Bazar (14)

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna fetele,
Valenita am primit lucrusoarele de la tine, multu mult pentru bonsuri si de la Flowers.
Supraicitez C165- 7 lei

Ramona de Diana (20.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Scrie pe prima pagina ca pentru contul lui Alex sa trimit PM pt anyvoicu. Nickul de "anyvoicu" nu este gasit in baza de date DC .

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Crisis, te rog daca ai timp, trimite mail la adresa bazarului (bazargeneral@ gamail.com) cu link-uri (sau coduri macar) ale produselor platite de tine din finalizate si finalizate critice, sa le mutam in albumele corespunzatoare.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui ana l
PS. la banca transilvania nu ma lasau sa platesc ca cica n-am imputernicire. Imi venea sa-i bat, cum adica imputernicire sa pun bani intr-un cont?

ana,eu am patit la Pireus,o faza din asta,anl trecut...le-amexplicat oameni bun,nu scot bani,depun...(ii depuneam unei prietene aflate in zalau)...le-am zis cum a imaginati ca fata din zalau,mi-ar face imputernicire...mai mare daraua decat ocaua...am facut un scandal monstru...am chemat directorul filialei,pana la urma mi-au luat banii....au innbunit cu totii,frate...scuze de off-topic...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Eu am patit la Carpatica, mi-au zis: aveti imputernicire de la sot sa depuneti bani in contul lui? Inteleg, sa-mi dea sotul acordul sa scot de la el, dar sa depun??? Am inchis cardul la ei si gata.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Nushule ziceai de ceva incaltari nr. 39...

Tare as vrea sa scap de adidasi ca m-am saturat de ei, de cand am nascut tot in adidasi ma tarai...

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

crisis,trimite-mi un pm,cu numele de pe care a fost facuta plata in contul lui alex,incerc sa iau legatura cu Marius,sotul lui Any,poate ne ajuta el!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Scrie pe prima pagina ca pentru contul lui Alex sa trimit PM pt anyvoicu. Nickul de "anyvoicu" nu este gasit in baza de date DC .

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Crisis, te rog daca ai timp, trimite mail la adresa bazarului (bazargeneral@ gamail.com) cu link-uri (sau coduri macar) ale produselor platite de tine din finalizate si finalizate critice, sa le mutam in albumele corespunzatoare.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Am gasit hartiile. Am mobilizat toata familia la cautari. Acum ma chinui cu reparatia scanerului si gata. Revin dupa ce reusesc.

Cris mami de Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Daria, preferi sa-mi trimiti colet prin posta la Arad sau sa le duci cumnatei mele la Oradea? Ea are un magazin de imbracaminte si o gasesti in fiecare zi acolo, prin zona Decebal, adica de la podul Decebal in stanga. Zi-mi cum preferi si iti scriu adresa pe PM.
Mersi de bonusuri!

Ancadragoman, multumesc!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Off topic, ca ne bat moderatorii
La Iasi a intrat indemnizatia si alocatia. Puneti-va pe cumparat de la bazar!

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alina, mi ai face o favoare de zile mari k sunt in gaura neagra stelara depresiva
Si tu cum le primesti de la ea ??? Ca vreau sa ti ajunga sa zici tot impresii kestii.
Daca mi zici magazinul le poate lasa colegul diseara sau maine dimineata k le am cu mine dar n am facut inca niciun colet.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:

Cris mami de Teodora

Nickul Anei pe dc este anyvovcu.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput