Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Eu la 170 cm ma vad incredibil de inalta si sunt adepta balerinilor.....ummm...sunt capricorn si sunt stilul casual in general!sunt la restaurantul horoscop acum pt ca am avut o decadere nervoasa din cauza barbatului meu si am evadat!nu imi mai vine sa I'll vad!
Sa va zic ce am patit ca sa ma intelegeti....poate eu sunt nebuna...l'a sunat fosta nevasta ca isi vinde aspiratorul(pe care el l-a cumparat cu 2400 euro cand erau impreuna....ceva aspirator fff inteligent rainbow...sau ceva de genu se numeste)....si dupa ce a vb cu ea m'a intrebat daca nu vreau aspiratorul ca I'll vinde ea cu 1000euro!era sa innebunesc...acelasi aspirator care el l-a cumparat!!!!sa mai dea o data bani pe el!
Au un copil impreuna si atat se foloseste de saracul ingeras ca sa manance bani de pe omul meu! Ii da lunar 2000ron pt copil si nu ii ajunge!
Imi vine sa mor!nu mai plec niciunde!imi iau camera la hotel si imi aranjez un zbor pe maine spre arad,la casa mea!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

offf Crisuletu imi pare rau ca te-ai certat cu consortu.
incearca sa te calmezi si poate se rez intr-un fel situatia.
nu e normal ce a facut si nici eu nu as fi acceptat asa ceva.
dar cel mai bine e sa discutati si sa rez probl. daca pleci, el tace, nu rez mai nimic.
gandeste-te ca ai si un bb si nu e bine sa te superi.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

spasmele musculare si carceii in special sunt de la lipsa de magneziu..si de la starea de stress...mie o sa-mi dea magneziu dupa sapt 14..mi-a zis ca nu e ok pana atunci...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Crisultezule, nu rezolvi nimic daca stai in seara asta la un hotel; cand te vei intoarce problema va fi tot acolo.
Asa ca manaca bine, bea o limonada si du-te acasa si stai de vorba cu consortul.
Cand va veni bb vei vedea ce greu este ca parinte sa gestionezi situatii in care e implicat intr-un fel si propriul copil.
Suma pe care i-o aloca copilului pe luna nu-i mica, dar nici mare; depinde de cheltuieli, daca e la o scoala particulara, cam atat costa pe luna educatia...e tare complicat si te inteleg, insa gandeste-te ca aceasta situatie va deveni si mai complexa cand sotul tau se va imparti intre 2 copii.
Asa ca ia taurul de coarne si nu lasa problema nerezolvata.

Andreea, mami de baiat si 13+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Tocmai ca am un bebe....eu vin dintr'o familie care sincer ma bucur ca au divortat ca altfel eram martor la distrugerea mamei mele....imi iubesc parintii enorm,doar nu s'au potrivit!
In fine....ideea e ca prefer singuratatea,decat sa creasca bobo in tensiune!
Ma tot ssuna acum! Din doua,una....ori intelege ca pe fosta nevasta trebuie sa o respecte doar ca are un copil cu ea...si problemele sa si le rezolve singure ori isi baga picioarele in relatia cu mine si atunci va avea timp si spatiu sa se ocupe de necesitatile ei!
Mie nimeni nu imi da 1000euro sa imi cumpar mobila noua!muncesc de imi sar capacele ,tragem amandoi de nebuni cu lucru ca sa ce????ea nu munceste nicaieri si doar I'll suna pe Marius sa se planga ca nu are aia sau aia....chiar mi'a ajuns cutitul la os!tot am zis ca face pt copil dar gata!!!! Ea nu strica cu copilul 2000lei lunar , asa cum zice....plus terte motive de a mai scoate bani!

9+

Mergi la inceput

cris relax..nu te mai gandi la astea acum..gandeste-te la bb si la voi...

si 12+

Mergi la inceput

Andreea....pe langa cei 2000ron,ii platim si gradinita! Sunt ff atasata de micut si de cate ori sunt cu el ii cumpar hainite si ce mai consider ca e necesar pe moment!ce tine de copil,nu ma bag....problema mea e alta!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

cris calmeaza-te si dupa vb cu el.
nu rez nimic dc stai acolo si nu ii rasp la tel.
incearca sa rezolvati probl, sau macar sa o lamuriti intr-un fel. sa ajungeti la o idee comuna.

hai papa ceva, bea o limonada si fa-ti curaj sa vb cu el.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput

pt crisuletz special:

si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Andreea....pe langa cei 2000ron,ii platim si gradinita! Sunt ff atasata de micut si de cate ori sunt cu el ii cumpar hainite si ce mai consider ca e necesar pe moment!ce tine de copil,nu ma bag....problema mea e alta!

9+

Imi pare rau ca esti suparata, noi nu te putem ajuta decat cu sfaturi, tu esti cea care stie cel mai bine pana la urma cum poti rezolva situatia. Analizeaza-le cu calm; ma rog , stiu ca nu-i usor acum cand hormanii si asa tropie in noi, insa vorbeste cu el si sigur vei rezolva problema. Eu zic ca ti-a aratat de atatea ori cat esti de importanta pentru el.

Andreea, mami de baiat si 13+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput