Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (49)
Raspunsuri - Pagina 6
crina-s spune:
Danuta imi pare rau ca ai arsuri.
Eu nu am avut pana acum si nu stiu de la ce ar putea fi.
Stiu ca atunci cand e sarcina mai mare se zice ca ai arsuri de la parul bebelului care creste si iti da aceste arsuri.
Daca vrei am s-o intreb maine pe doamna doctor ca ma duc la control(in cazul in care n-oi uita cumva).

19+
crina
cu
office spune:
La capitolul lactate eu stau asa: mananc multe iaurturi, oua, branza doar in amestec cu ceva, lapte deloc sau foarte rar.
Arsuri nu am avut cred ca niciodata.Stiu ca cei care au, iau bicarbonat insa nu cred ca e indicat in sarcina...
Tina,
cu
(23+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
RalucaElenaM spune:
Bravo Iunia, ma bucur ca totu-i Ok s-auzim numai de bine, am facut si eu eco la mediurg insa nu in sarcina era o tanti acolo si mie mi-a placut...
Eu sunt un pik ingrijorata ca parca ma doare cand ma ridic de pe scaun sau din pat si dupa ce merg la baie, de fapt e o presiune mai mare ..care incomodeaza...nici nu imi mai dau seama daca sunt eu paranoica sau chiar e ceva ingrijorator, parca nici miscarile nu le mai simt atat de evidente...
cu doctorul meu ma intalnesc abia dupa morfo pe 27mai dar parca as suna sa ne vedem mai devreme...ce sa mai zic de miscare ca mi-e frica sa nu se intample ceva ..
19+
danaisa20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Danuta imi pare rau ca ai arsuri. Eu nu am avut pana acum si nu stiu de la ce ar putea fi. Stiu ca atunci cand e sarcina mai mare se zice ca ai arsuri de la parul bebelului care creste si iti da aceste arsuri. Daca vrei am s-o intreb maine pe doamna doctor ca ma duc la control(in cazul in care n-oi uita cumva). ![]() ![]() ![]() 19+ crina cu M-am gandit ca o fi si de la uratul de ulcer pe care il am. Ca par sa ii creasca de la patru luni parca e prea devreme! O scot direct hipioata... Bafta maine! iti tin pumnii! La ce ora esti programata? Apropo ce ai facut cu problemuta ta de la picior? Ai rezolvat? ![]() |
danaisa20 fericita
16+cu
crina-s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danaisa20
danaisa20 fericita 16+cu ![]() |
Danuta maine am la ora 14 programare la dna doctor.
Cu buba din picior nu am rezolvat si tot nu pot sa calc in el, mi-a zis dna doctor sa ma operez dupa ce nasc ca sa nu mai imi dea cu anestezic acolo.
Bafta maine la serviciu.

19+
crina
cu
kiti2205 spune:
Buna seara
Am ajuns si eu la net si m-am repezit sa vad ce mai faceti.
La capitolul lactate - eu nu pot sa traiesc fara branza. Branza merge cu orice la mine. In rest, mai mananc cate un iaurt, am perioade, acum de vreo 2 saptamani nu prea imi mai trebuie, in schimb as manca oua prajite in fiecare zi.
Pentru arsuri stiu ca se putea lua ceva, dar ca sa nu zic prostii, nu dau numele, ca nu sunt sigura. dar intrebati dr, ca sigur se poate lua ceva.
V-am pupat, somnic usor si sa ne auzim maine cu bine
pup
Kiti,
17+ si mami de Vlad 15.05.2006
mihaelka77 spune:
Buna seara fetelor 
.
Cu lactatele nu exagerez; beau cam 4 litri de lapte pe saptamana + branza (aproape zilnic), iaurt(ocazional),sana(rar) si oua(as manca zilnic). Inca nu am avut probleme cu dintii si sper ca nici nu voi avea. Totusi intentionez sa merg la un control stomatologic(bleah...)cat de curand sa ma asigur ca totul e ok.
21+
maitreyi spune:
neata 
lactate, fructe, legume - nu prea pap...ce as manca zilnic e ceapa verde si pepene verde. am avut 2 zile consecutive in care am mancat salata de marole...in rest...numai prostii mananc dar efectiv nu imi vine. aaa...am reusit azi si am mancat si juma de strugure
iau vitamine si poate a aparea si la mine pofta de mancare.
azi l-am sunat pe dr ca nu mai simteam piticu asa de bine ca pana acum si m-a chemat la echo si totul e bine, Slava Domnului!
o seara faina 
ps: am schimbat si prefixul 
-----
Mami de
roza +
20 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
danaisa20 spune:
Of, mai Crina, imi pare rau! Credeam ca se rezolvase pb cu piciorul! O alta stare de discomfort! Sa te cureti mereu sa nu mai ai alt stres si cu asta.
Bafta maine la eco! O sa ma gandesc la tine! Sigur intri pe la 14.30! Abia astept sa ne povestesti ce mai face mititica!
Noapte buna fetelor si o saptamana usoara va doresc!
danaisa20 fericita
16+
cu