Prietene la bine si la greu -11

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
Ca veni vorba de alimente, fetele de Bucuresti care va pregatiti de "brinzulit", aici gasiti lapte ne procesat termic dar din vacuta sanatoasa si testata. Au citeva magazine si in Bucuresti, eu am descoperit ca am unul chiar vis a vis de casa - e tare dragut, vii cu recipientul de acasa si iei lapte de la dozator 3 lei/l + 1 leu sticla de 1 l daca nu ai din dotarea personala.

la ferma asta am facut eu licenta, iar dl. Petcu e un om de milioane

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

LMA fulgusorilor de azi:
Alexa Annabelle Denise de Lumi_Riohard
Dragos Andrei de Alinush
Matteo de Doris
Andrei cristian de Cristina_boc

LMA pentru Lalu

LMA si pentru sarbatoriti nascuti pe 5 si 6 cu scuzele

Mihai este foarte marait de cateva zile mi-a rupt spatele si nu prea vrea sa manance. Sunt foarte obosita si spatele ma doare tare sper sa nu se agraveze iarasi ca acum chiar m-am saturat de vizite la medic si de tratamente.

VA pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Fetele, hug time

Am fost la Razvan dintzologul (e prietenul nostru), toate bune si frumoase, a zis ca am intr-adevar 2 carii miiici, una a rezolvat-o azi fara anestezie sau alte complicatiuni (vedeti ce dinti stralucitori am?!), a 2a, vinerea viitoare+ primul detartraj din viata mea. Am fost cel mai cuminte pacient, spre deosebire de sotul meu care este cosmarul oricarui dr. Mi-a zis ca am dintii curati si ca sunt baloasa (ca sa nu mai am dubii cu cine seamana Scuipinol probabil), dar ca e f bine, ca am saliva apoasa si curata dintocii. Habar n-aveam ca exista asa ceva..

Matei a dormit in carut 1h jumate, timp in care dupa vizita la dr. am pierdut timpul toti 4 la o terasa.

Va multumesc mult pt mesajele de incurajare, conteaza tare mult.
Cred ca aceasta sustinere ne ajuta sa ne mai mobilizam si sa trecem peste greutati.

Eu ma resemnasem la gandul ca odata ce va sta singur in fundulet si va incepe sa mearga, nu i se va mai parea interesant acest "luat in brate", insa mamicile cu copii mai maricei mi-au spus ca nu e chiar asa, ca odata ce va incepe sa mearga, va incepe cu textul: "am obosit, nu mai pot sa merg, ia-ma in brate"..si sa vezi atunci chin

Raluci, misto textuletul.. cat de repede putem frange aripile copiilor...

Licuriciu, n-am ajuns la "performanta" aceasta cu dormitul, Matei doarme in patutul lui sau in carucior, fie zi sau noapte.

Monis, mi-a placut tare de cum ai povestit despre revederea cu colegii...si mie mi-e dor de ei, mai ales ca e un colectiv nebun si tare de gasca. Abia ma asteapta pe la ei. Deci Santi a vrut sa-ti demonstreze ca poate dom'le, poate

Gabitza, sanatate multa gemenasilor!

Lavi, te inteleg perfect cu nuntile, am mai zis ca noi suntem nuntasi de profesie...anul asta mai avem inca 8 nunti si botezuri, printre care si nunta surioarei mele...sa dea DD sa trecem onorabil peste toate

Uof, tr sa trimit strudelul ca a inceput mimozul sa gangureasca in patut..ma striga

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari,

tot nerecuperata sunt ,adica am citit capitolul curent in timp ce am mai postat poze noi in albumul de la semnatura pentru cine mai vrea sa ne vada

Dragos este bine,nici nu zici ca are ceva (poate nici nu are , deocamdata nu au iesit toate rezultatele la analize), decat ca e in o semigreva a foamei.... a mancat la 9.45 140 ml LP fara lactoza si a trebuit sa ii dau prin somn la 16 cam 40 ml... isi sugeelefantul, mainile,tot ce poate ca si cum i-ar fi foame dar nu vrea bibe.... aseara l-a acceptat doar in scaunul de masa....
in rest e vesel, rade mereu, vorbeste si face podul.... a descoperit si tipatul....asa ca... exerseaza la greu

se misca un patut.... poate iesim si afara....

pupici

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
Trimit inainte sa regret ca poate stirnesc furtuni cu postarea asta si ma grabesc sa ma mai scuz o data in avans si sa repet ca tare as vrea sa nu supar pe nimeni, va pe toate fara exceptie si adaug si un buchet mare de flori pt lalu si urari de sanatate si noroc tuturor piticutilor sarbatoriti astazi.

cred ca am depasit de mult faza cu suparatul, toate postarile sunt utile pt cine se potriveste pt cine nu, alege alte postari pup, nu-mi merg fetele astea colorate

multumim de magazin, eu am in sat niste neni cu vaci si capre so, o sa ma abonez la ei

si cine se intreba cu palaria mea alearga asta pe banda si citeste in acelasi timp, pe banda doar merg nu-mi place alergatul, deci nu sar randurile

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Asaaa, din recuperari
As vrea s-o pup tare tare pe dankutza si sa trimit un gind bun parintilor tai
gabitza ce face Dragos? burtica chinuita
ralu_seby,mitzi,licuriciu presupun ca, pe masura ce cresc, bebeii au si niste anxietati d-astea de separare si d-aia trag mai mult in brate. Si a mea la fel face, nu prea vrea sa stea singurica cu jucariile ei decit dimineata cind e bine dispusa, pe masura ce trece ziua se lipeste tot mai mult de mine. Cu dormitul e mai cumintica insa, e obisnuita la ea in patut si ziua si noaptea cu exceptia intervalului 6-7.30 cind o bag la mine in pat atirnata de tzitza-somnifer ca sa mai fur un pic de
alinus da, muta jucaria dintr-o mina in alta,nu sta in fund nesprijinita si se intoarce numai de pe spate pe burta daca are vreo treaba. De fapt, ca si Dragos, ea prefera sa stea pe spate si sa se traga de picioare, restul chestiilor le face de nevoie De Riana nu ne mai spui nimic?
Diana imi place rochita de mor, iar ma apuca complexele ca n-am fost in stare sa invat sa cos la masina...
Bai, io mor de curiozitate ce-or face iesencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
si cine se intreba cu palaria mea alearga asta pe banda si citeste in acelasi timp, pe banda doar merg nu-mi place alergatul, deci nu sar randurile

iote ca eu nu m-am intrebat, da buna treaba cu mersu pe banda

Si ca sa iti spun ce fac eu acu vis'a'vis de faptu ca tu te agiti sa faci miscare, halesc un baton dulce cu cereale

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

iote ca eu nu m-am intrebat, da buna treaba cu mersu pe banda

Si ca sa iti spun ce fac eu acu vis'a'vis de faptu ca tu te agiti sa faci miscare, halesc un baton dulce cu cereale

asta ca sa crap io de invidie asa-i (tebiciuiesc)

asteptam iasiul

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

salutare

revin cu forte semiproaspete, ca pe cand m-am pus sa dorm si eu un pic m-a trezit soacra-mea care n-a mai fost pe la noi de o luna. asta e

shtephy- te inteleg ca esti intr-o pasa proasta, cu manuta ta, dar cred ca picii tai iti vor da putere sa treci peste toate

Ralu-seby- si eu am stari de atea de nervi si zic ca nu sunt o mama destul de buna, dar apoi ma invinovatesc ca nu ma stiu bucura de minunea din viata mea si de faptul ca am un copil sanatos

intr-adevar imi lipseste timpul pt mine, desi sotul are un serviciu care ii permite sa ma ajute, dar vorba Laurei, cand iti zambesc, le uiti pe toate. Apropo , ieri m- am cadorisit cu o rochita, noroc ca am vazut apoi stirea cu taiatul salariilor

Lavi- ioi ce te inteleg cu nuntile, de 4 ani de cand ne-am casatorit, tot 7, 8 nunti am avut, si am impresia ca la noi in ardeala se face si mai mare tam-tam. Anul asta nu avem numa 2

Lyly- nici Ama nu vrea supa de nici o culoare, si eu i-am pus mai mult morcov, dar scuipa afara. Asa ca maine incercam niste cartof cu lapte de la mami.

Lili_a- si puiul meu dimineata se joaca si singura, dar dupa amiaza abia pot iesi din camera, tre sa stea mami cu fetita

Andre, Dozz, Raluci- spor la sport

Many- gulia o aveam scrisa pe hartia de la pediatra, oricum i-am pus ft. putinasi cum nici nu a mancat...

Pupici colorati si sa va mai zic ceva, e o vorba Copii mici probleme mici, copii mari probleme mari, asa ca sa ne bucuram de minunile noastre si sa lasam grijile deoparte

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Natalia, si la noi urmatorul pe lista este cartoful dulce, pe care sper sa ajung in we pe la magazin sa-l achizitionez. Sa porti sanatoasa rochita, ne pui si poze?
Pupici colorati si pentru voi

Raluci,
ai ajuns departe?

Gabitza, frumosi copilasi aveti, vazut pozicile noi
ce scaun de masa aveti voi? (scuze daca ai mai spus)

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput