Aspirante optimiste > 20 ani (493)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ama....in ce loc stai ?

paula, roxi scuze ca ma trezesc si eu ...ati pierdut sarcina sau ce s-a intamplat ? scuze daca ating punctul sensibil

o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am revenit.....buburuza doarme saracuta si e bolnavioara.... azi e a 5-a zi de antibiotic..

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

aditza bebe meu,fetita era,nu a avut nici un rinichi,nu a vazut dr la eco,dar nu-i bai ca oricum nu putea sa se faca nimic pt ea,macar a fost cu noi pana in ultimul moment,la 27 de sapt,nu a mai miscat asa ca am mers la dr si m-a internat si mi-i s-a provocat nasterea.
Asta se intampla in noiembrie 2007,am facut o pauza de revenire fizica si psihica,am sperat sa gesesc ceva serviciu ca sa beneficiez de ind.de maternitate,nu am fasit si in oraselul asta nici nu o sa gasesc asa ca am hotarat la inceputul anului sa ne apucam de treaba,dar am fost la dr si a descoperit ovare cu aspect micopolichistic asa ca trebuie sa fac tratament de 3 luni cu AC,asa ca in iulie ne apucam de treaba,trebuia in iunie sa termin a treai folie de AC,dar o iau si pe a patra ca mergem in 27 iunie la bucuresti la concert si nu vreau sa merg gravi,cand ne intoarcem ne apucam

Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

bb yasmi si insanatosire rapida ptr buburutza ta

angi

Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!

Mergi la inceput

multumesc frumos.azi mergem la control. doamne ajuta sa fie bine, a avit pneumonie si azi se plangea ca o doare urechiusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

paula imi pare rau ptr. fetita ta sigur are grija Doamne Doamne de ea.
o sa-ti tinem pumnii ptr incercari

angi

Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

yasmi, cam rarut pe la noi. imi pare rau de buburuza ca se simte rau. o pup dulce si o sa vezi ca-i trece repejor. las ca asa isi mai fac ei un pic de imunitate, imi place mie sa zic ca sa trec hopu mai usor.
ceva poze? eu nu v-am vazut si stiu ca tre sa te prind pe receptie,ca dupa le stergi.

roxy, pup si eu. si eu is curioasa la tine si paula de sarcini ce s-a intamplat.

bebelu, spor la gateala.
pup samburelu mic. cred ca tati nu-si incape in piele de bucurie.

am o amica care incearca de fff multi ani sa faca bb. cred ca are lejer vreo 5-6 ani. a tot avut probleme si s-a operat. dr i-a spus ca are doar vreo 6 luni la dispozitie dupa operatie sa ramana, daca nu adoptia este singura sansa. intamplarea face ca acum vreo 2-3 saptamani sa gaseasca un catel pe strada, asta in italia, unde am auzit ca nu-s caini pe strada. l-a adoptat si a devenit micutul ei copilas. i-a luat imbracaminte, patut, l-a luat in concediu cu ea, etc. era f fericita si relaxata. si a aflat acum cateva zile,de ziua ei ca este si insarcinata. toti credem acum ca relaxarea data de adoptia catelushului si ingrijirea lui au ajutat-o sa-si indeplineasca visul mult dorit.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

yasmi insanatosire grabnica printesei tale sa mai treaca durerea
angi multumesc mult

Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

vio, pupici la david. pozici noi nu prea am, am cam uitat sa mai fac dar promit ca voi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

sherbi, doamne ce m-ai impresionat cu intamplarea prietenei, sa-i dea DD sanatate si bb la termen
DD este mare si numai el poate face minuni atunci cand ne pierdem speranta

Mergi la inceput