Bazar (14)
Raspunsuri - Pagina 47
Alex@Sara spune:
Leditia,daca esti pe aproape,poti confirma,te rog, 77 ron depusi pe data de 6 mai de catre Vlad Mihaela .I-a depus o prietena pt mine.Mersic
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
kid spune:
Licitatii finalizate: mariuca-sara, valenita, diana2242, arcadia, kid.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Daria, Laura, Ana! In ultimul meu mesaj am spus ca va rog sa mutati toate produsele care apar ca fiind castigate de mine inapoi in bazar. Nu revin asupra deciziei, nu am scris-o ca sa fiu pupata putin ci in deplina cunostinta de cauza. O sa-mi treaca supararea si o sa revin. Hai sa nu mai vb despre asta, o dam la spate si-mi va trece va promit! Acum ar fi in zadar...asa sunt eu suparacioasa, n-o sa ma schimb la 34 de ani. |
Si eu sunt suparacioasa carmina, de mica, nu reusesc usor sa trec peste suparare.
Dar e musai, daca nu demult imi luam jucariile de-aici si plecam.
Te rog nu ne mai da atata de lucru, sa le mutam inapoi. Eu nu stiu exact care-s produsele, cate si daca au fost licitate de catre altii, dar oricum e o incalceala orisicum.
Si deschidem si problema de "pret instant" la Dezbatere ca stiu ca asta e cel mai mare of al tau la noi. Doar ca nu putem sa inventam noi, organizatorii, reguli referitor la asta, de obicei "pretul instant" il seteaza un vanzator in cadrul unui site de licitatii.
Daca cineva vrea sa ofere si un astfel de pret, noi n-avem de ce sa fim impotriva, nu?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
kid spune:
mariuca-sara Produsele P7 si P8 le-am scos din bazar; ai castigat licitatiile la celelalte cosmetice oferite de ancadragoman.
edit: am actualizat pana aici.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
boticelina spune:
Alexandrina eu am glumit cu pretul instant, mie mi se pare corect cum e acum, cu licitari si supralicitari, pretul instant doar ar fi ajutat-o pe Carmina in aceasta si tuatie speciala, cand peste 5 zile are botezul copilului, are pt asta o rochita de care nu e f multumita, si 3 cupiii de tarat dupa ea prin magazine la shopping...
Carmina daca iti place rochita albastra cu floricele galbene pusa de mine in aceeasi categorie cu cea a ancai eu o retrag si ti-o trimit for free
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Leditia spune:
Alex@Sara,confirm plata de 77 ron.
Daca nu stiu id-ul,dupa numele real nu-mi dau seama cine este.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
mistral spune:
Am trimis coletele catre mamagiuliei si selene.
Detaliul acesta se poate sterge http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5458170202527788082
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
alexandrina spune:
citat din mesajul lui boticelina Alexandrina eu am glumit cu pretul instant... |
Eu nu...
A fost o rochita care a inceput de la 16 lei si a ajuns la 66 zilele trecute, parca. Sau purificatorul, de la 100 la peste 200...
Deci nu stii ce "pret instant" sa pui. Insa daca cel ce doneaza este de acord si seteaza un astfel de pret, nu vad de ce n-am putea adauga si aceasta optiune.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alex@Sara spune:
citat din mesajul lui Leditia Alex@Sara,confirm plata de 77 ron. Daca nu stiu id-ul,dupa numele real nu-mi dau seama cine este. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
ok,atunci incep sa caut link-urile sa s emai elibereze albumul de finalizate
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
alexandrina spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Imi place asta cu pret instant ! Sau poate o oferta dubla din start ar putea scurta cu 12 de ore licitatia ??? |
Interesanta idee. Hai sa dezbatem la Dezbatere...