Prietene la bine si la greu -11

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

buna ziua

LA MULTI ANI LALU!!!!!
sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa te bucuri de printesa scumpa Ariana! un http://ayandari.files.wordpress.com/2010/01/buchetul_bucuriei.jpg
macar virtual daca real nu se poate. multi pupici din partea noastra!

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

LA MULTI ANI fulgusorilor nascuti intr-o zi de 7. sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Lumi, ma bucur ca ai luat decizia sa opesti diversificarea si sa o luati de la capat. la multi ani scumpa Annabelle! cred ca e asa mare.....

Imi pare atat de rau ca nu pot fi cu voi la intalnire sa le cunosc pe celellalte fete si sa vad cum au mai crescut fulgusorii frumosi....
sa faceti pozici.

lalu imi pare rau pt bunica sotului tau, condoleante.

dankuta, ne rugam pt voi sa treceti cu bine peste incercare.

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Salutare la toata lumea

Azi cinste mare, baiatu mami face 6 luni. Deci cinste pentru toata lumea ce doriti, ce poftiti

si pentru ceilalti sarbatoriti si crestre mare!

Lalu LMA fericire, sanatate si sa treci cat mai repede peste toate greutatile

Offf citesc ca multe mamici is greu incercate Shtephy cu problemele ei, hai mami, curaj ca va fi bine, adica ma rog din tot sufletul sa-ti fie bine, Lumi se chinuie cu papica, cred ca e cel mai bine cum te-ai gandit sa faci pauza, de RamoC nu mai am ce sa zic, nu stiu cum mai ai putere, dar DD cred ca ne intareste pe fiecare si ne ajuta sa trecem peste toate greutatile si asa cum zicea Laurica cand vedem cum se bucura cand ne vad, cum progreseaza in fiecare zi, parca trece tot...

Ralu imi pare rau si pentru tine....si te inteleg perfect...si noi de cateva zile suntem in aceiasi situatie, Dragos este f agitat nu stiu ce are (am crezut ca din cauza "uratzilor" care au navalit peste mine, dar toate fetele au zis ca n-are legatura). Un sa mai treaca din suparare.

Diana superba rochita... da chiar ai talent! Bravo!

Lavi offf banii astia... Al meu sotz e bugetar si acum "minunatul"stat roman s-a gandit sa le mai taie un 25% din venit ca si asa erau prea multi

Dankutza cred ca le este foarte greu parintilor tai, ma gandesc ce este un sufletul lor

Mai Lili am ramas cu gandul la postarea ta de ieri, cred. Felicitari Mariei pentru evaluare. No si aici am io o problema... adica cum? muta deja jucariile dintr-o mana-n alta sau n-am intels io bine... al meu saracu baiat abia le prinde-ntr-o mana. Si nu pare foarte interesat de jucarii. Si ar trebui deja sa stea in fundulet singur fara sa se rastoarne?? Al meu nu se intoarce pe nici o parte, de abia prinde jucariile cu o mana, acum ce si-a descoperit picioarele si se cearta cu ele cum le prinde-n zona. In concluzie, al meu e repetent...

Offf is suparata ca el era asa vesel si acuma de abia mai pot sa scot un zambet de la el

Poate pe weekend nu apuc sa intru, maine avem mesteri la gard
O zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Poate pe weekend nu apuc sa intru, maine avem mesteri la gard
O zi faina

Alina de Dragos-Andrei 07.11.2009 si Riana-Antonia 25.01.2007

spor la gard, si io vreau mesteri pt gard, cine are niste oameni priceputi ?

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

La noi a inceput sa ploua...eu am adormit minunea...Acum mai am timp sa scriu...

Dankutza....eu te imbratisez si ma rog pentru ca parintilor tai sa le treaca spaima si sa incerce sa isi revina.

Alinush...spor la treburi...nu te stresa ca Dragos nu face una sau alta...se da pe brazda...si eu am fost ingrijorata cu privire la Rares, dar temerile au fost nefondate, pentru ca e uimitor cat de repede evolueaza cei mici, in cateva zile se schimba imediat...Vei vedea ca la fel e si in cazul micutului tau. Si al meu sot tot bugetar e....suntem de rasul lumii....o sa ajungem mai rau decat grecii...daca nu cumva suntem deja mai rau decat grecii!

Ralu)Seby...stiu perfect ce inseamna sa ai bebe marait si mofturos...va trece. te pup...ce ai facut la dintzolog????????????

LA noi tuna si fulgera!!!Zici ca e miez de vara nu altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Salutare,

In curand o intind afara, la o mica plimbare. Pana atunci, cateva randuri si pt voi.

Andre, mie imi plac dilemele lui buni. Cate una pe saptamana, te rugam, ca sa ne inveselesti. Eu nu stiu daca am sanse sa intru in top, dar soacra mea m-a rugat sa intreb pediatra de ce plange copilul din senin si se linisteste daca il iau in brate. Sa nu cumva sa aiba ceva…

Raluci_b, multumim pt lista cu magazine bio. Te mai asteptam cu info utile de pe la semnele tale de carte.

Alexa, sarcina usoara in continuare. Si multa sanatate! Ma bucur ca ai vesti bune.

Diana, e tare frumoasa rochita. Te pricepi ff bine. Abia astept sa vedem pozele cu Timeea in ea.

Laurairina, astept cu interes rezultatul experimentului cu borcanul de lapte.

Krelia, bine ca a trecut cu bine vaccinul. O zi cu mai mult somn decat de obicei poate fi binevenita, mai ai si tu putin timp pt ale tale.

Monis, frumos ca faci parte dintr-o echipa bine sudata la birou. Iti va fi mai usor la intoarcere. Bravo lui Santi pt reluarea vechilor acrobatii. Eu am citit pe un site ca asa se dezvolta bebelusii:
As with all areas of development, babies take two steps forward and one step back.

Deci, sa ne asteptam ca invatand ceva nou sa uite ceva ce stiau deja, dar sa stam linistite ca le vor reveni respectivele aptitudini si abilitati.

Lavi, imi pare tare rau de situatia voastra si de starea de tensiune. Daca pot veni si eu cu o idee, noi am mai mers si cate unul la nunti. Ma bucur de progresele lui Rares de care ne-ai povestit. In curand sper sa ne zici si de progrese la capitolul somn si stat cuminte in caruciorul in repaus.

Gabitza, sanatate multa!

Ancutza, eu cred ca e bine sa o pui la san de cate ori vrea. Rau nu are cum sa faca, ba dimpotriva, mult bine!

RamoC, nici de tine nu-i usor… Multa putere si rabdare, o sa vina si zile mai bune. Si sa stii ca te tii chiar bine tinand cont de problemele cu care te-ai confruntat, asa ca fii mandra de tine si optimista ca lucrurile se vor indrepta.

Lumi, ce idee buna sa faceti pauza cateva zile! Am zis eu ca invat de la voi, cred ca eu nu m-as fi gandit la asta. Sigur va fi mai bine cand o sa reluati diversificarea. Eu m-am uitat pe site-urile indicate de Diana pt diversificare si acolo, la 6-7 luni, sunt trecute cantitati destul de mici de mancare; din cate imi amintesc, uneori pisicuta ta manca atata:

6 – 7 luni:
How much
Start with 1 teaspoon, and build up to 2 tablespoons or more if your baby wants it.

7 – 8 luni :
How much
Two tablespoons to half a cup or more if your baby wants it.

Va doresc mult succes, abia astept sa ne dai vesti bune.
Bravo pt mersul in 4 labe!

Shtephy, e tare greu si de tine, ultimele doua luni au fost foarte dificile de aceea ai ajuns cu moralul la pamant. Tare mult imi doresc sa ti se vindece cotul mai repede, sa vezi cum dintr-o data totul o sa-ti para mai frumos. Hai ca nu mai e mult!
Explicatiile pt capitol nou sunt puse bine, tot astept sa fiu prin zona cand sunteti la pag 19, dar am ratat momentul la ultimele capitole.

Ralu_seby, ma bucur ca ne-ai povestit mai multe despre voi. Si ca ai atins subiectul cu attachement parenting. Si eu sunt f incantata de concept si am incercat sa il aplic cat mai des, mi-am luat si sling, tin copilul in brate si il dragalesc cat vrea el. Am fost incurajata si de ce am citit pe aici de la fetele care mai au copii. Daaar, ca Ralu_seby, observ ca pe zi ce trece vrea tot mai mult in brate. Mi-e drag sa o tin in brate, dar nici tot timpul nu se poate… De ex, a ajuns de isi doarme somnul de pranz doar in brate (asta se petrece acum, in timp ce eu scriu cu o mana). Nu prea stiu ce sa fac ca simt ca deja am luat-o intr-un sens gresit. Nici nu va zic cum ma doare mana si umarul dupa ce isi termina ea somnul… Poate aveti ceva sfaturi pt Ralu si pentru mine?

Dankutza, multa putere tie si parintilor! Si multa sanatate mamei!

Mitzi, multumesc pt poza cu baticutul. Baticul ca baticul, dar ce draguta e fetita din poza! Asa e si cu fulguorii nostri, o sa fie tot mai frumosi si mai simpatci pe zi ce trece. Mamici dragi, e adevarat ca nu e usor, dar e ff frumos; asta trebuie sa ne dea multa putere.

Si acum, sa cantam multi ani traiasca!

La multi ani Lalu! Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte numai de bucurii!
La multe lunite fulgusorilor Annabelle, Dragos, Matteo si Cristian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz
Ralu_seby, ma bucur ca ne-ai povestit mai multe despre voi. Si ca ai atins subiectul cu attachement parenting. Si eu sunt f incantata de concept si am incercat sa il aplic cat mai des, mi-am luat si sling, tin copilul in brate si il dragalesc cat vrea el. Am fost incurajata si de ce am citit pe aici de la fetele care mai au copii. Daaar, ca Ralu_seby, observ ca pe zi ce trece vrea tot mai mult in brate. Mi-e drag sa o tin in brate, dar nici tot timpul nu se poate… De ex, a ajuns de isi doarme somnul de pranz doar in brate (asta se petrece acum, in timp ce eu scriu cu o mana). Nu prea stiu ce sa fac ca simt ca deja am luat-o intr-un sens gresit. Nici nu va zic cum ma doare mana si umarul dupa ce isi termina ea somnul… Poate aveti ceva sfaturi pt Ralu si pentru mine?

iete ca vin io sa iti spun ca se poate si mai rau...toate reprizele de somn de peste zi sa le doarma in brate(cel putin cand suntem in casa...........), afara isi face somnicu plimbata in carut..carutu mereu in miscare..
fetili, daca aveti solutii is su eu ochi si urechi, ca deja is cam resemnata...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

si la mine acu mandra doarme calare pe mine...si eu calare pe net, scriu cu o mana..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

din ciclul ce mai citim, eu la sala pe banda ma delectez cu "Cum sa facem fericit un copil in primul sau an de viata" si spicui de aici:

"ce sunt poruncile? sunt convingeri adanci pe care sa ne dam seama le purtam in noi ca adulti si care ne impiedica sa ne realizam pe deplin, cum ar fi senzatia ca suntem niste neadaptati, culpabili, nesiguri, lipsiti de aparare, fara capacit de a ne controla, prea putin iubiti, tolerati. sunt mesaje negative pe care noi insine le-am receptionat in copilarie, si pe care daca nu suntem constienti de asta, tindem sa le transmitem copiilor nostri
- nu exista "stai cuminte, nu face galagie
- nu simti nici o emotie "nu fi gelos, furios, dezamagit"
- nu gandi "fa ce-ti spun eu si gata"
- nu fi aprpiat de noi "nu sta mereu pe capul meu"
- nu fi tu insuti "sa-ti fie rusine, esti rau"
- nu fii copil "esti mare de-acum"
- nu creste " esti prea mic pt chestii din astea"
- nu reusi "n-o sa poti niciodata"

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Mda, am pus domnisorica in patut ca ii era somn si a inceput sa urle,m-am aplecat s-o pupacesc, si-a infipt o mina in parul meu si a adormit satisfacuta cu ditai suvita de par printre degete
Deci, un pic mai cheala (ca de spalata pe cap nici nu vorbesc pt ca am aceeasi problema ca si voi) va spun buna ziua
Imi pare rau sa vad ca nu va scaldati in ape prea bune, shtephy e normal sa fii mai nervoasa avind in vedere toata situatia, hai sa vedem ce-o fi poimiine la doctor si ai sa vezi ca o sa reapara soarele si pt tine si dai si de baut pe bancuta ca ai scapat de ghips. RamoC e normal sa apara probleme de comunicare intr-o relatie la distanta, si el e singur si munceste departe, tu esti obosita si ingrijorata pt soricel, si nici macar pe mess nu apucati sa vorbiti zilnic. E greu dar trebuie sa va concentrati amindoi pe lucrurile care va leaga si atunci cind vorbiti sa faceti planuri frumoase cu ce-o sa faceti la vara cind o sa fiti din nou impreuna - ia gindeste-te ce frumos o sa fie la Alba in cetate pe iarba la picnic toti 3?
licuriciu nu stiu ce-ai mincat tu zilele astea , dar ai pus degetul numai pe rani care ne dor pe multe dintre noi - problema siluetei, a timpului care nu ne mai ajunge, a importantei acordate propriei persoane... uff. Stiu doar ca o sa gasim o cale de mijloc intre toate astea, trebuie, nu?
lavi, poate ca ar fi o idee buna sa nu va duceti (daca si asa nu ai chef) si sa le trimiti mirilor prin rudele care merg numai jumatate din suma pe care a-i fi dat-o in mod normal.
parerea mea strict personala este ca obligativitatea asta de a merge la nunta cuiva pt ca trebuie sa contribui cu bani si nu pt ca vrei si ai chef si timp sa te bucuri impreuna cu ei la o ocazie fericita strica toata bucuria si transforma petrecerea intr-un chin. Iarasi, din punctul meu de vedere - strict personal,nu vreau sa supar pe nimeni, chestia asta cu plicul la nunti si botezuri mi se pare o inventie romaneasca in care la evenimentele din familie scopul nu mai este de a petrece impreuna cu cei dragi ci de a-i pune sa-si plateasca mincarea si bautura si sa mai dea si ceva pe linga. Bine macar ca la zilele de nastere se mai face cinste In fine, aversiunea mea fata de moda asta cu plicul nu vine din zgircenie cum s-ar putea sa para, ci mai ales pt ca mi se pare ca astfel se stirbeste oarecum farmecul evenimentului.
lyly sintem bine, in ziua cu vaccinul i-a fost somn rau, in ziua de dupa adica ieri a dormit o ora pe bucati toata ziua, azi ne intelegem mai bine.
simina fiecare face cum crede cu copilul propriu, dar imi place sa cred ca alegerile pe care le facem sint determinate de dorinta de a le fi cel mai bine copiilor si nu pt ca nu dorim sa ne complicam, asta suna un pic egoist si eu stiu ca tu nu esti asa. Doamne fereste nu vreau sa i se intimple nimic Mayei, dar tare as vrea sa nu regreti ca i-ai dat E-uri,margarina si gluten asa de micuta. si te rog sa nu te superi pe mine, sint sincera cu tine pt ca am incredere ca vei vedea intentia buna din spatele criticii.Nu m-as fi pronuntat neinvitata, dar mi s-a parut ca ai vrut sa ne provoci putin cu postarea ta si iata ca am raspuns provocarii
Ca veni vorba de alimente, fetele de Bucuresti care va pregatiti de "brinzulit", aici gasiti lapte ne procesat termic dar din vacuta sanatoasa si testata. Au citeva magazine si in Bucuresti, eu am descoperit ca am unul chiar vis a vis de casa - e tare dragut, vii cu recipientul de acasa si iei lapte de la dozator 3 lei/l + 1 leu sticla de 1 l daca nu ai din dotarea personala.
Trimit inainte sa regret ca poate stirnesc furtuni cu postarea asta si ma grabesc sa ma mai scuz o data in avans si sa repet ca tare as vrea sa nu supar pe nimeni, va pe toate fara exceptie si adaug si un buchet mare de flori pt lalu si urari de sanatate si noroc tuturor piticutilor sarbatoriti astazi.

Mergi la inceput