urgent,neurolog bun
am nevoie de un nume si un numar de telefon al unui neurolog bun pt copii in bucuresti.va multumesc mult
Raspunsuri
elya spune:
Noi mergem la dr Burloiu Carmen si suntem multumiti. O gasesti la Sanador, numarul de telefon il gasesti pe site-ul lor pentru programare. Am citit de problema voastra la alt subiect, sper sa nu fie nimic grav. Multa sanatate
mychydutza spune:
am auzit de DR. Petre Onaca. matusa mea a fost la el si a fost f multumita. banuiesc ca , consulta si copii. il gasesti la Floreasca.
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Happiness_4_us spune:
Neurologia de adulti difera de neurologia pediatrica, Micky.
Monalac, ti-am dat PM.
Multa sanatate!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
diuna spune:
@monalac, sper ca sunteti bine! Ne poti pune la curent supra evolutiei copilasului?
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
wnimra spune:
noi tot la dr Burloiu Carmen am fost , este ok, am gasit-o la Obregia.
multa sanatate
Mami de Alex( 27.07.2005 )
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
babette spune:
Da, si noi am fost la dr Burloiu. Este intr-adevar un medic bun. Poti merge linistita si cu incredere la d-sa.
monalac spune:
va multumesc din suflet pt tot.
din fericire n a fost vb de nistagmus,eeg a iesit bine,nici convulsii atipice nu are,e vb de niste ticuri.
cris e acum mai bine,nu mai face tot timpul cu ochii asa.
monica70 spune:
Ma bucur mult de asa o veste
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
crisalida spune:
Buna!
Stie cineva daca dr Ciocea Bogdan de la Spit Gr Alexandrescu , are si cabinet in alta parte pentru consultatii?
As vrea si eu un nr de tel , va rog.
In decembrie anul trecut am ajuns la dansul si as vrea din nou o consultatie, dar la grigore allexandrescu parca nu as vrea sa ma mai dus. Vin din provincie si mi-e mai comod la un cabinet.
Multumesc!