Aspirante optimiste > 20 ani (493)
Raspunsuri - Pagina 16
camcris spune:
bebelu ce faci bun ca ma autoinvit la masa
mie o foame de lup....
eu am papat 2 bomboane trufee si niste fulgi fitnes
fetelor voi ce a-ti mai bagat la ghiozdan?
cosminutza iar tragi chiului, pai asa ne-am inteles sau nu te lasa treaba
ama22 spune:
Aditza in Timisoara
Sherbi sa stii ca povestea amicei tale e foarte posibil asa sa fie. Eu am o prietena care timp de 10 ani a incercat sa ramana si a facut o gramada de tratamente de fertilizare. Si nu reusea nicicum. Si au renuntat pana la urma si ea s-a implicat foarte mult in salvarea cainilor si avea si ea vreo 5-6 bestii de catei din aia de talie foarte mare. Si la 4 ani dupa ce a oprit orice tratament a ramas gravida si are o fetita perfect sanatoasa :)
Si eu am in curte 2 dulai adoptati (plus mai am un catel si in casa) si de cate ori imi e rau ies la joaca cu ei si imediat dispare orice tensiune
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris bebelu ce faci bun ca ma autoinvit la masa mie o foame de lup.... eu am papat 2 bomboane trufee si niste fulgi fitnes fetelor voi ce a-ti mai bagat la ghiozdan? cosminutza iar tragi chiului, pai asa ne-am inteles sau nu te lasa treaba Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Eu o supa, ca la cat am bagat ieri in mine...si-acu ma gandesc la ecleru ala cat a fost de bun
in devenire
ang_21_costi spune:
sherbi multi ptr. prietena ta, si noi avem un catelus (a fost al fratelui meu, dar nu l-am dus cu noi in Spania).fac multa companie si parca ar fii copilul nostru
angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!
bb_yasmi spune:
camcris, eu am mancat cam asa: un baton proteic dimi si 1 bol de supica slaba la pranz.
ama in ce zona?
eu fac chsetionare pt examen si discut cu voi
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!
didi32 spune:
Fetelor, Mandreea are cununia civila maine! Sa-i uram casa de piatra si multa fericire, chiar daca nu are timp sa intre! Si bebei sanatosi si cuminti!
in devenire
ama22 spune:
bb_yasmi - de curand mutati la casa in Sanmihaiu Roman. Si tu esti din TM?
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
bb_yasmi spune:
didi asa m-am invatat sa manans si da de 3 luni!!
ama, vreau detalii!!! si noi cautam casa nou sa ne luam afara din oras!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!