LMA: SOFIA***DOMINIC**RAZVAN!!! Mai-Iunie 2009(75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Carlasedere placuta!
Cris de felul meu sunt o fiinta activa, pana cad in nas! Saptamana asta a fot un pic mai bine ca cel mare a fost cu bunicasa la tara! Plus ca au mai stat si parintii si surorile cu ei! Asa ca mi-am facut timp de hoinarit in timpul somnului lor! In privinta copiilor eu sunt de parere ca fiecare face cat simte sufletul lor! Nu mi-a placut niciodata ideia copiilor facuti la "concurenta"- vezi ca daca ala are trebuie sa am si eu in anumita perioada de timp sau un anumit numar!
O duminica linistita!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Andata, subscriu in totalitate la ceea ce ai scris.

Lavinia, am primit rosia.

Cris, si eu mai las fata sa planga atunci cand chiar nu se poate altfel. Nu ma simt tocmai bine in momentele alea si incerc sa le fac cat mai scurte.

Azi noapte am avut urmatorul program: am culcat fata la 10, s-a trezit la 1 (eu m-am culcat pe la 12 si ceva). Pana la ora 4 nu am dormit, de la 4 pana la 6 am dormit, apoi de la 7 pana la 9. A fost jale...
In continuare este in greva foamei, astazi a mancat prima masa (in afara de lapte la ora 7) la ora 1.

Coraly, sarei i-a iesit hemoglobina foarte mica la fiecare set de analize, de la 2 luni pana la 10 luni (cand am facut ultimul set). recunosc ca nu imi mai amintesc idicatiile medicului, am citit prospectul si am ales sa ii dau 15 picaturi. Cand vine medicul la vaccin aprofundam subiectul si vedem ce spune. Si apoi repetam analizele, sper sa scape de anemia asta (feripriva parca ii spune).

Miruta, voi ce mai faceti?

Cris, merci pentru vestile despre Relusha. Sper sa fie bine.

Ganesha, multa putere iti doresc. Poate te ajuta gandul ca nu o sa fie bebelus toata viata, o sa fie mai usor mai incolo.

Cristina, nu stiu ce ai putea face in privinta scaunului piticei. daca ei ii vine atunci sa faca kk...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda_magda
si eu mai am azi doua aniversari... sotul meu face azi 30 de ani, iar impreuna aniversam primul cincinal de casnicie.

La multi ani si felicitari .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ganesha
Vroiam sa va intreb voi pe unde ii mai lasati si cum faceti cu piticii ca sa mai puteti face si ceva treaba? ...

Incearca intai sa izolezi prizele - noi avem o camera care e safe din punctul asta de vedere, asa ca il las acolo cand am treaba (prizele sunt acoperite de un dulap, am pus un prelungitor pe care l-am urcat sus pe dulap). Cu patutul din care cade in cap nu sunt de acord, trebuie schimbat.

Nici Daniel nu mai vrea sa stea singur, nici cu sora-sa nu-i mai place, ma vrea pe mine. Si daca nu il iau in brate urlaaaaaaaaa ...
Am inceput sa il obisnuiesc cu mine in camera, stau, vorbesc cu el si-i spun ca sunt in apropiere, ca nu plec nicaieri, ii intind o mana, ii arat jucarii, dar incerc sa nu-l mai iau in brate. O sa urle probabil o luna, dar pana la urma trebuie sa se potoleasca daca vede ca sunt in apropierea lui cand are nevoie de mine (dar nu 24 din 24 ).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andata
..., dar eu cred ca macar un "buna ziua, ce mai faceti, uite ce mai face albinuta/bondarelul meu" ar fi putut sa lase o data pe luna si mamicile ofensate de scoaterea din lista. Nimeni nu a spus ca e musai sa dai si sfaturi daca intri. Mi se pare normal ca daca vreau sa fiu acceptata intro comunitate sa imi si fac timp, 1/2 de ora sau o ora pe luna sa dau un buna ziua. Daca vreau respect e firesc sa respect si eu. "Strigarea" s-a facut, deci cine a citit intr-adevar a raspuns prezent la timp. Eu te vad pe tine, pe Ioana, pe Raluca, pe dici si atatea alte mamici pe care neuronul meu nu le mai nominalizeaza dar se stiu ele, din tara sau nu, care muncesc pe rupte si totusi au timp (si nu doar o data pe luna) sa intre, sa dea sfaturi, sa mangaie, sa spuna o vb buna.

Jos palaria pentru asemenea ganduri. Respekt .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
ganesha cu riscul de a-mi lua in cap ditamai raionul de legume si fructe de la hipermarket pentru cum procedez cu a mea,iti spun sincer ca o mai si las sa urle pe mandra ca altfel as mai avea timp nici de buda,daramite de o mancare ...
.Sa nu-ti spun ce crize de personalitate "fermecatoare "face si urla si tipa cat o tin plamanii daca nu o las sa umble unde vrea ea sau dispar din raza ei vizualasi vine mama si mai baga cate o "da tu esti caine de lasi fata asta sa planga asa?"numai ca nici ea nu prea sta cu copilul ci se coteste repede[bang

Ai mei sunt la polul opus: "da' mai lasa-l si sa planga, ca isi dezvolta plamanii" [:)))]

Mergi la inceput

Citat:
De altfel cred ca eu am 3 luni si ceva de cand nici macar pana la paine nu am plecat fara piticot. Aici e si vina mea si a lui ta'su caruia ii e frica ca ce se face el daca incepe ciurpel sa se crizeze.

cu tot respectul, da' l-ai facut singura?? Si ce daca se crizeaza copilu'? Il ia tati in brate, il duce la fereastra, ii arata masinile pe strada / floricele pe balcon / pasarele pe cer (fiecare ce-are prin preajma), ii vobeste calm - ca intre barbati, il serveste cu o sticla de lapte (asta-i primul pas in dezvatul de sanul lui mami - tati ii ofera sticla cu lapte formula), 'citesc' impreuna o carte sau se joaca pe jos cu masinute etc.
Tu trebuie sa fii puternica si sa ii lasi singuri sa se descurce - incerci intr-o zi sa i-l lasi pe cap cand te-apuca subit sa faci o baie de vreo jumate de ora (eu i-am facut-o sotului, ii strigam din cada ce sa faca ) si cu timpul incepe si tat isa se descurce cu Amir.

Mergi la inceput

Citat:
A si sa stiti ca si al meu se tranteste cu capul pe spate si din pacate nu prea pot sa-i pun mereu perne in jurul lui, face asa mai ales la nervi. Si eu sunt ingrijorata de loviturile astea.

Eliza avea obiceiul sa se dea cu fruntea de podea cand o supara ceva sau nu-i facea cineva pe plac. Totul a incetat brusc in momentul in care am fost la munte, s-a suparat si s-a aruncat cu fruntea in zapada . Dupa experienta aia, a cautat alta forma de protest [:)))].
P.S. - vezi ca ti-am trimis un PM.

Mergi la inceput

Si-acum c-am terminat de citit, ma duc si eu la culcare, ca in curand se scoala teroristu' si urla ca din gura de sarpe dupa lapteee ...

O duminica frumoasa si caldura in suflet va doresc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alynta de acord cu tine la noi in neam sunt de la 2 copii in sus ,iar eu ca am numai unul si aicea intentionez sa ma opresc,toti se uita crucis si ma blameazadar daca atat ma tin nervii cu numai unul singur?ce sa fac???
ioana nici mie nu-mi cade bine cad urla tero,dar nici in brate nu o s-o tin pana se marita..puii mei,deja are un sfert din grutatea mea
ramona bine zis taticul ar cam fi cazul sa se implice si el un pic

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput