Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Chiar asa, apropos de dinti, voi cat lapte/branza mancati pe zi?

Cristina cu tenta bleu 18+

Buna
Eu mananc 500 g iaurt pe zi, cam la 2 zile o cana mare de lapte si branza cam o data pe saptamana. bine daca mai pun si oua cel putin o data pe saptamana, ca au si ele calciu.
Sper sa fie bine cat mananc.
Probabil ca daca bebe va cere am sa beau si mai mult lapte.
Eu inainte de a ramane gravida nu beam lapte nici de doua ori pe an.

19+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Nici eu nu sunt mare fan lactate! Acum ma oblig sa beau dar nu-mi iese prea bine. Hai sa zic ca beau zilnic 500 ml de lapte degresat dimineata, rece ca numai asa-mi place. Iaurturile nu-mi mai fac cu ochiul deloc deloc, nici cu fructe nici fara, parca m-am tampit. Branza numai sarata imi place, si mananc cu rosii aproape zilnic, dar cred ca e cam sarata pt ca au inceput sa mi se umfle mainile si picioarele. Mi se pare ca nu e suficient... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Salutare burtici!

Si pe la noi vremea s-a "uratit". Si eu, care mi-am spalat deja hainele de vara cu gandul sa le scot la inaintare (in care mai incap). Pana acum nu am luat mult, sub un kilogram, dar nu ma umflu in pene pentru ca voi toate sunteti cu cateva saptamani bune mai mari decat mine.

Vorbeati de lapte si iaurt, eu sunt mare fan, mananc cel putin un iaurt pe zi si beau mult lapte. Chiar si asa, mi s-a rupt o masea saptamana trecuta si a trebuit reconstituita. Fara anestezie, dar nu a durut. Am facut apoi si un detartraj, ala mi-a cam displacut.
Eu in schimb, nu prea pot manca carne. De orice fel. Nu ca mi-e greata, dar pur si simplu nu-mi vine. Mananc "in scarba" macar de 3 ori pe saptamana pt ca ma gamdesc sa aiba bebe tot ce-i trebuie, altfel nu cred ca i-as simti deloc lipsa.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Fetelor, pot sa va spun ca singura diferenta in alimentatia mea este ca acum incerc, si vad ca imi iese, sa respect cele 3 mese principale ale zilei si sa consum ceva mai multe fructe decat inainte. Lapte/branza/iaurt consum cand am la indemana. Sunt zile in care nu le am in meniu, dar sunt alte zile in care beau si cate 1l de lapte.
Mariuk 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Neata!

Si aici e vreme urata, am fost de dimineata la biserica, ma bucur ca nu a plouat, apoi am venit acasa si am bagat niste vinete bune si lapte cu banane la blender si acum... stam.......

Mie imi place laptele mult dar nu beau pe cat imi place, doar 2l pe saptamana si cam 3 sana pe saptamana. Branza pun la sandvisuri dar nu e cantitate semnificativa...

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

18+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Deci nimeni nu se sparge cu lactate aici! Am o prietena care bea cate 2l de lapte pe zi, sau echivalentul in iaurturi. Eu as varsa sigur! Ma gandeam ca sunt singura cu cantitati moderate!
Mi-e foarte lene...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

RECLAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iunia82

Neata burticute,

Vineri am trecut cu bine si peste ecografia de 22 saptamani. Toate sunt la locul lor si de dimensiuni normale si avem 544 g! Suntem fetita 100%.

Avem si o poza cu profilul ei. Mie imi pare ca seamana cu sotul :))) Daca e asa, va fi inalta si blonduta. Daca va semana cu mine, va fi micuta si brunetica :))

Bafta fetelor pe care le asteapta saptamana viitoare intalnirile cu bebeii!!!

PS: RalucaElena, am facut morfologica la mediurg. Ne-a tinut 30 de minute si a fost super atitudinea ecografistului. I-a raspuns sotului meu cu rabdare la tot felul de intrebari legate de sarcina. M-a insotit si el si ne-a explicat tot ce aparea pe ecran.

Felicitari pentru fetita!

Tina, cu(23+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Salutare fetelor!
Felicitari Iunia! Sa ai o printesica frumoasa si sanatoasa!
Eu lapte nu beau de loc(nu l-am suportat nici inainte nici acum), doar iaur si branzica! Si oua de 2-3 ori pe saptamana! Asa cere bebita!

Fetelor voi va confruntati cu arsuri? De vreo 4 zile am niste arsuri tare neplacute. Prima data am crezut ca sunt de la mancare, dar am constatat ca orice as manca, ele sunt cam nelipsite. Aveti idee daca se poate lua ceva pt asa ceva sau nu?

danaisa20 fericita 16+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

danaisa, eu am mai avut arsuri, am observat ca-mi treceau cu lapte fierbinte.
Eu lactate cred ca n-am mancat toata viata mea cate mananc acum...adica lapte mai beam si inainte si iaurt mai mancam si branza cu smantana, dar acum beau cel putin cate o cana cu lapte zilnic, zilnic mananc cel putin 500ml iaurt, plus branza sub orice forma, ceea ce la mine nu se intampla inainte - bebelinei ii place branza enorm - mananc si telemea si cas si, mai nou, ce n-am mancat in viata mea, urda...toata lumea se mira de mine, nu stiu nici eu ce m-a apucat. Pare ca e adevarata zicala cu gusturile diferite date de sarcina. Si oua mananc de 2-3 ori pe saptamana.

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput