Prietene la bine si la greu -11
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Hai Dozz
, Hai Dozz
, asteptam cumintele capitolas nou facut de tine!!
Lumi, ai perfecta dreptate , asa e, fiecare decide cum crede de cuviinta pentru copilul ei, si actioneaza in consecinta. De noi depinde sa ne acceptam comportamentele diverse si sa facem o atmosfera frumoasa!
Eu procedez cam cum spunea si Raluk de pe blogul oferit de Monis, chiar daca nu sunt de acord cum fac alte mamici, nu ma bag...O fi bine , o fi rau...voi vedea pe parcurs. Avem la dispozitie atatea informatii incat avem de unde alege si decide cum vrem sa ne crestem puii cat mai bine!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
Hello fete!
Scurt istoric al zilei de azi....oaresche maraieli de dimineata, de pe la 7, rezolvate cu inca un 1-0 pentru Rares, trecut cu bine peste masa de solide de dimineata, de la 8.30, iar kk, apoi somnel pana pe la 12.30, papa cu putin efort, dar trecut cu bine, decis pana la urma sa iesim o tura la molutz (la C&A-ul ala mai mare
)...ajunsi acolo, cumparat sosetele si un tricout (asa, ca sa nu plecam cu mana goala, ca altfel, as fi luat juma' de magazin, la cate hainute frumu aveau, dar am zis totusi sa mai asteptam, ca deocamdata nu-i copilu' dezbracat
)...toate bune vreo juma' de ora, dupa care am facut si o mica vizita la spatiul special destinat mamicilor (ala de la toalete
) si am "facut cunostinta" cu kk nr.3 al zilei
. Dupa care, papat pe bancuta, intrat la Miniblu, cumparat scaun de masa
(abia astept sa-l inauguram maine!), plecat, oprit pe drum la mec, mancat un meniu de junk-food (Raru', tu sa nu papi din astea, decat dupa ce te insori, da?), mancat cu gloduri in parcare ca doar stateam pe loc si nu era bine pentru Albastrel
, plecat acasa, ajuns, urlete si incercari de adormit vreo juma' de ora, papat la diferenta de 2.5 ore, iar maraieli, schimbat scutec no.4, leganat bratic, pupaturi, mangaieli si undeva pe la 19.30 in sfarsit adormit.
Culmea e ca de fiecare data kk a fost bine legat, solid si frumos colorat .
Acum deja se cam fatzaie prin pat.....asa ca incerc 2-3 vorbe....
Stephy, bune vesti ai adus!
Ralu_seby (si cred ca am spus tot, da?
)
Dankutza, felicitari pentru o Pinky asa frumoasa!
Licurici, super filmulet, sa stii ca asa face si Rares...taica-su face misto de el si mereu il intreaba "ce faci, tati, dai la buci?"
Dozz, si mersic!
no, c'est fini...Raru's calling...tocmai cand ma lansasem......eh, hai, ca de maine poate prindem forte proaspete
Pup la voi, evident in mod egal si fara numar ..daca aveti vreun mesaj, ma gasiti langa Mircica
_ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali