Aspirante optimiste > 20 ani (493)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

bb_yasmi m-ai facut sa-mi aduc si eu aminte de perioasa cand am facut si eu scoala de soferi, frumoasa perioada. Eu eram foarte nerabdatoare s-o fac pt. ca efectiv ma fascina condusul. Mama si cand ma gandesc cu cata inconstienta conduceam orice masina-mi pica pe mana imi vine sa ma . Acum parca n-as mai face la fel.
Ideea e ca daca-ti place ideea de a conduce o masina o sa treci fara probleme peste emotii, examen, prima zi de conducere Daca nu-ti place si faci din obligatie, atunci imi pare rau da nu te vad prea bine. Cunosc persoane. Tu in ce categorie te incadrezi?

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxy sunt la sfarsitul perioadei fertile deci urmeaza iarasi perioada de testare...
de maine incep scoala de soferi si am niste emotzii.... cat casa!!! nici nu stiu de ce m-am bagat sa o fac....

si ca sa ma laud nitel : am ajuns la 59, 5 kg!!! din februarie pana acum am slabit 9 kg! fara eforturi prea mari si m-am invatat cu un alt stil de a manca asta e cel mai important! in viitoarea sarcina cu siguranta nu voi depasi 14-15 depuse!! sunt hotarata si am dobandit ceva cunostinte!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

madutza eu data trecuta cand am fost gravidutza am facut testul dupa 4 sapt de intarziere si nici acum n-o sa-l fac decat la 1 sapt de intaziere ca e mai sigur

Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

vai fetelor scrieti cu o viteza ca abia reusesc sa urmaresc!

multumesc de recomandari. pana acum am folosit doar crema intens hidratanta pentru ca oricum nu au fost schimbari majore. dar daca continua sarcina o sa trec pe chestii mai profi

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

paula, sar'mana! aaa nu ca eu am de gand sa imi iau masinuta dupa ce iau examenul....doar ca mie o groaza....si ma gandeam pt ce atata stres??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

madule ...rezist , f adevarat , inainte eram disperata acum nu am nici o chestie sunt asa relaxata .......sunt ziua .... 30 la un cm de 28-30 zile ( anul asta a venit numai la 28 )

o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

madutza eu data trecuta cand am fost gravidutza am facut testul dupa 4 sapt de intarziere si nici acum n-o sa-l fac decat la 1 sapt de intaziere ca e mai sigur

Marriage ticker
TTC ticker

acum nu as mai putea rezista, la prima sarcina l-am facut la 2 zile intarziere, la a doua la 4 zile intarziere, dar acum cred ca as merge si sa-mi fac Bhcg-ul la 10 zile DPO numai sa aflu mai repede
Adevarul este ca imi este si putin teama...la sarcina pierduta hematomul care a desprins-o s-a format din cauza progesteronului scazut din organism, iar acum as vrea sa aflu cat mai devreme si sa incep repede tratament de sustinere.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ana iti spun maine in ce categorie ma incadrez cat despre emotzii...mama lor....eu sunt o fire care ma stresez, ma agit si am emotzii pt tot ce fac important .. chiar daca imi place.

ama, uleiul de masline eu zic ca e sfant! eu am folosit cele mai faine creme speciale pt gravi si cu toate astea din luna a 8-a pana la sfarsit poligon de tragere s a facut pe burta mea

plec sa imi iau buburuza de la buni!
vorbim mai tarziu!
pupici

Mergi la inceput

angi frumoasa povestea voastra,trebuie sa avem incredere ca DD o sa ne ajute pe fiecare la momentul potrivit sa devenim mamici,trebuie sa fim optimiste si minunea o sa vina exact cand trebuie sa vina.

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

madule ...rezist , f adevarat , inainte eram disperata acum nu am nici o chestie sunt asa relaxata .......sunt ziua .... 30 la un cm de 28-30 zile ( anul asta a venit numai la 28 )

o viitoare mamica

sunt sigura ca vor fi vesti bune!

la ONG fest mergi in vizita sau esti printre organizatori?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

madutza intr-adevar e bine sa faci testul mai devreme mai ales daca ai avut probleme ca sa poti sa incepi cat de repede tratamentul de mentinere.
Cu asta m-ai convins madutza :data viitoare cand o sa fiu gravidutza o sa fac si eu testul la cateva zile de intarziere,daca o sa rezist atat ca nu garantez ca rezist,n-o sa mai fac ca data trecuta,acum sunt mai imformata si decat sa regret mai bine incep cat de devreme ingrijirea prenatala.
Daca e bebe in burtica se pozitiveaza si la cateva zile de intarziere,vezi la bebelu la pozitivat in Z 26 daca nu ma-nsel si a putut sa inceapa cu tratamentul de mentinere si acum totul e bine cu bebicul ei.

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput