Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (49)
Raspunsuri - Pagina 3
andra_b spune:
Noi pana acum am fost la cumparaturi, am facut curat, am avut grija de flori, am schimbat astenuturile ... acum imi trag sufletul si imediat plecam la o prietena care are casa sa stam la terasa la o bere (sau suc dupa caz
)
Buburuza 
Chichiutza sper sa simti cat mai curand pe bebe. Intr-adevar stiu fete care au simtit prima data pe bebe doar pe la 20 de saptamani... 

Crina - tati a fost incantat... desi l-am cam trezit din somn ca sa ii pot lua mana si sa i-o pun pe burtica, hihi
Vedem cum o sa fie 'distractia' mai incolo cand o sa fim pe ultima 100 de m ![]()
Kamy intr-adevar si la ultimul eco am fost doar ca eram ingrijorata ca nu mai misca, dar cica e normal acum... Asa imi zicea o prietena ca nu o sa scap de griji. Eu ziceam lasa ca daca trec primele 3 luni o sa fiu linistita. Daaa vezi-ti de treaba! Urmatoarea grija de ce nu mai misca, de ce nu misca des... cine stie ce mai vine... O prietena ce are bebe dupa ce l-a nascut se intreba daca e normal sa fie asa sau asa... mereu cred ca o sa avem griji
Sau cel putin eu, printesa stresurilor ![]()
Concediu placut!
![]()
Na, va doresc weekend fain in continuare, va pup pe toate fara exceptie! 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
18+ cu bebe mic 
chichiutza spune:
Andra
Distractie placuta la "bere". Eu mai beau din cand in cand fara alcool.
Sper sa simt si eu bebe cat mai curand, sa intru si eu in rand cu lumea! De griji cred ca nu scapam toata viata...asta inseamna sa fii mama! Dar si ce frumos... ![]()
![]()
Cristina
cu tenta bleu 18+
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mari_paun hellooo , am fost ieri la medic sa vedem ce zice despre rezultat, m-am linistit, se i-a in calcul rezultatul biometric, cu masuratorile de la ecograf in care parametrii sunt buni si nu avem nici un risc, deocamdata nu e nevoie de amniocenteza, vom vedea dupa morfologia fetala pe 17 iunie, la dr Albu. Sotul meu a rasuflat usurat cand a auzit, desi incepuse sa tremure cand a vazut ca se uita medicul pe analize. va doresc un we minunat, azi merg la Amara ca soacra face pomana pt socru...intai merg sa-mi cumpar niste pantaloni subtiri pt ca ma coc in blugi si nu ma mai cuprinde nimik, mi-a crescut mult burta in ultima perioada...zici ca sunt in 6 luni ![]() BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC ![]() ![]() ![]() Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 16+ si mami de Ema![]() |
Felicitari pentru vestile bune!
Tina,
cu
(23+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
| citat din mesajul lui Kamy13 Azi incep sa pregatesc bagajele pentru Tenerife, de-abia astept sa plecam luni, dar sunt un pic dezamagita de vreme. Pai acum, in weekend sunt 24-25 de grade, iar incepand de luni, cand mergem noi, vor fi 19 grade. Cum sa nu-ti fie ciuda ?! O sa zbor prima data cu avionul fiind insarcinata. Sa vedem cum reactioneaza bebé-ul la presiune. Am un pic de emotii, mai ales ca vor mai urma inca 2 zboruri cu avionul, mai avem planificate plecari in Romania...Mi-am luat si o adeverinta de la medic, sa nu am probleme cu compania aeriana. Graviduta ![]() Bebic mic 22+ ![]() Camelia "Daca dragoste nu e, nimic nu e " |
Concediu frumos! cine stie cum se schimba directia vantului si vine caldura!

Tina,
cu
(23+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
mihaelka77 spune:
Buna seara fetelor. Tocmai ce m-am intors de la plimbarea lejera si in pas de melc recomandata de medic. Eu sper ca la urmatorul control sa am vesti bune sa se mai ridice placenta sa pot si eu sa calatoresc,sa merg cu masina sa fac mai multa miscare. Mai ales ca facusem atatea planuri de vacanta. Dar asta e...important sa fie bine bebele.
M-am intalnit cu 2 prietene care au nascut in septembrie anul trecut...cate informatii am primit despre patuturi, haine, colici etc. Coplesitor...insa trebuie sa ma obisnuiesc si sa ma organizez; pe cand se naste Teodora vreau sa am totul cumparat.
21+
LoraG76 spune:
Seara buna, fetelor! Abia acum am citit totul din urma, ca azi n-am fost acasa, am fost la padure cu prietenii, la gratar, a fost super...acum cred ca a infundat fie-mea canalizarea dupa ce i-am facut dus, ca era plina de nisip si pietricele...
impreuna cu prietenii ei au gasit un delusor plin de prundis de pe care se dadeau pe fund in jos, ca pe tobogan.
Si hainele arata pe masura, va imaginati, dar distractia a meritat, cred...din punctul lor de vedere, nu si-al parintilor.
Mari, felicitari pentru rezultat, ma bucur pt. voi!
Kamy, concediu placut!
Si trebuie sa va spun ca dupa cat am mancat azi, ma duc sa ascund cantarul, nici sa nu-l vad, il urasc deja!
Noapte buna! 
Lora, mami de Iustina si 
23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
didadi spune:
au trecut durerile de la nospa. sper, sa fiu bine 

maine o sa-mi anunt sefa ca luni nu ajung la munca. cred ca o sa faca foarte urat ca-mi iau concediu medical, dar la cat de urat s-a purtat cu mine nici nu vreau sa aud de servici. Sper sa ma ajute dr cu concedii pana intru in cele 126 zile ;)
va pup. o seara placuta
LoredanaB spune:
Buna seara dragelor!
Am intrat doar sa va
mult de tot!
O sa-mi fie dor de voi!Maine la 15 avem avion spre Turcia, stam 14 zile.
Cand ma intorc vreau sa aud de carucioare colorate,vesti super bune si viitoare mamici fericite!
Inca o data va pup tare de tot!
20 cu
+
Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea! Mancarea o asteptam de la alte fete care s-au specializat! ![]()
Loredana, drum bun si concediu placut! 
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina si 
23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maya71 spune:
| citat din mesajul lui LoredanaB Buna seara dragelor! Am intrat doar sa va mult de tot!O sa-mi fie dor de voi!Maine la 15 avem avion spre Turcia, stam 14 zile. Cand ma intorc vreau sa aud de carucioare colorate,vesti super bune si viitoare mamici fericite! Inca o data va pup tare de tot! 20 cu + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua ![]() |
'Neata burtic!
Sunt 'cu ochii in tavan' de la 7:30... mi/a dat Bubu desteptarea (motanul)
Loredanaaaa, nu ma lasa aici... ia/ma si pe mine... sunt cumintica foc-promit. Te roooog... am nevoie de o vacanta
(si sa/l vad pe Bubu cum se descurca...hihihi... ca e obraznic rau)