Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
mirunam spune:
Anya la ambasada chinei faci stanga - daca vii din Primaverii / dreapta - daca vii din Aviatiei si mergi inainte. Se fac 3 intrari in parc: prima intrare cu bariera, o alta intrare fara bariera si inca o intrare cu o poarta metalica. Este si panou de Trattoria il Calcio.
Cine ajunge prima tine si o masa.
Sunset, spasmele sunt date de lipsa de calciu. O sa mai ai... si aoi apar carceii odiosi. Oricum nu e nicio problema, e normal.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
andreeacc spune:
sunset zuzi, eu nu am acum, dar la sarcina trecuta am avut in ultimul trimestru; citisem pe undeva ca pot fi cauzate si de lipsa calciului.
Andreea, mami de baiat
si
13+ cu 
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
anya2010 spune:
Merci miruna. Banuiam eu ca ala e. Am fost de curand pe acolo dar nu retin numele restaurantelor
. Sper sa gasim locuri ca ultima data cand am fost cu sotul ne-a fost greu sa gasim o masa libera. Dar avand in vedere ca e dimineata poate avem noroc.
Ana
13+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anya2010 Merci miruna. Banuiam eu ca ala e. Am fost de curand pe acolo dar nu retin numele restaurantelor . Sper sa gasim locuri ca ultima data cand am fost cu sotul ne-a fost greu sa gasim o masa libera. Dar avand in vedere ca e dimineata poate avem noroc.Ana 13+ ![]() Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea |
Eu fac matanii sa stea al meu cuminte, cand vede leagane parca e sedat
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
anya2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Eu fac matanii sa stea al meu cuminte, cand vede leagane parca e sedat MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+ |
Pai imi vine mie sa ma dau in leagane, dapai lui
Ana
13+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui anya2010 Eu am 1.80, m-ai luat? Ana 13+ ![]() Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea |
Ma bucr ca mai e macar o persoana inalta prin zona
Victoria, mami de
Anna Sofia,
12+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
Joy21 spune:
As veni si eu la intalnire doar ca am ceva treaba de dimineata. Daca imi da cineva dintre cele care merg maine nr. de tel., eventual as suna sa vad daca si pana la ce ora va gasesc la taclale.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
12+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
mirunam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Ma bucr ca mai e macar o persoana inalta prin zona Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni ![]() "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
ce tari sunteti! Pe la 16 ani cand am realizat ca nu o sa am mai mult de 1.73 cautam exercitii care sa ma ajute Joy, ti-am trimis nr. Te asteptam, cu tot cu Sofia

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
Joy21 spune:
citat din mesajul lui mirunam ce tari sunteti! Pe la 16 ani cand am realizat ca nu o sa am mai mult de 1.73 cautam exercitii care sa ma ajute Joy, ti-am trimis nr. Te asteptam, cu tot cu Sofia ![]() MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+ |
Multumesc pt numar
1.73 e ok. Eu mai mereu ma uit cu jind la perechile de pantofi cu toc. Evident, as cadea in ridicol daca as purta, insa mi se par ca dau un plus de feminitate, mister, bla-bla. Traiasca balerinii, ca sa facem... Victoria, mami de
Anna Sofia,
12+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
Siuta spune:
Multumesc de primire !
Sa aveti vreme frumoasa la intalnire !
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community