791 spune:
ne mai tineti minte? si noi alergam dupa voi. eu am facut drumuri casa-mama am dormit cand ici cand colo si nam maia vut timp de scris. sunt in urma cu vreo 2 capitole dar o sa recuperez eu.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
ayanna_xem spune:
Hai, soare!!!!! Arata-ti razele la pufuletii de Bucuresti....pliiiiiz
Eu ma agit aici si ma bucur de parca as participa eu la intalnire, asa-s de nerabdatoare.......ce sa fac, na? daca nu prea am cu cine socializa....
Am iesit saptamana asta in oras, in parc (de obicei stam pe terasa in fata casei ca nu avem tot timpul masina la dispozitie)...si erau de-a carucioareeee....dar toate cu bunici...io cu cine sa stau de vorba? ca deja se uitau lung la mine ca e cam dezbracatel copilu' ...si nu aveam chef de 'predici' atotstiutoare...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
alicredo spune:
da da daaa noi v-am blestemat! s-a prins ? ca eu mor de ciuda aici!!! de la mine tuna si fulgera
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
sunt singura? a plecat toata lumea la intalnire? si provincia?
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
ayanna_xem spune:
Lorex, esti curajoasa daca vrei sa te incumeti cu pufuleata la un drum pana la Bucuresti...
...tradezi provincia???... ...
...am editat ca nu m-am strambat suficient de convingator...
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo da da daaa noi v-am blestemat! s-a prins ? ca eu mor de ciuda aici!!! de la mine tuna si fulgera din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
...crek de asta e confuza vremea la capitala....ca io trimit raze de soare si tu tunete si fulgere...
ana_g spune:
mai sunt eu pe aici....si culmea, sunt in bucuresti!! dar noi avem un mic santier acum acasaaa (punem parchet..), sotul supravegheaza mesteru si isi face si treaba pt servici....da, e urat, ploua....nu f tare, cel putin la mine. eu-s inspre baneasa, tineretului unde se intalnesc fetele e mai spre sud, poate acolo e mai bine.
tare mi-e ciuda ca nu pot tine pasu cu voi...of...nici mestera la compus mesaje nu prea sunt...
andre_lina, mi-am adus si eu aminte de punct! dar eram atat de emotionata incat nu am putut savura momentul....nici nu stiam cum ma cheama....nu-mi dadeam seama ce fericita sunt......
mama lui STEFAN
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Lorex, esti curajoasa daca vrei sa te incumeti cu pufuleata la un drum pana la Bucuresti... ...tradezi provincia???... ... ...am editat ca nu m-am strambat suficient de convingator... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
vreau, nu vreau, se pare ca solidarizez cu provincia, ca de fapt eu de-acolo sunt! n-ati vrea sa fiti in bucuresti acum, e urat....dimineata la 8 era insa interesant, un aer f curat, tare si o liniste mormantala, nici o masina, nimic...parca eram doar eu pe pamant....
mama lui STEFAN
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_g
vreau, nu vreau, se pare ca solidarizez cu provincia, ca de fapt eu de-acolo sunt! n-ati vrea sa fiti in bucuresti acum, e urat....dimineata la 8 era insa interesant, un aer f curat, tare si o liniste mormantala, nici o masina, nimic...parca eram doar eu pe pamant.... mama lui STEFAN |
Imi pare rau pentru fete ca si-au facut atatea planuri si abia asteptau intalnirea...la noi se roaga oamenii pentru un pic de ploaie ca s-a uscat pamantul si se tem de seceta...dar la oras imi inchipui ca e foarte nasol cand ploua...
...oricum n-au intrat zilele in sac, vara abia incepe...o sa fie timp berechet de intalneli...si atunci o sa mergeti si voi...