Bazar (14)
Raspunsuri - Pagina 19
Selene_Bunny spune:
Eu mai am de pus doua perechi de blugi de dama, culoare deschisa, frumosi, dar maine, ca de-abia cum vreau sa-i bag la spalat. Sunt marimea 36, parca.
Deocamdata pun asta: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5468955750742191042
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Laura25 spune:
Buna seara!
Licitez L361 - 5 lei. Dupa ce adorm gasca, ma bag si eu la actualizat, daca e nevoie. Bravo fetelor care au fost 'pe metereze' azi. noi am bantuit prin padure
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
AnnaBaby spune:
Supralicitez L356 4 lei si licitez L361 5 lei.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
lupta cu kg
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnnaBaby Supralicitez L356 4 lei si licitez L361 5 lei. Anna si Ioana (11.07.2008) asa creste Ioana povestea nasterii lupta cu kg |
Mi se pare ca a supralicitat valenita, dar nu pot verifica acum...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
ana l spune:
citat din mesajul lui ducky Va rog mult fetelor, CINE este cami_antonia ????? Am castigat un halat de la ea, l-am platit si nu stiu cu cine am de-a face !!! Un weekend frumos sa aveti !!! Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Cam urit spus "nu stiu cu cine am de-a face". Nu crezi?
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
aka spune:
supralicitez G 102 - 26 lei si K 99 - 6 lei.
39+
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
ana l spune:
Actualizez si mut finalizatele.
boticelina spune:
Gata, imabaiat si culcat cupil, trec la bazareala
Ada masuratori pt rochita roz: lung. de la umar pana jos - 53 cm, talie 32x2 cm, umeri (pana la marginea ext. a bretelutelor) - 24 cm, lungime bust (de la umar in talie) - 22 cm. E cu talie spre Empire, adica rascroitura manecilor vine pana unde incepe partea de voal, deci daca-i vine in talie nu conteaza latimea bustului pt ca e rascroiala manecilor "generoasa"...
Ma bag acum la descarcat, micsorat poze si bagat produse noi
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ana l spune:
citat din mesajul lui aka supralicitez G 102 - 26 lei si K 99 - 6 lei. 39+ mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina |
La k99 e finalizata licitatia de la ora 14.