Prietene la bine si la greu -11
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Lavinia - ce bine ca doarme Rares mai bine. Probabil ca pe masura ce creste, va dormi tot mai bine
Laura - cred si eu ca e buna papa cu LM . Asta e de acuma, am incercat si eu intr-o zi sa scot niste lapte (cu mana ca mi-a fost lene sa scot pompa) si nu cred ca am reusit 10 ml
. Dar bine ca este, o sa si-l scoata puiutii singurei
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
Ralu, asa imi place...esti optimista, la fel ca intotdeauna...si sa stii ca si starea bebeilor cred ca e in stransa legatura cu starea noastra de spirit...think positive...sau sa zic think pink...suntem mamici puternice...si o zi nazuroasa a bebeilor nu ne va pune la pamant. Referitor la treaba cu vecinele...si eu ma lovisem cam acum o luna de exact aceleasiu fete oripilate care parca imi reprosau ca tin copilul flamand. Eu am o prietena cu bebe de 7 luni, care l-a diversificat de la doua luni jumate...acum saracul copil a ajuns sa manance gratar din fleica de porc, iar mama si tatal lui sunt incantati....sa va mai spun ca a fost racit de vreo 5 ori si i s-au dat antibiotice...si ca mama lui regreta ca nu a insistat cu alaptatul si a preferat laptele praf ca e mai usor...in fine..
Eu sunt mandra ca am reusit sa imi pastrez laptele pana acum, si ca ma bucur de clipele in care fiul meu molfaie tzitzica multumimt si imi ciupeste sanii si ii modeleaza...
laviniablaga spune:
Monis, eu sper din suflet ca asa va fi...oricum sunt constienta ca uneori imi doresc prea multe de la bebelusul meu...si ca de cele mai multe ori uit ca el abia a venit pe lume si ca prin mine relationeaza cu tot ce exista in jurul lui...si ca doar de mine depinde sa ii fac primii pasi in lume mai usori...uit ca e doar un pui de om, si am asteptari prea mari de la el pentru un sufletel asa mic.......insa il am pe sot care imi reaminteste asta zilnic...si ma trezesc din reverie...si imi vine sa ma dau cu capul de perete si sa ma pedepsesc pentru gargaunii care imi bantuie prin creier...
hai ca am inceput sa aberez...si Rares deja ma striga....poate revin
Dozz spune:
Salut la ceas de seara!
Multe evenimente azi, Shtephy e bine, Mitzi are un iepuras de-acum, Lavi a mai taiat o nunta de pe lista si Rares o lasa sa doarma mai mult, Licurici trebuie sa fie cu ochii-n patru ca rechinasa s-a apucat de acrobatii, lui Ralu_seby i-a revenit moralul, Tina a terminat rezumatul si mai trebuie doar sa ni-l scrie si noua, Monis ne-a pus pe ganduri cu doua mesaje frumos scrise si bine plasate.
Normal, ca sa fie echilibrata balanta, la mine e o zi mai urata, dar va trece ea...
A fost azi o zi de maraiala, aoleu si vai de mine. Cand am vazut ca s-a oprit ploaia, am sarit in blugi si am scos fetita la plimbare ca sa mai schimbam amandoua decorul. A fost bine, desi n-a reusit sa doarma nici in parc, de data asta de oboseala.
Acum ea doarme frumos, iar eu nu reusesc sa imi aduc aminte ce planuisem sa fac azi, asa, printre picaturi. Asa ca nu mai fac. Mai bine ma indrept si eu spre pat ca daca stau treaza cine stie ce boroboate mai fac, cu al meu m-am certat deja pe motiv de nervi incordati (ai mei)...
Ne auzim maine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
eu n-am nimic cu mamele care fac altfel (orice inseamna acest "altfel"), dar cele care incearca sa serveasca cu diverse imbecilitati copii care nu au fost inca diversificati sau ai caror mame nu vor sa le dea respectivele lucruri... ma termina nervos. A scris mai pe larg (si foarte frumos) fix despre subictul asta Raluk de la dovlecei aici
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
laviniablaga spune:
monis...fain link...a citit pe nerasuflate ziua a 5-a///acum chiar ca plec...ma striga una bucata sot nervos cu copil isteric in brate...plange dupa mama lui...si sotul urla...tu iarasi pierzi vremea pe forum si copilului ii e dor de tine....
laurairina13 spune:
Monis, am citit si eu cu mare interes ce a scris Raluk, foarte adevarat din pacate ce povesteste ea acolo cu imbuibatu bebeilor cu dulciuri, mancaruri care nu au ce cauta la varsta lor...
Ce sa mai spun ca eu am exemplu exact ca si tipa aia, cand eram la neamuri, soacra fix in fata mea i-a varat rechinasei in gurita o bucatica de placinta cu branza(facuta din foietaj cu muuuuul muuult ulei), ca vezi doamne ii e pofta fetei ca mananca toata lumea acolo...Nu va spun ca m-am enervat de numai, i-am zis printre dinti ca fiimea nu o sa manance macar pana la un an dulciuri si alte mancaruri de genu
..Si i-am bagat degetu in gura de i-am scos firmitura de placinta aproape plangand de nervi..ce si-or fi zis..'iote si asta nebuna fanatica...copilu moare de pofta si ea ii scoate imbucatura din gura'
Pur si simplu am ramas oripilata , nici nu stiam cum sa mai reactionez...Si e rau ca eu la nervi nu reusesc sa ma calmez si sa explic clar si raspicat de ce si cum..Abia dupa , acasa imi gasesc cuvintele ce ar fi trebuit sa le spun, si care le merita cine ma enerveaza...dar degeaba..Faptul e trecut, eu raman nervoasa, iar respectivu care m-a enervat triumfeaza glorios
Acum cand merg pe la ei si ii mai duc cate ceva, ii spun explicit ca fata nu are voie sa manance, ca nu vreau sa ii dau decat ce e potrivit pentru varsta ei..Dar mereu stau cu teama ca atunci cand merg la cumparaturi si mai lasam fata in grija lor, cine stie ce experimente fac pe bietul copil... Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Buna seara,fete dragi!
Ce mai faceti?
Fetelor,ma bag si eu(din nou) ca musca...Propun ca, dpdv al `diversificarii` , fiecare sa faca cum crede ca e mai bine pt copilul ei, fara a judeca pe cele care procedeaza diferit(ma refer strict la grupul nostru). Riscam sa ajungem la discutii in contradictoriu,atmosfera tensionata,chiar si `retrageri`.
De fapt, asta ar trebui sa invatam noi, sa respectam deciziile luate de alte mamici pt copiii lor, fara a le judeca-si nu ma refer aici doar la diversificare.
Sper sa nu supar pe nimeni cu acest mesaj,de fapt intentia mea este sa evitam alte incidente... Sper ca nu am fost inteleasa gresit
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Laura,e superba Amalia,doamne,ce placere sa o vad!!! Si ce frumos s-a ridicat!!!!
Monis,foarte faina metoda de a scapa de depresie si ganduri urate! Am si eu cateva metode asemanatoare,doar ca eu trebuie sa le aplic cand `imi da tarcoale`,ca daca apuca sa ma `prinda`......
Cu diversificarea....eu ce sa mai zic? Am citit ca mamicile care aplica metoda BLW le dau mai multe chestii,de mai multe ori pe zi....deci eu nici aia nu o aplicam corect.In fine,u vreau sa ma mai gandesc,avem pauza!
De Paste,cand am fost la Roman,ma asteptam la `da-i,sa nu ii fie pofta`,dar nimic de acest gen nu ni s-a intamplat! Singura problema care am avut-o a fost aceea ca toata lumea o apuca de manute,o si pupau pe manute....dar stateam cu servetelele dupa mine,si stiam ca stam doar cateva zile si apoi fugim acasa!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Dozz spune:
Imi plac tare mult discutiile voastre! Sunteti un grup pe cinste; de fapt, de asta am si iesit din umbra, ca sa dialoghez si eu cu voi.
Buun, acum va rog sa aveti nitica rabdare cu o incepatoare... Ma apuc sa fac capitol nou, dupa instructiuni. Sa vad daca reusesc!