Bazar (14)
Raspunsuri - Pagina 42
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81 Revin si eu cu problema mea. Cum procedez sa primesc si eu produsele achitate dar care nu sunt confirmate. Intr-adevar nu sunt confirmari la toate platile sau eu nu le-am gasit. De exemplu am luat niste sanadalutze K32 care i-ar veni fix acum lu' fii-mea si daca mai dureaza pana ajung la mine nu ii vor mai veni deloc. Si chiar mi-ar fi placut sa le poarte. Am sa trimit PM la titularii de cont si daca totusi nu mi se confirma? Doamne nu pot sa cred ca nu gasesc hartiile alea... |
Crisis, zic si eu, in speranta ca te pot ajuta, oare la banca nu au o evidenta, daca stii aproximativ data? Sa-ti dea un fel de duplicat dupa chitanta... habar n-am daca se poate, poate stiu fetele...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
szivarvany spune:
Am apucat sa virez plata doar pt David.
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5468112150556257458
maine poate Ledi ma confirmi
acum merg sa ma arunc pe geam de nervi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei acum merg sa ma arunc pe geam de nervi |
stai,nu te arunca....sau stai la parter!??
ps.sper sa nu te superi pe mine,ca am facut o glumita...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
ana l spune:
Am trimis pe mail chitantele.
Mai am de plata doar pentru Leditia , dar miine sper sa ajung.
Azi am fata bolnava si nu mai ies. Apoi se aduna licitatiile din wknd-ul asta.
PS. la banca transilvania nu ma lasau sa platesc ca cica n-am imputernicire. Imi venea sa-i bat, cum adica imputernicire sa pun bani intr-un cont?
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
szivarvany spune:
Anunt oficial sa nu intrati la banuieli ca cele 3 licitatii de la Nushulica B 203/205/207 vor deveni toate 3 pt Bogdan, fiind sume mici si ma revansez in weekend pt ceilalti copii.
Acum ma gandesc sa strangem mai multi banuti pt vizita la Bucuresti a lui Bogdan, pe 1 iunie.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui ana l PS. la banca transilvania nu ma lasau sa platesc ca cica n-am imputernicire. Imi venea sa-i bat, cum adica imputernicire sa pun bani intr-un cont? |
ana,eu am patit la Pireus,o faza din asta,anl trecut...le-amexplicat oameni bun,nu scot bani,depun...(ii depuneam unei prietene aflate in zalau)...le-am zis cum a imaginati ca fata din zalau,mi-ar face imputernicire...mai mare daraua decat ocaua...am facut un scandal monstru...am chemat directorul filialei,pana la urma mi-au luat banii....au innbunit cu totii,frate...scuze de off-topic...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
crisis81 spune:
Scrie pe prima pagina ca pentru contul lui Alex sa trimit PM pt anyvoicu. Nickul de "anyvoicu" nu este gasit in baza de date DC .
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui crisis81 Scrie pe prima pagina ca pentru contul lui Alex sa trimit PM pt anyvoicu. Nickul de "anyvoicu" nu este gasit in baza de date DC . Cris mami de Teodora "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
Ani este la operatie cu Alex si oricum nu poate confirma nimic
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
nushulica spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Anunt oficial sa nu intrati la banuieli ca cele 3 licitatii de la Nushulica B 203/205/207 vor deveni toate 3 pt Bogdan, fiind sume mici si ma revansez in weekend pt ceilalti copii. Acum ma gandesc sa strangem mai multi banuti pt vizita la Bucuresti a lui Bogdan, pe 1 iunie. Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
iti multumesc frumos si aici pt intelegere
de David si 19+