Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y [ ma inscriu si io si mi-ati facut pofta cu colacelul.Si io vreau.Se mai poate comanda 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze botez |
O sa mai fac o comanda dar intai sa recuperez banutii ca sa am cu ce si sa termin si eu cu botezul mandrei.
Mirela fericita de Mara Ioana
miremia spune:
Micki din suflet! Il pupam pe Cristi, vorbaretul grupului si mamica scumpa!
Ma duc sa imbaiez spumicioasa.
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
O sa mai fac o comanda dar intai sa recuperez banutii ca sa am cu ce si sa termin si eu cu botezul mandrei. Mirela fericita de Mara Ioana |
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
lorex spune:
citat din mesajul lui mandruta http://picasaweb.google.com/onutzu11/Dc?authkey=Gv1sRgCJ3f2ZHSs5TaLw# Nu stiu daca am reusit. Prima oara e cel mai greu! |
Frumos! bine ai venit!
lorex spune:
citat din mesajul lui Nik0le loreeex, iarta-ma, nu stiu ce exces de zel m-a pocnit ieri, de ti-am taiat elanul... Nu e saitu' lu' mama ca sa nu dorm noaptea daca un capitol are mai mult de 20 de pagini. Promit ca nu mai fac! |
What??? De la ce te-ai luat?? Nu m-am suparat chiar deloc!
lorex spune:
Roxy, ce mult imi place poza asta! imi aminteste de bobitza mea in primele minute de viatza!
miremia spune:
citat din mesajul lui lorex Roxy, ce mult imi place poza asta! imi aminteste de bobitza mea in primele minute de viatza! |
Seamana f mult si cu Mara mea cand am vazut-o prima data, doar ca a mea avea nasucul stramb ca statuse cu el lipit de uter. Amintiri.......ce repede trece timpul.
rox_y spune:
citat din mesajul lui lorex Roxy, ce mult imi place poza asta! imi aminteste de bobitza mea in primele minute de viatza! |
sa stii ca in unele poze bobitza ta seamana cu matza mea
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
mandruta spune:
Multumesc tuturor pentru primire!
bebelusii jucausi si fitzosi!
Evyme, ai PM.
Va las, ca prajiturica mea are chef de iubareala!
Mai intreb inca o data: cum intru pe contul comun?
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Seamana f mult si cu Mara mea cand am vazut-o prima data, doar ca a mea avea nasucul stramb ca statuse cu el lipit de uter. Amintiri.......ce repede trece timpul. Mirela fericita de Mara Ioana |
Asa e..trece repede timpul....azi ma uitam la ea ce mare e (in lugime ma refer)..acum 4 luni era asa de usoara asa de mica asa de fragila..si acum...offf..ce rpd trece timpul...
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez