Mama este f. suparata!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

asa ca fratilor, de la mine numa' bine pentru pensionarii comunisti si pentru toti comunistii in general, fesenisti si de alte soiuri!!

Andries

,2 nu numi una!

Nu-mi amintesc sa mai fi intilnit o tzara cu atita ura fatza de cei batrini!Ingrozitor!Asta spune multe depsre noi ca si popor!

Andries sa stii ca formula"tineretzei fara batrinetze si a vietzii fara de moarte"nu s-a inventat inca,daca nu stiai!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

e un fapt real de acum un sfert de secol, ar fi trebuit sa uit sau cum?

iar despre tinerete fara batranete...cine stie? fiecare doarme asa cum isi asterne! incepand cu tratamentul aplicat propriilor copii si teminand cu votul!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Am crescut in comunism,parintii mei nu au avut functii in partid,am invatat la lumina lampii,stiu ce vremuri au fost. Mama este pensionara si e vaduva,i se va micsora pensia care pot spune ca este modesta dar nu se plange,ne plange pe noi tinerii care nu reusim sa vedem luminita de la capatul tunelului cu toata tineretea si cele doua servicii care spunea cineva ca ar rezolva problema unei case si a unui trai decent.
Si apoi jaful in tara asta a inceput dupa revolutie,atunci a inceput sa se duca totul de rapa,ei si atunci cine a votat,cine a ales conducatorii nu cumva pensionarii de acum?Multe se datoreaza lor si alegerilor intelepte pe care le-au facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian
andries - jenant, absolut jenant. presupun ca asa vorbesti si de bunicii tai, nu? ca si ei sunt pensionari in general, comunisti sau fesenisti in particular

Nu-ti place dar asta-i adevarul. 87% din cei care-au votat in '90 - si-atunci era lumea buluc la vot, nu ca acuma - erau comunisti si fesenisti care ne faceau golani pe cei care doream o romanie mai moderna. Golanii de-atunci le platesc pensiile de azi. Golanii nu le doresc raul, unde vedeti voi ura? Dar pensionarii trebuie sa inteleaga ca daca golanii au deja veniturile micsorate, si impozitele pe care ei le platesc pentru constituirea bugetului de pensii sunt mai mici. Si prin urmare si pensiile trebuie sa scada. Nu la fel de mult, le intelegem deci greutatile, dar nici sa le pastram constante nu se poate cand totul in jur se micsoreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

daca la pensiile de 300 de lei sau mai mici le mai si scazi, e ca si cum nu le-ai mai da nimic. ca doar le prelungesti agonia.

sa fie toti cei care scad aceste pensii si cei care se bucura de scaderea lor tratati exact la fel de bine la batranete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

A, sa stiti ca nimic nu-i nou sub soare, campania impotriva pensionarilor a fost probata cu mult succes chiar de Ceausescu himself, va amintiti?, se acredita ideea ca din cauza pensionarilor nu se gasea mincare, ca stateau la cozi si o cumparau ei pe toata.

Astea nu-s masuri de dreapta, cum spunea careva pe aici, ci de extrema-dreapta!!!

Iar usurinta cu care unii "pun botul" la instigarea la ura ma uluieste, desi imi dau seama ca face parte, programatic, din plan.

Pensionari versus populatie activa, bugetari vs. angajati in sistemul privat, tineri vs. batrini, medici vs. pacienti, etc, etc, etc. Grasu' vs. Slabu'.
Probabil ca in laboratoarele de propaganda ni se pregatesc si alte asemenea antagonizari, sub stindardul carora sa marsaluim cu entuziasm.
Uitind de orice nuanta, uitind de orice bun-simt, uitind ca sintem o societate si nu o haita.

Mergi la inceput

pai iileana, iata ca fara eforturi prea mari, au reusit exact ce si-au dorit. gata, toata tara ii uraste pe pensionari, ca din cauza lor ne e noua greu.

parca in vechime erau societati care cand nu mai puteai munci gata, la revedere cu tine. nu intelegeam cum ar fi posibil asa ceva, acuma vad ca din nefericire se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki31

Am crescut in comunism,parintii mei nu au avut functii in partid,am invatat la lumina lampii,stiu ce vremuri au fost. Mama este pensionara si e vaduva,i se va micsora pensia care pot spune ca este modesta dar nu se plange,ne plange pe noi tinerii care nu reusim sa vedem luminita de la capatul tunelului cu toata tineretea si cele doua servicii care spunea cineva ca ar rezolva problema unei case si a unui trai decent.
Si apoi jaful in tara asta a inceput dupa revolutie,atunci a inceput sa se duca totul de rapa,ei si atunci cine a votat,cine a ales conducatorii nu cumva pensionarii de acum?Multe se datoreaza lor si alegerilor intelepte pe care le-au facut.

Kiki, nu-i asa ca-i racoritoare rapiditatea cu care ai gasit vinovatii? Gata, ai scapat. Te-ai racorit nitel, acuŽ ce-o mai da Domnul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
daca la pensiile de 300 de lei sau mai mici le mai si scazi, e ca si cum nu le-ai mai da nimic. ca doar le prelungesti agonia.

Te ambalezi degeaba. Pensiile nu scad sub 300 de lei.
Citat:

sa fie toti cei care scad aceste pensii si cei care se bucura de scaderea lor tratati exact la fel de bine la batranete.

Uite aici ileana exemplu de ura adevarata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

Te ambalezi degeaba. Pensiile nu scad sub 300 de lei.
Citat:

Uite aici ileana exemplu de ura adevarata!

nu e ura, e partea a doua de la bine faci, bine gasesti. sau what goes around comes around.

Mergi la inceput