Gravidutze si mamici de Cluj - 159
Raspunsuri - Pagina 9
dulcineea_cj spune:
of,MeliImi pare rau de ce aud Sper sa treceti cu bine si peste asta
cea mai fericita mamica :)
Ioana13 spune:
Off, si Patrick a ramas azi acasa, tuseste si are ceva mucisori! sunt mai multe boli acum decit asta iarna!
Meli, nu poate veni soacra sau bunica sa te ajute cu Timeea?
Eladeea, da, sa mergem la 1 an la servici si ii bagam la cresa, unde nu sunt locuri, si apoi fac boli si noi in Concediu medical... si vin acasa 3 oameni(politia, Directia de sanatat si angajatorul) sa vada daca esti acasa, nu umbli hai hui pe concediul lor medical... si daca nu esti acas... nu te plateste nimeni... e din ce in ce mai horor!
Victo, e grav ca e ragusit? Eu la Dr Cimpean ma duc cind are P ceva.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
dulcineea_cj spune:
Pai du-te la Mihut pe Motilor Eu stiu ca e un ORL-ist bun Sanatate multa !
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Mult sanatate tuturor bolnaviorilorIntr-adevar, Ioana, sunt mai multe boli acum decat asta iarna, fiindca frigul mai omora virusii, acum isi fac de cap. Multa sanatate tuturor
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
dulcineea_cj spune:
oare as putea folosi ceva sa nu-mi mai pice parul asa rau ? am o solutie de la farmec dinainte de a ramane insarcinata e cu petrol Nu stiu daca e ok sa o folosesc Imi pica parul smocuri, smocuri Plus ca toata sunt alba im cap Batranetele astea !
puisorul spune:
Paula, nu cred ca e cazul de mers la urgente. Oricum inafara de aerosoli cu adrenalina nu prea ai ce face. Mai incearca la dr.Campean.
Meli, si Stefi a tusit azinoapte. Dar asta e riscul pe care trebuie sa ni-l asumam odata ce incep gradinita.
Oana, imi pare rau ca te-ai atacat dar nu erai vizata deloc. De aceea am si pus in ghilimele parintii inconstienti pt ca si eu am fost printre ei . Eu ii inteleg pe cei care isi duc copii mucosi la gradi pt ca multi nu au ce face cu ei. Daca nu ai bona la dispozitie sau bunici, nu prea ai de ales. Acum bineinteles ca nu duci copilul cu febra sau vomitand dar Stefi are muci si cate doua saptamani. Ar insemna ca platesc gradi degeaba .
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Victo spune:
ani, mi-e groaza de mers la spitale, pt ca pe lg aglomeratia de rigoare..astia un-doi baga antibiotic
tu ce cantitati de substante ai pus la aerosoli?
eu am pus si un pic de dexametazona 1+1 adrenalina+ 4 ml ser
copilu e vioi, nu are febra, a si mancat..bine..cam 3 sferturi de ora..:)
acuma depinde de muci si depinde de tuse.cateodata Stefan ramana cu tuse inca 2 sapt dupa raceala, iar muci poa sa aiba tot asa 2 sapt, fara alte simptome. eu cred ca nu sunt contagiosi tot timpul, ci numai pe la debutul bolii
Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
phew...finaly am gasit sa-i fac o programare la CMU, pe dupa-amiaza. mai trec cu emotii si la somnul de amiaza.
ani, Ioana, mie una mi-e frica de laringita la copii..:(
Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
Si eu stiu ca laringita la copii e de uramrit ca e destul de pacatoasa!
Tare rau imi pare sa aud de atatia bolnaviori. Si eu m-am trezit cu gatul in pioneze, desi abia trecuse...
Legat de gradi, eu cred ca din momentul in care iti dai copilul la gradi, privat sau stat, ca bolile sunt la fel, asa trebuie sa te inarmezi ca va fi...Si pe mine ma deranjeaza ca sunt lasati copilasi bolnavi si ma refer la febra si tuse nasoala, dar am vazut ca nu se poate altfel si ca nu poti evita perioada asta de boli si creare de imunitate.Asa ca eu deocamdata stau in banca mea, dar asta ma va astepta din toamna, inmultit cu 2
Va doresc sanatate multa!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele