Mama este f. suparata!
Raspunsuri - Pagina 23
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eumada/eumada.jpg)
eumada spune:
Or fi u zic nu dar: eu fac acte sotul meu semneaza..cand am zis ca sunt in sistem m-am referit ca am lucrat detasata la finante,apoi am lucrat in itm,ca nu erau oameni si ne foia apoi la casa de pensii toate departametele......si stiu exact care e miscarea...nu ai cum sa ma contrazici ca eu de ei ma ocupam,sunt si firme care latesc foarte mult la stat dar rare si reduc din ce in ce angajatii.sau salariile lor....iar d dat dau in mana......stiu ca sotul meu a fost intr-o situatie de asta..
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monabella nimeni nu a spus ceea ce eu am citit in nu stiu ce ziar zilele trecute: si anume ca reprezentantul FMI a spus ca reducerea pensiilor nu ar fi necesara daca nu AR FI ATITA EVAZIUNE FISCALA. Adica unii fura pe fata cu camionul si plateste tot boborul, chiar si paturile cele mai sarace? La fel, impozitul unic pe venit mi se pare o timpenie. De ce nu ia onor guvernul masuri ca sa elimine evaziunea fiscala? |
daca ar fura numai unii, ar fi ca in america sau europa de vest. dar in romania fura toti intr-un fel sau altul, caciula fiind la mijloc, si nu am scornit eu legenda asta urbana, vezi linkul de mai jos. vrei sa vezi ce masuri ia guvernul? www.hotnews.ro/stiri-international-7267618-mark-gitenstein-ambasadorul-sua-despre-noua-lege-ani-mare-dezamagire-care-slabi-ani-substantial.htm" target="_blank"> iaca. asa ca pana si in mainile exceptiilor de la regula trec bani murdari, intr-atat de putreda pana la maduva e societatea.
vrei sa stii ce masuri ia populatia? ma refer la masuri de solidarizare, de scos tara din latrina, via modelul german sau japonez dupa razboiul nr. 2 mondial? mai bine nu te interesa, imbatranesti cu 10 ani si nu da bine la ten tristetea care vine la pachet cu vestea ca pe roman nu-l darama nici o criza, sta acolo neclintit in batatura sa, strangand capra vecinului de gat si racnind sa-i dea statul alta capra, gratis.
![](chatterbox.gif)
sirimie spune:
conchita gresesti in mai multe feluri
- generalizezi, ceea ce e gresit oricum
- nu orice roman fura
- nu orice roman nu face nimica sa protesteze - ieri s-au imbulzit pensionarii
E problema serioasa, pentru ca vor fi muritori de foame.
Am citit azi ca se mareste CAS. Deja se maresc taxe.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
gmmm spune:
Si o persoana cotizeaza de-a lungul vietii exact jumatate din cit o sa primeasca la pensie. Evident ca ceva se va schimba.
2 Aici cit cotizezi primesti un numar de puncte, in functie de durata de cotizatie, de salariu... Ceea ce nu se stie este valoarea punctului, care este stabilita de stat de la an la an. Contractul pe care statul il face cu tine este sa iti dea x puncte, nu sa iti dea x bani.
3 Se fura, de acord (pe fata sau mai soft, ca in cazul celor care nu fac nimic la serviciu). Are cineva vreo solutie? si nu e intrebare retorica, chiar sint curioasa ce propuneti.
b.nica spune:
Mi-am dat seama (ma bucur pt. asta si de aceea am sters un post cam neserios al meu!),ca luati o problema f. grava in serios.
Aici sunt fete si baieti destepti care SUNT CONVINSA ca pot analiza la rece,fara patimi politice(trebuie sa fii naiv sa nu vezi ca sunt toti politicienii setati pe acelasi interes:putere si furt!),dar cu inteligenta romanului sa gasim NOI solutii,care la batranete sa nu ne mai ofere o viata umilitoare si de prosti aburiti de partide.
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina023
Alina, asta poate in Vest..nu in Romania! In Romania dupa 45 de ani esti considerat depasit, batran, nu te mai angajeaza nimeni! Femeile isi mai pot gasi poate la curatenie iar barbatii la paza! Nu zic ca ar fi ceva rau in asta...dar daca te uiti la ce salarii primesc... Exceptie desigur fac cei cu profesii cautate si cariere deosebite! Insa acestia sunt mult mai putini decat marea majoritate. Iar la 55 de ani...hm! Sa ma contrazica cineva din Romania, daca poate! Alina, mami de Ana Antonia ![]() ![]() Ana, minunea mea iubita ![]() ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!! |
Nu sint in Romania, dar imi dau cu parerea.
![](icon_smile.gif)
Este nedrept sa se reduca pensiile persoanelor in virsta, dar sint multi pensionati tineri care pot contribui inca ani multi de acum inainte.
Sint destule solutii si ma bucur sa citesc la celalalt subiect ca sint citeva persoane lucide care realizeaza ca nu trebuie sa astepti mereu ajutor de la stat, raspunsul este la fiecare dintre noi.
Pensionarii n-au avut de ales, in anii trecuti nu exista varianta de pensii private. Au si ei dreptul la o batrinete linistita.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie - nu orice roman nu face nimica sa protesteze - ieri s-au imbulzit pensionarii |
eu nu vorbeam despre proteste. a protesta in strada nu inseamna actiune, ci reactiune.
gabriela42 spune:
scuze b.nica nu am solutii ca ajutor cu pregatire de specialitate dar pot semnaliza o mare tristete si multe najunsuri din partea parintilor nostrii.o asa magarie o doresc celor ce merita si sunt convinsa ca o vor trai darrrrrrrrrrrr pe noi nu ne intereseaza caci parintii nostrii sufera acum.pe ei sa ii ..... in .... .cu ce ma ajuta suferinta lor atunci?cind vad un batrin plingind mi se rupe sufletul voi ati vazut zilele astea?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buflea/buflea.jpg)
buflea spune:
Si eu simpatizez total cu protestul pensionarilor. Chiar nu merita asa ceva ... sunt oameni fara putere de munca, fara flexibilitate, fara putere de adaptare, care cu greu mai pot intelege mecanismele societatii zilelor noastre si care nu au optiuni.
Eu sper totusi sa fie ultimii atinsi, dupa ce vor taia toate costurile si beneficiile posibile.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Ramona, nu ne contrazicem cu nimic si ma bucur sa vad asta!
Suntem cu toate de acord ca reducerea pensiilor este un gest incalificabil, imoral, ilegal (conform opiniei unei persoane extrem de avizate, fost ministru al justitiei, asa ca in mod sigur la curent cu legile) si mai ales UMILITOR!
Da, si mie imi vine sa plang vazand batranii cum merg pe strada...mai mult garboviti de griji decat de batranetea in sine... E trist ... e dureros...
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!