Hai MIRA,NANA,REMY_MV! Bv FLORY mai-iun2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

draga theo nu are rost sa faci depresie, fi optimista noi mai avem cateva saptamani bune,iar daca te simti bn plimbate,mergi la cumparatori si o sa uiti de nastere
nasterea dureaza cateva ore, dupa care vine bebe si uiti tot travaliul,dupa o sa ne scrii relaxata cat de usor a fost si ce minune ai la piept
eu ieri dupa amiaza am avut contractii dureroase si dabia mau lasat cu nospa,desi am stat in pat, ma rog in fiecare zi sa ajung la 36 sapt macar asa ca daca sunteti bn fiti mandre de burtici ,plimbatile,etalatile si fiti vsele, pe mine in afara de familie si vreo doua prietene nu ma mai vazut la ochi nimeni din decembrie,si cu toate astea sunt optimista si ii multumesc lui dzeu pt fiecare zi si sapt care mai trece cu bn
va pup si pofta mare la cafeluta

+32 bianca maria
AMR 8 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Felicitari Ana !
Recuperare usoara !

Bine ai venit Miruna-Nicola !
D-zeu sa iti dea multa sanatate , fericire si noroc !

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marisa_ana

salutari tuturor gravidutelor! va citesc cu placere in fiecare zi si acum m-am hotarat sa scriu si eu. imi dores si eu sa intru in club mai ales pt perioada de dupa nastere cand sunt convinsa ca voi cauta o gramada de raspunsuri.pana atunci noi avem 36+ si asteptam cu nerabdare momentul intalnirii

Bine ai venit printre noi !

Mergi la inceput

Neata !

Astazi imi pregatesc bagajul de spital , e cazul sa fac ceva in priivinta asta ca am tot amanat !
Camera fetei este aproape gata, mai avem de pus perdelele, covorul si de asezat hainutele in dulap ! Am zugravit si dormitorul nostru cu ocazia asta si am avut un sot extrem de harnic care a executat aproape toata curatenia , eu mai mult cu supravegerea , dar si asta destul de obositoare !
Mai avem cateva lucruri de pus la punct si nu ne mai ramane decat sa asteptam . Sunt foarte linistita acum , si in caz de avem aproape totul pregatit !!!

Tigruta : felicitari pentru implinirea a 34 e saptamani !

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

hai mai, Rocsy, aia e adevarata padure, nu doar niste copaci! Ei, sigur nu se compara cu ce e prin Brasov insa o mini-Tampa e aici

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Am zis sa nu exagerez cu laudatul ! Dar oricum, foarte frumoasa mini Tampa voastra !

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza_25

buna! ma primiti si pe mine in clubul vostru? va citesc de f mult timp, cred ca de vreo 2-3 luni dar nu am indraznit sa va scriu.

Bine ai venit ! Sarcina usoara in continuare si o nastere la fel de usoara !

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Hello!

Felicitari Anamaria

Bine ai venit Miruna Nicola

Sabina, ma bucur ca sunteti bine si ne mai dai vesti despre voi, mie una imi lipsesc randurile de la tine

Ruxi, bine ati venit acasa, ma bucur ca sunteti bine sanatosi cu totii, asteptam sa ne povestesti cum a fost nasterea, cum este acum, si bineinteles POZE CU BEBEII

Andrada, multumesc de sfat, aveam eu un feeling ca nu e indicat sa-l trezesti pe bebe cand doarme..

Corina, interesant ce povestesti despre intalnire, sling si scutece refolosibile, recunosc ca nu prea am studiat niciuna din aceste variante insa ma gandesc sa ma informez mai bine si poate aplic la Tudor.

Mira, sa ai o zi linistita, de relaxare si pregatire pentru intalnirea de maine. Suntem aici pt galerie!

Eu sunt tare suparata, Matei nu e bine deloc, a facut febra mare, intr-o juma de ora i-a crescut de la 37.4 la 38.8 dimineata s-a trezit ca-l doare urechea si de atunci se tot agraveaza starea lui, acum am decis sa-l ducem la spital pt ca sta pe canapea si zace molesit, cu ochii inchisi, deci clar se simte tare rau
Ma simt tare neputincioasa, mai ales ca el e la mama si eu nu pot nici macar sa-i alin durerea, dar ce sa fac, daca dr a zis ca-i mai sigur asa pt Tudor, o sa mai stau o zi-doua departe de el
Acum a plecat Lucian sa-l duca la spital, pediatrul a zis ca e mai bine asa, sa-l vada si un ORL-ist.

Uff, sunt asa ingrijorata..pana primesc vesti de la ei..

Vorbim curand

Sorana
Matei (2 ani, 2 luni) si Tudor (2 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

Buna dimineata ! Azi am lenevit mai mult ca de obicei ascultand sfaturile celor care spun ca merita sa faci asta inainte de a naste ca dupa ... nu prea poti.
merci r_ocsy pentru urari
data UM e 29.08.2009 , teophilina merci ca m-ai trecut in listuta si te rog sa mai modifici si UM ca am uitat sa-l scriu din start
am vazut ca multe dintre voi au contractii . eu nu am simtit doar o data sau de doua ori dar prin luna a 6-a deci nu recent. Ma tot gandesc ca oare nu-mi dau seama sau sunt cu caz particular?!

va si intru mai tz ca merg sa mananc ceva (micul dejun)

Ana Maria 36+ cu Marisa Alexandra

Mergi la inceput

suzy 25 : bine ai venit printre noi !

Maribell : bravo tie ca ai scris scrisori pentru pitica , foarte frumos ! Eu una nu ma am cu scrisul , cu vorbitul m-am obisnuit .

Corinasmile : acea senzatie incontrolabila de "indragostire" fata de bebe apare dupa nastere ; pana atunci nici macar nu o sa realizam cum este ! Ai vazut, si celelalte mamici au spus ca nu pot sa explice senzatia si ca le vom intelege pe deplin in clipa in care ne vom strange puiutii in brate .

Laurita : , chiar ne intrebam ce mai faceti ! imi pare rau ca ati fost bolnaviori !

aniska : super dulce papusica voastra !

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Multumim!!!Sa stii ca ma simt fff implinita si fericita,desi Denis este dintr-o casatorie anterioara,deci are alt tata,care a decedat acum 2 ani,consideram ca suntem o familie!!!

Anamaria,mami de Denis(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)
!!!

Important este ca ati mers inainte , bravo voua !

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 10 zile

Mergi la inceput