LMA: SOFIA***DOMINIC**RAZVAN!!! Mai-Iunie 2009(75)
Raspunsuri - Pagina 8
mamica oana spune:
coraly,dintre mine si Carla, cred ca mai pacifista sunt eu(vezi cu cata lume are ea conflicte si pe la alte subiecte+avertismente luate in trecut ,apoi vezi cu cine ma cert eu).
Eu ma intorsesem doar sa promovez un caz umanitar.
Oricum,neinspirat din partea ta sa te erijezi in purtator de cuvant,ii faci un mare deserviciu.
Ma retrag si promit sa nu mai deranjez.Plec pe Marte..
coraly spune:
Adica cum? Eu nu sunt purtatorul de cuvant al nimanui! Indiferent de ceea ce eu cred personal despre relatarile Carlei, modul in care voi ati raspuns si ati tot atacat-o nu mi se pare normal si frumos! Poate sa spuna adevarul, sa exagereze sau chiar sa inventeze totul, nu este ok sa reactionati asa. Eu nu va cunosc si de regula cred ca toti oamenii sunt ok pana la proba contrarie, dar nu e deloc frumos cum ati sarit toate la atac. Faptul ca ea este sau ti se pare agresiva nu justifica reactia voastra si mai agresiva.
Si deserviciu am facut cui? Ei? sau mie? pe mine nu ma intereseaza daca ceea ce spun ma face mai putin placuta, imi asum riscul. Prefer sa spun ce gandesc. Cel putin am constiinta impacata ca nu am jignit gratuit si intins coarda pe o chestie chiar aiurea.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
coraly spune:
Andata, pai te astept la Cluj la o mancarica ardeleneasca
Noi iar cu muci dati de Sergiu cu multa marinimie Plus de asta ii ies si 4 masele deodata:( ... azi noapte am dormit vreo 5 ore cred
Alaptatul - Help Line
baby-first spune:
Am intrat si eu repede sa va salut, sa multumesc mamicilor care m-au ajutat, tzitzi sunt bine acum, Alesia nici macar nu mai e interesata de ele, e o rasfatata care face doar ce vrea, lenesa, ca acum vreo 2 saptamani umbla destul de bine acum nu mai vrea deloc .
Am vazut si eu ca s-au incins foarte rau spiritele pe aici si nu cred ca e frumos deloc. Eu doar va spun ca nepotica mea stia si vorbea o gramada cand era de 1 an si asta a mea, aproape nimic. Asta e, unii isi dau drumul mi greu, altii prind totul din zbor.
Hai mai fetelor, da-o-ncolo de treaba, lasati certurile pentru cei din guvern si sindicate, ca o sa avem parte de o gramada din astea n viitorul apropiat
Sa va mai spun ce patesc eu: mai nou printesa mea face treaba mare in son. Problema e ca are doar un somn pe zi si ala de 3 ore, asa ca va dati seama ca nu o vindec bine la scutec ca o luam de la capat. Daca o trezesc sa o schimb, adio somn ziua respectiva si adio liniste pentru mine. Sunt intr-o mare dilema.
Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009
http://picasaweb.google.com/cristinadan08
coraly spune:
Cristina, nu stiu ce ai putea face. Ma gandesc ca poate daca ii inversezi niste mese isi schimba ora la care face caca? o fi posibil? Sau eventual sa o dai cu un strat gros ded crema inainte de somn.
Alaptatul - Help Line
ganesha spune:
Buna fetelor,
am fost si noi la o mica plimbareala prin oras si acum sunt cu ciurpel(de la purcel, asa-l alinta ta,su)pe picioare. Initial am plecat pana la un mec, stiind ca au ceva bile si vroiam sa-l duc si pe el, numai ca ajunsi acolo am constatat ca disparusera bilele. Mare problema aici cu locurile de joaca pt ca nu au asa ceva, lipsesc cu desavarsire leaganele, topoganele si altele de genul asta.In schimb mi-am cumparat cateva chestii faine pt sufletul meu, ceva chestii argintate pt casa si apoi am fost si noi si am mancat la un restaurant indian. A cam durat pana a venit mancarea dar am reusit sa-l pacalim cu cate un pic de plimbat pe Amir si pana la urma am mancat si noi linistiti.
Noi nu am mai iesit singuri cam de 6 luni si pana nu ajungem in ro, nici nu exista vreo sansa, asa ca le invidiez pe cele care o pot face, mai ales ca prinde bine si pt relatia in doi. De altfel cred ca eu am 3 luni si ceva de cand nici macar pana la paine nu am plecat fara piticot. Aici e si vina mea si a lui ta'su caruia ii e frica ca ce se face el daca incepe ciurpel sa se crizeze.
cris... macar ma simt mai bine ca nu numai al meu face crize de personalitate. Imi trece de f multe ori prin minte ca eu sunt vinovata ca face asa, ca i-am cantat prea mult in coarne,dar vad ca e chestie destul de intalnita si ca tine de fapt de personalitatea copilului. Si sa stii ca nici mie nu-mi mai arde deloc de bebe 2, tot din aceeasi cauze. Mi-s dragi de nu mai pot copii dar dupa un an de nedormit nici macar o noapte cap- coada, spun pas. Sa faca altii care au gene de copii cuminti, ca aud povesti in jurul meu numai cu copii care dorm si nu plang.
A si sa stiti ca si al meu se tranteste cu capul pe spate si din pacate nu prea pot sa-i pun mereu perne in jurul lui, face asa mai ales la nervi. Si eu sunt ingrijorata de loviturile astea.
fetele
ertina spune:
Salve, albinutelor !
Am intrat sa va multumim pentru urarile de ziua noastra , insa am gasit aici numai venin
andreea-lorena, bebe de mihaela
bebe de ginette , precum si mandrei mele cuminti si lenese
Am ramas in urma cu cititul, insa am vazut ca unele mamici s-au intors in stup cu bucuria si veselia de altadata ( cris ).
Nu-mi vine sa cred ce citesc !...eu intrasem sa va spun ca imi e tare dor de Romania si de romanii mei de suflet, precum sa va zic si doua vorbe de incurajare in urma anuntului facut de MR. BIG,insa am ramas tare dezamagita...
Hai fetelor sa ii invatam pe copiii nostri ce inseamna cu adevarat o mama...haideti sa le aratam inima calda si iubitoare, sa-i invatam si sa le aratam lucrurile minunate din fatza ochilor lor, nu dusmanie, invidie si ura...
carla, ai tot respectul si admiratia mea . Eu am invatzat foarte multe de la tine si muuuulte sfaturi mi-au fost foarte folositoare... Nu uita ca aici nu esti singura !
andata, esti deosebita !
ganesha, coraly, ioana, ana, clody ,alynta si nu numai, va pup dulce
La multi ani, cu intarziere, tuturor sarbatoritilor care au implinit 1 anisor !!!
bettyR spune:
Ganesha, nu esti tu de vina pentru felul lui Amir si bebe2 poate fi cuminte. Uite la mine, Andreea e fix genul Amir, inclusiv la mancat, pot sa zic si mai rau ca nu am putut nici sa o alaptez si nici cu biberonul nu vroia pe la 3 luni...dar Alexandra e mult mai intelegatoare, rabdatoare, alt gen de copil, e f energica si nu sta locului nici o clipa, nu doarme chiar toata noaptea, dar e alta treaba totusi, cu amandoua singura nu sunt asa de obosita cum eram la Andreea. Cumnata-mea mi-a spus acum, ca nu-i vine sa creada cum m-a chinuit Andreea cand era mica, eu nu imi amintesc asa horor, dar cred ca asa era.
Coraly, pe unde iesiti afara? Noi in parcul Babes ca stau f aproape. Da-mi o idee cum sa gatesc brocoli sa pape si Alexandra, Andreea e mare fan, mananca unul mic odata, asa doar fiert f putin. Orezul cu pui a avut succes la Alexandra, mai putin morcovul ca nu ii prea place. Asta mica e carnivora, numai carne si fructe ar manca dupa ea, cealalta e vegetariana, doar fructe, legume si lapte, carne inafara de peste nu prea ii trebuie.
Carla, sper sa mai intri sa scrii ca si eu am avut de invatat de la tine si mi-ai raspuns repede la intrebari. si nu are rost sa pui la suflet toate rautatile, mai ales de la niste persoane care nici nu te cunosc personal.
Raluca_Ioana spune:
Buna fetelor!tocmai ce am scris un mesaj ca l-am si pierdut.insa il rescriu si incerc sa nu uit ce am scris in celalalt.
Ana...dulce ca intotdeauna!mi-ar place tare mult sa ne intalnim din nou sa mai stam la povesti si schimbat impresii.am sa te anunt daca venim in Sibiu si poate punem de o intalnire.
Andata...tare nasoala faza cu angajata,mai ales ca era recomandare din partea unei cunostinte.noi nu i-am platit nimic la a noastra si nici nu a cerut nimic.iar la noi contabila rezolva cele mai multe treburi legate de acte si nu am mai probleme pana acum.
Restul fetelor...mersi.chiar ca e bine sa ai putin timp liber si mai ales sa pot sta pe net,pe forum,pe mess...
Am vazut ca sunt ceva neintelegeri pe la noi prin odisee.imi pare rau sa vad ca sunt discutii neplacute si sper sa se rezolve cat mai curand si sa domneasca din nou pacea si buna intelegere in stup.
Na ca am mai avut cate ceva de spus dar trebuie sa fug ca s-a trezit micuta(de 2 zile iar are 2 somnicuri/zi)si vrem sa iesim cu ea in parc.
va si revin mai icolo daca pot.
cris_82 spune:
hellllooooooo lume,
ia sa incetati cu cearta pe aicea ca sa mor de va mai scap de soacre si-mi sap singura gradina ca deh,acum am ajutor una bucata terorista
am reusit sa-mi culc in sfarsit imparatia sa sectoricioasa ca parca s-au inmultit firele albesi il astept pe nato sa vina de la tulcea sa va mai aplic un cutremur ca vad ca cel de ieri seara nu a reusit sa calmeze spiritele pe aiceadar inainte sa-mi fac ceva de mancare ca sa prind puteri ca altfel o sa fie de intensitate mica si iar nu am rezolvat nimica
coraly valeuuuuuuu 4 odata???..multa sanatate sa fiti si voi darnici si sa scapati repede de zmei
baby_first lasa tu fata si nu o suprasolicita ca o sa isi dea drumul la mers cat ai zice pestechiar nu stiu ce sa zic...nu am trecut prin asa ceva,dar sigur un sfat tot o sa gasesti pe aicea
ganesha pai al tau sa se ia de mana cu al meu,ca a inceput sa aiba interes pentru fi-sa de curand ca pana acuma parca-l musca"sa nu ma lasi cu ea ca nu stiu ce sa-i fac daca plange"..de acord cu tine la lasam si pe altii sa mai faca copii ca si eu sunt satulaca sa nu mai zic ca in formatie de 2(eu + al meu) la o plimbare nu am mai iesit de cand am ramas gravida si mi-era rau de abea ma ridicam din pat sa merg pana la baie sa hranesc ratele..daca te incalzeste cu ceva,a mea a avut o perioada cam de o luna in care se dadea cu capul de tablia de la pat cu o sete iesita din comun
ertina incerc sa fiu calma si neutra,dar asta cred ca se va intampla pana in punctul in care voi primi o lovitura sub centura..ai dreptate datoria de a scimba ceva si a ne invata copii lucruri frumosase si pline de seninate ne revine noua,noi suntem modelul lor in viata
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist