Bazar (14)

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Daria, nu-i urgent, eu ma intalnesc cu ea peste 2 saptamani.
Hai ca o intreb adresa exact si-ti trimit PM.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna!
Acum 2 ore intrasem sa vad cat am de plata si unde si am observat cu uimire ca de fapt nu s-a rezolvat nimic cu produsele castigate de mine de la Katty. Totul a ramas exact asa cum era si vineri . Atunci am fost furioasa acum sunt doar suparata. Ma intreb daca au vreo importanta licitarile noaste daca tot nu se tine cont de ele? Si-mi raspund tot eu: NU. Astfel cu parere de rau, pentru ca am nevoie de produse de-asta si stau pe la bazar, renunt la toate produsele castigate de mine. Va rog sa le repuneti in bazar! Raman la acest topic doar ca donator.
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

La Constanta nu au intrat nici un ban.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am gasit chitanta ratacita cu produsele achitate in contul Emmei si am trimis-o pe mail.

Ada, eu ti-am trimis un Pm si n-am primit nici un raspuns.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Daria, ti-am trimis PM.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Buna!
Acum 2 ore intrasem sa vad cat am de plata si unde si am observat cu uimire ca de fapt nu s-a rezolvat nimic cu produsele castigate de mine de la Katty. Totul a ramas exact asa cum era si vineri . Atunci am fost furioasa acum sunt doar suparata. Ma intreb daca au vreo importanta licitarile noaste daca tot nu se tine cont de ele? Si-mi raspund tot eu: NU. Astfel cu parere de rau, pentru ca am nevoie de produse de-asta si stau pe la bazar, renunt la toate produsele castigate de mine. Va rog sa le repuneti in bazar! Raman la acest topic doar ca donator.
Va multumesc!

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Carmina, hai da-o incolo de suparare! Oameni suntem. Nu s-a gresit intentionat, probabil ca fetele care actualizau s-au incurcat un pic in mesaje. Inteleg ca esti suparata, dar hai te rog eu sa ne pupam sa ne impacam, ca ar fi pacat pt o incurcatura sa aruncam bunatate de prietenie la gunoi.
Te rog trimite la mine PM cu ce modificari unde trebuie facute si le reparam . te rog, te rog te roooog!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmina, cu mana pe suflet, am corectat atunci exact cum ai scris, daca ceva nu e ok e vina mea, nici nu stiu cum sa mi mai cer scuze de la tine.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Buna!
Va multumesc!

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Carmina, nu te supara. Eu am intrat simbata si am crezut ca era rezolvata problema, nemaivazindu-le unde le pusesem vineri seara. Cam peste o ora incep cautarile si rezolv problema. Promit. Nu renunta la bazar doar pentru un simplu incident.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Laura25, daca reusesti sa dezlegi tu mistrul, te pup. Scrisese Carmina vineri seara , e vorba de niste camasi si eu am gresit la una din ele cind am corectat.
Am fata bolnava, varsa,are diaree si nu pot sa lipsesc mult de linga ea, dar cum o linistesc si o adorm intru si eu sa caut.

Mergi la inceput

Lasura, la pg 6 incepe istoria camasilor. Eu am scris ca am corectat si am incurcat pozele cind am pus-o la licitatii. Probabil daca nu incurcam pozele, nu mai era greseala asta.
Carmina, si eu ca si Daria, cu mina pe inima ne cerem scuze. Camasile sunt ale tale, Georgi va intelege si ea ca s-a gresit.
Laura, mai reusesti sa reverifici tu?

Mergi la inceput