Felicitari Aditza!!!Aspirante optimiste > 20 (494)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Talida__ spune:
Ama bine ca ai avut o noapte linistita; Hai ca nu mai e mult pana afli.
off ma uit pe blogul tau ....
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
Bebelu, am uitat complet de poze , scuze dar nu cred ca reusesc azi. Tb sa dau cu aspiratorul, la 12:30 vina soacra-mea
, apoi la 4:30 suntem invitati la un mot(neasteptat) si mai tb sa cumpar si ceva, iar seara suntem invitati la prieteni la un tort de zahar ars
.
acum bag tare la treaba ca mai tb sa ma spal si pe cap, sa-mi fac si unghiile...of..nu stiu cum fac dar am zile in care ma plictisesc si zile in care vin toate gramada
Va pup, , poate la noapte mai pot intra
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ang_21_costi spune:
neatza fetele (nu am putut sa ma abtin) am intrat putzin sa vad ce mai faceti
merci ptr. urari si la fete si la
sherbi sa stii ca de multe ori ne-am gandit sa mai facem o data traseul (dar cu masina) asa in amintirea timpurilor trecute
ama ma bucur ca ai bine, Doamne ajuta sa fie totul OK
yasmi multa sanatate la tau si
din partea noastra
aditza OPTIMISM si ,sa vezi ca totul o sa fie bine
cosminutza multumim ptr. si ptr.
buuuuun fetele va mult pe toate si sa ne auzim cu bine si cu cat mai multe vesti bune si
angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cos_minutza/cos_minutza.jpg)
cos_minutza spune:
Neatza Talida
Bebelule deocamdata nu mergem nicaieri azi,acum fac papica si trebuie sa spal geamul la o camera ca ieri nu am apucat sa la fac pe toate
Madutza distractie placuta. la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cos_minutza/cos_minutza.jpg)
cos_minutza spune:
Angi
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
MAduta spor la treaba si distractie placuta.
Adi, Angi, Cosmi, Talida
eu nu cred k mai plec nicaieri k ma cam doare capu si nu am chef de plec . mai bine stau aksica in pat
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
oanab04 spune:
Fetelor am intrat un pic sa va citesc ca am multa treaba astazi, ne vin musafiri la masa, sherbi si eu tot cam aia afc azi oua umplute, ciperci cu maioneza si salata de vinete, ardei umpluti cu branzica.
Aditza, iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Ama imi pare f rau pt ca treci prin asa ceva, incearca sa stai linistita sa nu faci prea mult efort pana marti.
Va pe toate.
Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...
sherbi spune:
buna ziua!
pup fetele!
eu bag curatenie de zor! sotu ma injura ca l-am introdus si pe el in program, da n-am ce face. n-am niciun chef.
cand mai iau cate o pauza sunt pe frecventa.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
cos_minutza spune:
Oanab,Sherbi spor la treaba
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aditzaC/aditzaC.jpg)
aditzaC spune:
fetelor am intrat in fugaaa...in primul rand salutareee
in al doilea rand ..multumesc tuturor pt incurajari , multumesc din suflet ca sunteti app de mine .
am fost la eveniment f nice , o sa va povestesc daca doriti , acum am aterizat acasa , sunt rupta de foame , casa e cu curu in sus ....si niste prieteni vor sa iesim nu stiu d c sa ma apuc mai intai .
deci ....n-am facut test , Nu au venit rusii ...aceeasi stare , nu doare nimik decat f vag burtica si saniii ...... in schimb doare capul si am o stare de ameteala ?! dar am mai avut stari din astea asa ca .......
maine fac test daca ma credeti am stat si m-am gandit imi cumpar nu imi cumpar ce sa fac ...nu am cumparat astept
va tuk pt toateeeeeeee si va urez o zi minunata
o viitoare mamica