Bazar (14)
Raspunsuri - Pagina 50
crisis81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana l
R122 vad ca e actualizat. Nu-l gasesc pe celalat. Mai stii de pe ce pagina ai citat, sa vad ora? copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008) |
F104 era. Mii de scuze, am tastat gresit.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
kid spune:
Fetele care ati descarcat poze de pe webshots, imi spuneti si mie cum ati reusit? Am si eu de urcat niste poze la bazar, dar nu reusesc sa le descarc, imi spune "This photo may only be saved by friends". Cine ma ajuta?
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
blue_rain spune:
Selene, am inteles. Am primit coletul de la anca mult mai devreme. Intre timp a trebuit sa lipsesc din localitate. Nu imi amintesc sa fi primit PM de la tine, tocmai din acest motiv am si spus in mesajul anterior ca e posibil sa-mi fi trimis. Acum ca ai amintit de Anca, da, ea mi-a spus ca va mai da adresa mea unei persoane.
Sunt sigura ca putem gasi o solutie. Daca nu vrei sa ridici/retrimiti coletul, nu este nici o problema. Imi pare rau doar pentru nervii pe care se pare ca ti i-am cauzat, fara intentie.
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
moni_or spune:
MIHAELA77O, am primit coletul de la tine, e foarte frumoasa bluza, multumesc!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 37+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
kid spune:
actualizez, daca mai gasesc cate ceva de actualizat;
crisis81, am trecut supralicitarea, am prelungit licitatia pana maine la ora la care ai supralicitat cu codul corect
Am mai adaugat 2 produse in bazar, oferite de mikaeela:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/NIncaltaminteAdulti#
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Selene_Bunny spune:
blue_rain, nu e vorba ca nu vreau, e vorba ca, in acest moment, NU POT, financiar vorbind, de asta nici alte pachete nu pot trimite decat dupa data de 15 mai. Pentru ca mi se duc banii pe o multime de cheltuieli, la fel si banii taticului Dariei, in momentul de fata, cred ca mai am in casa maximum 20 de lei, nu stiu cat ar trebui sa castigam fiecare lunar ca sa ne ajungem cu banii, cred ca vreo 20-25 de milioane...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
blue_rain spune:
Selene, daca nu te deranjeaza, as dori sa continuam discutia pe PM sau YM. Merci mult.
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
mikaeela spune:
Am trimis si eu 2 produse pe email ptr bazar
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaeela Am trimis si eu 2 produse pe email ptr bazar BAZAR GENERAL PE DC AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM |
Scz Kid ,acum am vazut ca deja ai bagat produsele la bazar.Multumesc