Bazar (14)
Raspunsuri - Pagina 49
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_rain Fetelor, am lipsit o saptamana jumatate din localitate. Azi cand m-am intors am gasit in cutia postala 2 avize. Unul din Braila, pe care l-am si ridicat - de la Simona. Lucrusoarele sunt foarte frumoase, multumim si pentru jucarie. Celalat, din pacate, din Braila ( nu mai stiu de la cine trebuia sa primesc) a fost trimis inapoi chiar in dimineata asta :((. Am ajuns prea tarziu la posta. Scuze. Produsele castigate la noua licitatie le voi achita saptamana aceasta. tzontzo manager my life will never be the same, neither my ass.. George Oliver poze poze Tzontzo |
Din Braila e Selene. E aiurea sa primesti pachetul inapoi si sa platesti taxe extra.Imi e mila de ea.
Dar din cite stiu, daca e vorba despre Selene, ea mereu anunta ca trimite colet. Nu ati fost pe aceeasi lngime de unda?
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
ana l spune:
citat din mesajul lui liliana83 Am platit O12 si L303! Am trimis mail! edit O12- pentru Alina si L303- David |
chitantele le-am vazut pe mail, dar produsele nu le vad. Poti sa-mi dai link, te rog?
ana l spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisis81
Nu vreau sa fiu stres dar a vazut cineva mesajul meu? Cris mami de Teodora "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
R122 vad ca e actualizat. Nu-l gasesc pe celalat.
Mai stii de pe ce pagina ai citat, sa vad ora?
ana l spune:
F107 e la finalizate din 8.05, si vindut cu 3 lei. http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5468125565684608850
ana l spune:
citat din mesajul lui ana l F107 e la finalizate din 8.05, si vindut cu 3 lei. http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5468125565684608850 copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008) |
Am vazut ca l-ai licitat pe 10, la ora 15;21.
E sigur F107 cel din linkul pus de mine?
blue_rain spune:
ana, merci ca m-ai luminat. E posibil sa imi fi trimis mesaj. E un an foarte plin pentru mine, ca nu mai pot sa zic ca am doar o zi plina... toate sunt la fel.
O contactez acum. merci mult.
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
ana l spune:
citat din mesajul lui crisis81
Nu vreau sa fiu stres dar a vazut cineva mesajul meu? Cris mami de Teodora "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
Ti-a raspuns si kid ca nu-l gaseste pe F107. Deci mesajul tau a fost vazut si actualizat atunci.
ana l spune:
citat din mesajul lui liliana83 Am platit O12 si L303! Am trimis mail! edit O12- pentru Alina si L303- David |
Le-am gasit. Era colierul verde minunat care ne-a dat batai de cap.
AnnaBaby spune:
Supralicitez L361 18 lei.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
lupta cu kg
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui ana l
Din Braila e Selene. E aiurea sa primesti pachetul inapoi si sa platesti taxe extra.Imi e mila de ea. Dar din cite stiu, daca e vorba despre Selene, ea mereu anunta ca trimite colet. Nu ati fost pe aceeasi lngime de unda? copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008) |
ana, am anuntat si pe forum, si pe PM, si da, acum m-au luat subit nervii, uite ca n-o sa am 8,7 lei sa scot pachetul de la Posta si nu-mi asum retrimiterea lui. Am intrebat clar: pot sa trimit pachetul, se primeste?
Nu vreau sa fiu rea, le inteleg pe fetele cu probleme, cu plecari, cu copii mici, dar nu se poate face cumva sa se tina legatura macar cu una dintre fetele mai active, care sa ne anunte si pe noi ce si cum?
Eu am primit adresa ta, blue_rain, de la ancadragoman, care mi-a spus ca pot trimite fara grija, ca erai in drum spre Posta, sa ridici pachetul de la ea (anca, nu te acuz de nimic, sa nu ma intelegi gresit). Asa ca, am trimis. Acum, daca vine inapoi, e nasol pentru mine, chiar foarte nasol.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!