Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 am trimis pe mailul comun cateva chestii despre diversificare pe care le am de la cealalta odisee: - schema de diversificare var canadiana - mie mi se pare cea mai ok - retete de piureuri - cateva carti cu info utile ale OMS Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) poze botez |
Ma apuc sa citesc si materialul asta. Peste o luna jumate o sa fiu toba de carte. Parca dau examen asa sunt de insetata de cunostinte!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
xela_07 spune:
miremia - daca mai ai disponibil colacel, pastreaza si pt mine unul ca poate il folosesc la mare in piscina de copii. o fi prea mic la 5 luni sa-l bag acolo ?
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
poze botez
dulcineea_cj spune:
tu fetelor,mame de baietei,de unde le cumparati sepcute? Eu sunt obsedata de sepci niciuna nu-i vine bineas vrea si eu una cu cozoroc,mai de vara Sa fie smechersau palariuta ?
cea mai fericita mamica :)
xela_07 spune:
stiam eu de ce zic ca sunt mama loca ....
azi au avut o repriza lunga de plans am2. zicea-i ca la nebuni in casa la mine . cata rabdare sa ai ... inca am
Cristi face mai rau ca atunci cand era mic . eu sa fiu sanatoasa ... Ma duc sa bag o cioco sa-mi revin putin pana nu se trezeste unul din ei si o luam de la capat.
poze botez
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 stiam eu de ce zic ca sunt mama loca .... azi au avut o repriza lunga de plans am2. zicea-i ca la nebuni in casa la mine . cata rabdare sa ai ... inca am Cristi face mai rau ca atunci cand era mic . eu sa fiu sanatoasa ... Ma duc sa bag o cioco sa-mi revin putin pana nu se trezeste unul din ei si o luam de la capat. Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) poze botez |
Exact! Tu sa fii sanatoasa! Si eu am impresia ca fi-miu a invatat sa "planga" pe mai multe voci. Una din ele e o tipatura razboinica.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
xela_07 spune:
cristies - ce tare e gargaritzul in poze cu colacelul . cred ca s-a distrat pe cinste
poze botez
xela_07 spune:
ma uitam dupa poze de la mare poate mai uit ce zi grea am si uite ce am gasit aici. Alexutza pt tine, Corfu 2008, exact la un an dupa ce am nascut-o pe Andreea fara cele 20 kg din sarcina si fara regim. a ... si cu parul lung
poze botez
xela_07 spune:
larisel - e cumplit ce ti s-a intamplat. sunt convinsa ca bebe e ok, sunt f rezistenti la socuri din astea, dar tu saracutza de tine. chestiilea astea nu se uita niciodata ...
dastefa - sunt si eu deacord cu ayanna, te gandesti prea departe. iubeste-le mult si incearca sa gandesti pozitiv.
ayanna - clar esti f sensibiloasa . mi-a placut cum ai povestit. cred ca tu constietizezi mai bine toate lucrurile astea pt ca te-ai lovit de multi copilasi cu probleme pentru ca nu au avut parte de dragoastea si cuvintele parintilor. Doamne ajuta sa traim sa-i crestem macar pana vor putea sa se descurce singuri!
atat mi-am amintit ...
poze botez
xela_07 spune:
cris.d unde esti? lorex?
poze botez
xela_07 spune:
oani, tu ce mai faci?
bea - lasa grijile ca nu are rost sa te stresezi. nu e mai bine sa dai un cadou si sa nu mergi pe motiv de bebe la nunta/nunti?
poze botez