Prietene la bine si la greu -11

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

am reusit sa citesc si eu cele 3 capitole cu care eram restanta.am facut un rezumat.tre sa il scriu.
acum fug ca al meu copil vrea sa manance.
va pup.lma sarbatoritilor.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Revenit de la nunta...ufff...ce bine ca am scapat...saptamana aviatoare suntem liberi...mai avem una doar peste doua saptamani si dupa aia e cam gata pana prin august!!!!Sper sa nu apara vreo neprevazuta!

Am citit ca draga de ralu_seby e suparata si un pic descurajata. Sa stii ca te inteleg poate mai bine decat oricine, pentru ca starea de care pove tu e cam cea obisnuita la Rares al meu...si sa stii ca nu e din cauza ca il doare ceva, sau ii ies dintisorii, sau nu ii place laptele...laptic sunt sigura ca ai...nu e nici din cauza ca nu se satura....pur si simplu e o stare de spirit a lui, dar care e trecatoare...crede-ma, ti-o spun din experienta. La fel cum a zis si cory, trebuie sa te inarmezi cu rabdare...si vei vedea ca isi va reveni puiutul. Si bebelusii sunt la fel ca si noi...au zile mai bune sau mai proaste...

De asemenea vreau sa o imbratisez pe Shtephy si sa ii zic ca ma bucur ca e sanatoasa si ca a scapat de corvoada.

Na_bo, printesa e inca mica, e normal ca lapticul sa fie pe locul unu. Nu e nimic...va manca mai diversificat cand va fi pregatita cu adevarat. Pupic...aaa...si la Mures a plouat? Ca aici e dezastru cu ploaia...

Mergi la inceput

oooooooooo......Licurici vizionat filmulet! Felicitari pentru progresele Amaliei...sigur o sa alergi dupa Rechinasa, mai repede decat ti-ai imaginat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Ne-am plimbat ..si aproape ca ne-a prins ploaia.
shtephy ura...de trei ori ura...Ma bucur sa aud(citesc)ca esti bine. Si de acum inainte sa fii mamica cumine ca sa nu mai faci bica.
Licurici care e stadiul branzei? Nu e gata..vezi ca rechinasa ajunge inaintea ta la borcanul cu lapte. fetita cu ganduri de plecare. (cred ca auzit ca mai aveti multe de facut la apartament si vrea sa va dea o mana de ajutor)
La noi au fost bunicii(parintii mei) in vizita.. am plimbata fata pana ne-a fugarit ploaia. Andra si-a luat somn..iar eu abia imi mai tin ochii deschisi, cred ca ma culc si eu oleaq. Va pupik

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

lavinia - bine ai scapat de nunti, macar pentr moment . Si ai si tu grija de voi, nu te mai supara cu sotul, ca asta de obicei nu prea rezolva nimica. Nu mai sti ce ai zis in ultimile zile, cum mai doarme Rares?

Diana - ce pregatesti de ziua puiutilor tai? cum faci de obicei, le faci separat, nu? Pupam "7-maini-dibace"

Dankutza - am fost cu capul in nori, iarta-ma, pentru Pinky, Amazoana Luptatoare

Ralu_seby - aproape ca nu mi-a venit sa cred ce am citit de tine . Tu pari asa puternica si optimista si bataioasa! Imi pare rau ca sunteti necajiti, dar sigur e doar o faza, gandeste-te la asta si o vei depasi mai usor.

Mi-am amintit o faza legat de asta: aveam o relatie oarecum de amor cu un tip (acum vreo 10 ani or so....) care avea ceva piedici in desfasurarea ei... si mereu eram pe ganduri din cauza asta si-mi tot bateam capul cum sa fac, ce, cand etc... Si la un moment dat m-a intrebat un prieten comun (deloc psiholog de felul lui, cauza din care am si apreciat si mai tare interventia lui): "auzi, de ce iti bati capul asa de tare cu chestia asta? ai impresia ca de azi peste un an, va mai conta ceva din tot ce gandesti acum?". Am ramas ca la dentist, am reflectat o vreme si evident, a avut maaaare dreptate, mult mai repede de 1 an.
Asa ma gandesc si acuma, sunt doar faze, le vom traversa mai repede decat ne dam seama, sunt sigura ca toate avem de fapt super resurse in noi

Licuriciule - rechinasa e geniala . Super-super! Dar chiar tre sa ai mai mare grija de acuma sa nu topaie din canapea

Mitzi - felicitari pentru . Na ca maraiala a avut motiv foarte intemeiat. Am citit pe undeva, ca daca ne-ar iesi noua acum dinti, la varsta asta, ne-am tavali pe jos de durere. (de fapt, cred ca ne amintim cu totii iesirea maselelor de minte )

Doris - sper sa treaca repede de tot ochisorul si sa faceti cat mai putin tratament

Na-bo - bine ca ii place papa, lasa, unde-i graba sa-i inlocuiesti masa?

Monica - cu cate ore sunteti defazati de noi? Plimbareala placuta!

Dozz, Many, Lylyana, Raluci
si pentru toata lumea, suparata sau bucuroasa multe si niste

Andre - ai plecat la plaja si acolo ai ramas? Ai beibicucu cu tine?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Stiam eu ca aici e o gasca de admiratoare ale rechinasei..Miscarea asta de curuletz inainte inapoi o face de cateva zile , si nici eu nici al meu nu ne mai revenim din uimire..Cat de repede se schimba si evolueaza mandra noastra de la o zi la alta.. Oricum se poate ridica in 4 labutze doar daca se poate sprijini cu talpitele de canapea, sau altceva, in rest..e inca limitata in miscari..

Pt cine vrea sa se mai relaxeze putin si sa mai rada eu am descarcat o comedie romantica din 2010 "the backup plan" care sigur descreteste frunti, e vb de jennifer lopez in post de mamica insarcinata, si de starile prin care trece..eu una m-am mai amuzat putin..in timp ce tati a avut grija de rechinasa. Pun linku pt cine vrea sa descarce:
http://btjunkie.org/torrent/the-backup-plan/3952e373b4ce62493da45c31e155234258489c6a0e88
si subtitrare:
http://subtitrari.regielive.ro/the_back_up_plan-14187.html

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

monis, Rares doarme mai bine...adica fantastic de bine, tinand cont de cat chin am dus cu el in primele 5 luni. Adoarme seara pe la 22.30-23.00 si se trezeste cam la 1.30 la 4.00 si la 6.00 la tzitzi...apoi mai doarme pana la 8, 8 jumate. E neasteptat de bine pentru mine...parca l-am apucat de DD de un picior....in timpul zilei e mai grele cu el...ca doarme cam doua ore legate...dar bineinteles in reprize de jumate de ora...in rest trage orice....vrea sa stea in picioare...baga tot ce prinde in gura....urla...rade...na...treburi de-ale bebelusilor...doar ca trebuie sa fie mereu langa el....aaa....si am uitat sa zic ca e atras de tot ce reprezinta sticla, bidon, pet....etc....ii plac la nebunie...dar nu prea il las sa se joace cu asa ceva...si ca sa nu planga...ma ascund cand trebuie sa beau apa plata...ca vrea neaparat sticla sau paharul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Sa va mai spun ce am patit azi: dupa ce a papat la 5 dupaamiaza regulamentar din 3 in 3 ore, am constatat ca unul din sani e inca tare rau..si era si cam dureros..Si eu care sunt impotriva impotrivelor mulsului..am purces sa mulg la mana, ca ma temeam sa nu patesc ceva..Si daca tot am muls 3 linguri de lapte dupa ce m-am luptat vreo 15 min(cred ca nu detin tehnica necesara.., ma dureau si mainile si sanul si am zis ca nu mai mulg ever)..i-am amestecat alea 3 linguri de LM cu cereale de orez..
Fetelor, se bateau TURCII la gura ei!!!!!! De o luna de cand ne tot tatonam cu suculete/pireuturi de fructe si legume niciodata nu a papat asa satisfacuta si sa plescaie in lingurita cum a plescait acum. Abia acum am vazut ca papa cu placere, deschide gurita si se intinde dupa lingurita.Am ramas masca masca....e clar ca tot LM e pe primul loc ,si nimic altceva nu ii provoaca atata satisfactie si multumire
In ritmu asa o sa o diversific cu de altele la anu si la multi ani

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Laura, e foarte bine ca ai atat de mult laptic pentru printesa...lasa..da`i cat poti de mult piept...si diversificarea fa-o treptat....pana ai tzitzi....e totul bine...

descarc si eu filmul ala....mai am 5 minute...m-ai facut curioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Recunosc cu mana pe inima ca tare mi-au descretit fruntea mesajele voastre.
Multi Lyly, Cory, Monica, Dozz, Na_bo, Diana, Licuriciu, Mitzi, Doris, Lavi, Monis(multumesc mult, a intrat direct la suflet msg).
Gata, trebuie sa las starea asta la o parte, eu nu-s asa, sunt de fel o optimista si tot timpul cred in mai bine...pana la urma trebuie sa se dea pe brazda si muciosul asta.

Licuriciu,Rechinasa este fantastica, o adevarata dansatoare si mai ales papacioasa din cate vad

Lavi, Raresu e baiat mare, nu vrea sa o mai supere pe mami. Uite ce devreme se sfarsesc la voi nuntile, la noi abia incep de la orele 19 in general.

Mitzi, deci si la tine a poposit Mr. Iepurila. Cred ca acum se linisteste si bebita.

Doris, sper sa fie ochisorul ok cat mai repede

Na_bo, ca bine zice Monis, nu e graba in inlocuirea lapticului.

Sa va povestesc discutie ieri in parculet: era o vecina din bloc, care are un bebe de 6 luni si inca vreo 2 vecine-mame veterane (copii de 20 ani). Si ma intrebau cum primeste Matei supica si fructele. Si eu, f senina, le spun ca nu primeste nimic, doar san. Daca le-ati fi vazut fetelee, pai cum nu, ca din ce creste baiatul?! Le-am zis ca momentan din ce a crescut si pana acum, ca doar are 8,5kg. Tipa asta cu bebe mic a zis ca nu e bine ce fac ca la 4 luni cand a fost la control, pediatrul a intrebat-o dc a inceput sa-i dea dverse si ea a zis ca da, de la 3 luni jumate. Drept urmare banuiesc faptul ca am fost catalogata drept o mama denaturata.

Maine la 11:30 mergem la vaccinurile de 5 luni: Rotarix+Prevenar, doza 2.

Mamica mea, scumpa mea, a sunat ca vine la noi asta seara, ca tot a auzit ca e Matei agitat si oricum mergea cu noi maine la dr.
Am fost mai devreme afara, ne-a prins ploaia, dar macar a dormit printul juma' de ora.

Ma bucur tare mult ca v-am gasit si ca reusesc sa iau decizii cat mai bune pt puiut cu ajutorul vostru!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput