Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (49)
Raspunsuri - Pagina 4
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Multumim Lora pentru cafea, e foarte buna...si...chiar, ar fi bine daca am fi servite si cu ceva mancare. Eu sunt in pana de idei, nu stiu ce as manca...desi sunt cu gandul la traditionalul mic dejun: ceai, unt si gem...nu am mai mancat asa ceva de un timp destul de lung...
Mariuk
18+
Iunia82 spune:
Neata burticute,
Vineri am trecut cu bine si peste ecografia de 22 saptamani. Toate sunt la locul lor si de dimensiuni normale si avem 544 g! Suntem fetita 100%.
Avem si o poza cu profilul ei. Mie imi pare ca seamana cu sotul :))) Daca e asa, va fi inalta si blonduta. Daca va semana cu mine, va fi micuta si brunetica :))
Bafta fetelor pe care le asteapta saptamana viitoare intalnirile cu bebeii!!!
PS: RalucaElena, am facut morfologica la mediurg. Ne-a tinut 30 de minute si a fost super atitudinea ecografistului. I-a raspuns sotului meu cu rabdare la tot felul de intrebari legate de sarcina. M-a insotit si el si ne-a explicat tot ce aparea pe ecran.
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata 
Kami, Loredana, concediu placut!!! Sa va distrati la maximum, sa aveti grija de bebei si sa va incarcati bateriile ca aveti treaba multa anu' asta! ![]()
Lora, multumim de cafeluta! Foarte buna!!! Eu am combinat-o cu o cana de lapte si una de iaurt... se pare ca Sofia imi papa tot calciul - mi s-au spart ieri 2 dinti
- asa ca incerc sa compensez!
Apropos, cum e cu dentistul pe perioada sarcinii? Ce restrictii avem?
22+ 
Mari-Mariuk spune:
Buburuza, eu am fost la stomatolog saptamana trecuta deoarece se agrava situatia cu un canin. Desi sunt deja 4 luni de sarcina si se putea (cica) face anestezie pentru scoaterea nervului, dna dr mi-a pus doar o solutie ce il va omori treptat+pansament. Maine merg iar sa curete acolo tot si eventual sa puna pivot si plomba. Atat timp cat se poate si fara anestezie, orice vizita la stomatolog este buna! Parerea mea...
Mai ales ca dupa nunta vreau sa imi rezolv si vreo 2 masele ce au cate o tentativa de carie si nu vreau sa se rupa, prefer sa am dantura mea cat mai mult timp cu putinta, nu sa apelez la tot felul de ,,dinti falsi''.
Mariuk
18+
LoraG76 spune:
Iunia, felicitari pentru fetita! 
Eu n-am probleme cu dantura, vad...nici la Iustina n-am avut. De mancat mananc zilnic branza, iaurt, beau lapte...acum nu stiu daca din cauza meniului sau asa sunt eu "de la natura"...
Mie deja mi se face somn...si inca nu ne putem hotari ce sa facem azi.
Lora, mami de Iustina si 
23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crina-s spune:
Buna dimineata dragute viitoare mamicute
Ma bucur asa mult ca sunteti bine
Lora multumim pentru cafea.
Loredana concediu placut si vreme superba sa aveti!
Iunia felicitari pentru fetita perfecta.
Buburuza ai grija de dintisori.
Fetelor sa aveti un we placut si frumos in continuare!

19+
crina
cu
Buburuza_10 spune:
Iunia, felicitari pentru
!!!
Am inteles ca doar anestezia ne-ar dauna... Ok! Merci, Mariuka! 
22+ 
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la mine dragutelor! Nu pot sa cred ca m-am trezit la 10:30! La noi ploua mocaneste, parca-i toamna!
Daca n-ati mancat pana la ora asta, va oferim oua ochiuri cu cascaval ras, iaurtel si paine neagra. ![]()
Iunia felicitari pentru fetita! Sa creasca mare, sanatoasa si tare frumoasa!
Loredana wow 14 zile la turci! Super! Sa aveti drum bun, distractie placuta si muuulta odihna!
O zi buna fetelor! Pe cat posibil!

Cristina
cu tenta bleu 18+
chichiutza spune:
Chiar asa, apropos de dinti, voi cat lapte/branza mancati pe zi?
Cristina
cu tenta bleu 18+