Bazar (14)
Raspunsuri - Pagina 20
ginye55 spune:
Buna fetelor!
Pt prima data aici. Faceti o treaba extraordinara!
Supralicitez L361- 8 lei.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
ana l spune:
Finalizate: ancadragoman, simonapro, georgipuia, ada_coman, marybehappy, mercedes, loraG76, carminabulina, ada coman, Laura25, mamagiuliei, ana l; valenita, andre_ea, valentinag.
Fetele care ati actualizat astazi, ati aplicat regula celor 3 zile, da?
Mamagiuliei, cred ca tu ai rezolvat treaba cu camasile. Mersi mult, ca imi prindeam urechile daca o luam iar d ela capat cu ele.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
Selene_Bunny spune:
Nebunie, nebunie...
boticelina, te urmaresc cu . Le pui pana la 00?
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Finalizate: ancadragoman, simonapro, georgipuia, ada_coman, marybehappy, mercedes, loraG76, carminabulina, ada coman, Laura25, mamagiuliei, ana l; valenita, andre_ea, valentinag. Fetele care ati actualizat astazi, ati aplicat regula celor 3 zile, da? Mamagiuliei, cred ca tu ai rezolvat treaba cu camasile. Mersi mult, ca imi prindeam urechile daca o luam iar d ela capat cu ele. copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008) |
Eu nu am aplicat-o, ca e sambata, nu vineri, nu stiu cum a ramas.
Citez:
"Pentru licitatile incepute VINERI termenul de licitatie este de 3 zile si se continua conform regulilor stabilite pentru celelalte zile."
Nu zice nimic de licitatiile incepute sambata.
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
ana l spune:
Am actualizat pina aici.
ana l spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Eu nu am aplicat-o, ca e sambata, nu vineri, nu stiu cum a ramas. Citez: "Pentru licitatile incepute VINERI termenul de licitatie este de 3 zile si se continua conform regulilor stabilite pentru celelalte zile." Nu zice nimic de licitatiile incepute sambata. Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! |
Si simbata? Eu am aplicat incepind de vineri.
Cum facem? Cine ne mai lamureste?
alinamoro spune:
Supralicitez K106 - 75 lei
G 102 - 28 lei.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Selene_Bunny spune:
ana, pai o licitatie inceputa vineri se termina, in mod normal, duminica, deci fetele fara acces la Internet in week-end nu apucau sa liciteze/supraliciteze. De asta s-au dat cele 3 zile. O licitatie inceputa sambata se termina, in mod normal, luni, deci poate fi vazuta de fetele care nu au Internet in week-end. Exceptie intervalele foarte nocturne sau foarte timpurii...