LMA: SOFIA***DOMINIC**RAZVAN!!! Mai-Iunie 2009(75)
Raspunsuri - Pagina 11
alic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
cu tot respectul, da' l-ai facut singura?? Si ce daca se crizeaza copilu'? Il ia tati in brate, il duce la fereastra, ii arata masinile pe strada / floricele pe balcon / pasarele pe cer (fiecare ce-are prin preajma), ii vobeste calm - ca intre barbati, il serveste cu o sticla de lapte (asta-i primul pas in dezvatul de sanul lui mami - tati ii ofera sticla cu lapte formula), 'citesc' impreuna o carte sau se joaca pe jos cu masinute etc. Tu trebuie sa fii puternica si sa ii lasi singuri sa se descurce - incerci intr-o zi sa i-l lasi pe cap cand te-apuca subit sa faci o baie de vreo jumate de ora (eu i-am facut-o sotului, ii strigam din cada ce sa faca ) si cu timpul incepe si tat isa se descurce cu Amir. Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
total de acord!
probabil toti taticii se folosesc de pretextul acesta; sigur ca e mult mai comod sa fie mama mereu in preajma, dar sa fim serioase,avem si noi nevoie de clipe de respiro, nu?
e nevoie doar de putina bunavointa din partea domnilor...
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
alic spune:
Carla, felicitari pt dintisorii 3 si 4!
i-ai dat drumul fetei pe tobogan? eu n-as avea curaj, desi cred ca Naty da
vrem film!
in ce priveste mesajul de pe pm...m-au socat afirmatiile, sincer!chiar nu stiu ce fel de om ar merge atata de departe...
Flobabycred ca mai e putin si ai sa scapi de clipele de chin...copilasii nostri devin din ce in ce mai independenti, asa ca-ti vei aminti cu drag de noptile albe
si vad ca optimism ai, din moment ce mai vrei inca unul...
ps: faina semnatura! nu stiu daca e noua, eu acum am obsevat-o!
Beca, la asa somn de 12 ore, ce poti sa-ti mai doresti? si naty doarme bine, de pe la 10.30-11 pana a doua zi la 9-9.30, dar e pe la 7 ma tocaie de ma termina
Bebe Beca spune:
Alice, singurul lucru pe care mi-l doresc este sa nu se mai trezeasca deloc, deloc. Ca si 3 treziri mi se par multe... (stii vorba aia cu nemultumitului i se ia darul?)
Si Sara se da pe tobogan de ceva vreme, este incantata. Insa cel mai tare ii place leaganul. plange cand o scoatem de acolo. si Nataliei cred ca i-ar placea toboganul...
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
ely2304 spune:
salutare ......
NU-MI VINE SA CRED CE SE INTAMPLApe acest forum,sunt dezamagita de cata rautate exista in jurul nostru..eu zic sa nu uitam k fiecare dintre noi e altfel decat cei din jur si tocmai din acest motiv viata e frumoasa!
mii de multumiri celor care s-au gandit la noi,ne-au felicitat si ne-au transmis un gand bun...sunteti niste dragute k de obicei,nu mai nominalizez k risc garantat sa omit pe careva dintre voi si mi-ar parea rau!
LA MULTI ANI CELOR CARE AU IMPLINIT UN ANISOR...sanatate maxima,noroc si fericire din prima zi pana la adanci batraneti..!
despre noi.Denise creste bine,are 9 kg, 3 dintisori ...nu merge momentan decat sustinuta,vorbeste toata ziulica in limba ei din cand in cand isi mai aminteste sa strige MAMA si TATA...in rest nu inteleg mai nimic...este ff solara,cuminte si cand vrea obraznica si alintata dar ma mandresc oricum k e sufletelul meu o iubes mai mult decat pe mine si ma bucur de fiecare zi cand ma trezes alaturi de ea sau cand imi baga degetele nas,ureche sa ma trezeasca!
imi pare rau k nu am mai mult timp sa petrec alaturi de voi,cred k ve-ti intelege situatia si ma ve-ti ierta k nu am fost alaturi de fiecare dintre voi cand puiutii vostri au implinit 1anisor!
de fiecare data se intampla cate ceva,uneori reusesc sa itesc dar nu mai apuc sa scriu k se trezeste brosutik alteori nu sunt buna de nimic si prefer sa dorm putinul timp liber pe care-l am...
am citit tot pe diagonala in ultima perioada si nu am retinut mare lucru...sper sa reusesc sa vad macar pozicile micilor posnasi cum suflau in lumanare!
fetele cine se ocupa de albumul albinutzelor ajunse la 1anisor?
cand trimitem pozele?
trimit si revin..
ely mamica ....MARINA-DENISE
pozici cu noi
nasterea broscutei
ely2304 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonaiani "Deci pentru cele care cred in potentialul copiilor lor – asa, ca mine! - propun sa raspundeti la setul Portage Special. Este mult mai acurat rezultatul! Si nu uitati: “In conditiile in care nu sunteti sigur ca executa in mod uzual o sarcina, faceti o proba cu copilul si apoi incercuiti sau nu raspunsul la intrebarea respectiva. De asemenea, daca o face doar din cand in cand, atunci cand vrea el si in marea majoritate a timpului nu o face, cel mai corect este sa dati un raspuns negativ la intrebarea respectiva.” SOCIALIZARE Converseaza amabil si fluent in latina si greca veche cu bona. Da [] Nu [] Are o doza de ironie in privire cand il imita pe Iliescu. Da [] Nu [] Se joaca singur cu placere timp de 5-6 ore cu setul de sah din jad chinezesc si documenteaza partida pentru corespondenta cu Gari. (N.T. Kasparov) Da [] Nu [] LIMBAJ: a) natural Persifleaza in dialect manx adultul – de prefetinta mama. Da [] Nu [] Da comenzi complexe adultului, cu termene de executie si KPI’s adecvati. Da [] Nu [] Combina 6 silabe diferite în bel canto. Da [] Nu [] Utilizeaza non-sinonime in corespondenta sa cu Primaria de Sector. Da [] Nu [] LIMBAJ: b) de programare Face integrale inainte de micul dejun si recita primitivele functiilor irationale dupa cina. Da [] Nu [] Utilizeaza toate cele 16 cifre hexazecimale: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F in incrementarea exponentului. Da [] Nu [] Calculeaza spontan in sistem binar si explica vecinilor sistemele de inteligenta artificiala. Da [] Nu [] De cand avea 8 luni programeaza in C++ pentru actuatorul tatalui. Da [] Nu [] AUTOSERVIRE Mananca cu betisoare cu eleganta unei gheise. Da [] Nu [] Nu ca mananca singur, ci jongleaza (!) cu perisoare, le degusta si analizeaza fiziologia gustului. Da [] Nu [] Ajuta adultele la schimbarea hainelor – de ex. la o parada de moda. Da [] Nu [] Se imbraca in 5 min. cu intreg costumul de cosmonaut si verifica singur sistemul de catapultare al scaunului de masina. Da [] Nu [] COGNITIV Prezinta arhetipuri de afectivitate ce reflecta balansul ratiune-emotie. Da [] Nu [] Dincolo de realiatea imediata, imaginativul joaca un rol central in relationarea sa cu membrii familiei. Da [] Nu [] Evita absolutizarile unilaterale stiind ca pot conduce doar la solutii eronate. Da [] Nu [] Deliberat in mod coerentist, precizeaza superioritatea potentialului explicant a intregului discursiv, unitar si noncontradictoriu. Da [] Nu [] MOTOR Face triplu axel pe gresia din baie dupa fiecare iesire din vana. Da [] Nu [] Trece singur strada executand flic-flacuri peste dungile de la zebra. Da [] Nu [] A participat cu exponate proprii la bienala de sculpura in bob de orez de la Varsovia. Da [] Nu [] Balanseaza farfurii pe membre, degete, cap si nas inspirat spontan de circul chinez. Da [] Nu [] Antreneaza echipa nationala de dans fox-trott. Da [] Nu []" (By Silvia) Va doresc o saptamana frumoasa. stupul. |
superrrrrrrr ce informatii utile ne dai....
asa k fetelor mai spuneti ceva!
ely mamica ....MARINA-DENISE
pozici cu noi
nasterea broscutei
alic spune:
Ely, in mpd normal eu m-as ocupa, asa am promis, totul e sa existe protagonisti...
eventual am sa-mi pun adresa e email la semnatura pt cine vrea sa trimita
alic spune:
gata!
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
Bebe Beca spune:
serialbastre, ai reusit sa te trezesti. Cum de a fost Cezara asa matinala?
Mari, cu tot respectul... nu m-as fi gandit niciodata ca, povestind despre progresele unui copil, s-ar pune greutate pe umerii parintilor altor copii. Adica eu ar trebui sa fiu frustrata acum din cauza ca atatia copii mai mici decat Sara merg singuri, arata obiecte si alte cele? Nicidecum, ma bucur ca am un copil sanatos si stiu ca va veni si vremea ei la un moment dat. Sara, fiind chiar cea mai mare din grup, nici nu merge singura, nici mama si tata nu spune macar, nu stie niciun obiect, etc. Asa ca progresele celorlalti copii nu pun niciun fel de greutate pe umerii mei, nu ma simt aiurea si oricum am cel mai cel copil din lume.
Ely, pupam fetele!
Bebe Beca spune:
Carmina, ma tot tin sa iti spun ceva.... mama ei de treaba, ca imi sta pe limba si nu iese. Am uitat
Cris, voi ce mai mesteriti astazi?
Andreea, a trecut gustul amar?
dani3lla spune:
Buna ziua...va mai amintiti de noi?Daca nu bagati AICI reimprospatare de memorie.
Mor de nervi si de ciuda ca exact cand au inceput albinutele noastre sa implineasca anul...mi-a murit windows-ul...la naiba in puii mei...si pentru ca nu am "sculele" necesare si nici nu stiu daca ma pricep a trebuit sa stau dupa fratele meu scump si drag care "mai are si alte prioritati"
Asa ca sunt datoare cu niste urari pentru:
Sara bb de bebe beca
Alessia Georgiana bb de Baby first
Maria Clara bb de anda magda
Bianca Maria bb de Dana Mi
Natalia bb de alic
Marina Denise bb de ely
Eliza bb de cosminica
Aaron bb de sarmisa
Darian Rafael bb de Deea
Eduard Luca bb de oana_mvt
Dan Alexandru bb de oana du
Alexandru George bb de ancy
Sa va dea Dumnezeu tot ce e mai frumos in viata,fericire,iubire si sanatate maxima.La multi anisori inainte!!!
PS Sper sa nu mai faca figuri PC-ul meu si pe viitor sa pot face urarile la momentul potrivit