Bazar (14)

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Supralicitez si eu:

R222 - 12 lei
F107 - 16 lei

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Daria, Laura, Ana!
In ultimul meu mesaj am spus ca va rog sa mutati toate produsele care apar ca fiind castigate de mine inapoi in bazar.
Nu revin asupra deciziei, nu am scris-o ca sa fiu pupata putin ci in deplina cunostinta de cauza.
O sa-mi treaca supararea si o sa revin. Hai sa nu mai vb despre asta, o dam la spate si-mi va trece va promit! Acum ar fi in zadar...asa sunt eu suparacioasa, n-o sa ma schimb la 34 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

caciulita de la Selene cred ca am castigat-o dar o sa astept sa se finalizeze tot sa fac platile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Am intrat in normalitate.....sper.
Am scaner, am scanat si am trimis hartiile de la banci. Sper sa se vada. Am trimis si codurile de la FINALIZATE CRITICE.
Confirma cineva?

Da, totul e in regula, de fapt ai trimis mai multe chitante decat produse de confirmat.

Deci, pentru ca ma asteptam ca sa fie produse chiar platite de acolo din FINALIZATE CRITICE am hotarat sa nu mutam produsele inapoi in albume. Si am pus acolo in album o explicatie pentru cele care sunt interesate de produse din acea categorie.

Despre blugii din CRITICE chiar i-am scris lui ionik saptamana trecuta cand a venit vorba de ei, a zis ca si-a gasit un servici si a uitat de ei, dar ii plateste "maine". I-am pus in vedere sa trimita (nu doar sa plateasca) chitanta pana in 10, a zis ca "sigur".
Despre sandale i-am zis ca le-a pierdut. (Tin minte ca cineva chiar le-a licitat, si vad ca n-am efectuat operatia, o sa caut inapoi).
Concluzia e trasa demult...

carmina e usor pentru noi sa gresim, dar tocmai pentru ca fiecare isi urmareste licitatiile ne poate ajuta sa remediem greselile la timp.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

CARMINA da' ai vazut ce rochita misto a pus anca_27? I-ar fi minunata Nadiei la botez

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

CARMINA da' ai vazut ce rochita misto a pus anca_27? I-ar fi minunata Nadiei la botez

Nu o vazusem pana ce nu mi-ai spus tu de ea.
Foarte frumoasa, minunata chiar dar ma consolez cu gandul ca oricum nu mai aveam timp sa o licitez si sa o si primesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Confirm plata lui mamagiuliei-20ron

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Supralicitez si eu:

R222 - 12 lei
F107 - 16 lei

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Nu gasesc F107. Imi dai un link, te rog?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna fetelor,
Stiti ceva de Lizzy? Am castigat ceva de la ea si inca nu mi-a raspuns la pm. Nu ma grabesc dar vroiam sa vad daca a primt mes de la mine.
Va pup

Ramona de Diana (20.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Nu o vazusem pana ce nu mi-ai spus tu de ea.
Foarte frumoasa, minunata chiar dar ma consolez cu gandul ca oricum nu mai aveam timp sa o licitez si sa o si primesc

cere si tu licitatie instant ca pe Okazii si io iti pun azi la posta pantofiorii asortati, i-am masurat si au 12.5 cm talpa exterior si 11 interior.

Anca_27, nu vrei sa o cochetam pe Nadia la primul mare party din viata ei?

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput