ce detergent/balsam pentru rufe folositi?

ce detergent/balsam pentru rufe folositi? | Autor: sunnyday07

Link direct la acest mesaj

Eu am fost o vreme fericita cu Persil gel si un Lenor galben.
Apoi Lenorul gaben a disparut si am incercar diverse si in final m-am intors la un lenor mov.

Acu' m-am cam plictisit si de persil, am un ariel praf, am mai luat un gel din auchan (marca Auchan)dar parca nimic nu spala foarte bine.

Vreau experiente noi

Ce ma sfatuiti? Vreau ceva sa spele bine si sa nu miroasa foarte puternic - valabil si pentru balsam.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu spal de mult timp numai cu Ariel,iar ca balsam am folosit pana saptamana trecuta lenor bleu,acum mi-am luat Silan mov,care e ok ca si miros,nu prea puternic.
de luna viitoare cred c-o dau pe sapun de casa

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Eu de cand a aparut iau numai Lenor Parfumelle. Inainte luam Evrika bleu. Iar ca detergent am Dero flori balsam. Nu stiu daca mai este pe piata. Eu am luat la promotie din Auchan un sac de 15 kg, acum 6 luni, si inca mai am si acum, cam pt 3-4 spalari. Cand se termina o sa iau tot la 15 kg, probabil tot Dero. E mult mai covenabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Bonux. Calitativ e tot acolo, ca si arielul sau persilul.
Balsam Lenor, depinde de copii, de care aleg Le miroase pe toate de pe raft, si aleg una. Numai sa nu fie roz, ca ala-i de femei, si barbatelul meu de 13 ani e prea sensibil la asa ceva

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Eu folosesc Dero cu aloe vera pentru rufe deschise la culoare, Sano pentru rufe colorate si balsam 365 (Mega Image) de lacrimioare ca-s innebunita dupa miros

mami de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

folosesc balsam de la sano (cel albastru) miroase frumos si detergent ariel/lenor si persil lichid verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Persil lichid verde si alb, si balsam Lenor Sensitive.
Dar trebuie musai sa incerc balsamul de la Mega Image, pentru ca mor dupa mirosul de lacramioare! Multumesc pentru pont

Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eu folosesc detergent persil ptr masina automata, ptr rufele noastre.
pentru hainutele fetitei folosesc sano, e fff bun si economic in acelasi timp.
iar balsam : o perioada am avut lenor, apoi am folosit pentru toate rufele balsamul tot de la sano.
va dau un pont : a aparut recent un balsam roz la sano, are un miros bestial (mosc).
oricum, si majoritatea produselor de curatenie tot din gama sano le cumpar...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ma scuzati ca ma bag asa, dar io zic ca subectu' asta trebui mutat in alta parte,cumva la sectiunea casa ca nu prea are legatura cu Femina intim?
anyway, io flosesc numai det. lichid intai din cauza ca ocupa putin spatiu comparativ cu det pudra si apoi ca nu imi place ca imi ramanea det netras in sertarul masinii. imi place cel mai mult Ariel Nonbio Gel, apoi Ariel Bio Gel Verde- nu este nevoie de balsam, se pun direct in cuva. rufele miros demential in dulap si cand porti o haina spalata te binedispui o zi intreaga pt ca persista mirosul. sutienul imi miroase frumo si dupa o zi de purtat. apoi imi place Surf Lichid Rosu cu uleiuri esentiale de gardenie parca si Persil Lichid verde. la astea 2 imi trebuie balsam- de care gasesc la oferta si miroase ff frumo. musai folosesc si anticalcar pt masina.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

combinatia care imi place cel mai mult este persil + lenor negru (nu stiu cum se numeste)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emaaimee

ma scuzati ca ma bag asa, dar io zic ca subectu' asta trebui mutat in alta parte,cumva la sectiunea casa ca nu prea are legatura cu Femina intim?
anyway, io flosesc numai det. lichid intai din cauza ca ocupa putin spatiu comparativ cu det pudra si apoi ca nu imi place ca imi ramanea det netras in sertarul masinii. imi place cel mai mult Ariel Nonbio Gel, apoi Ariel Bio Gel Verde- nu este nevoie de balsam, se pun direct in cuva. rufele miros demential in dulap si cand porti o haina spalata te binedispui o zi intreaga pt ca persista mirosul. sutienul imi miroase frumo si dupa o zi de purtat. apoi imi place Surf Lichid Rosu cu uleiuri esentiale de gardenie parca si Persil Lichid verde. la astea 2 imi trebuie balsam- de care gasesc la oferta si miroase ff frumo. musai folosesc si anticalcar pt masina.

Aici e ca la supermarket - raionul de detergenti este chiar langa cel de cosmetice si la juma' de magazin distanta de cel de canapele si dulapuri

Au retinut arielul bio - sa vad daca se gaseste si in Ro. Apoi am mai notat Sano (au produse ok, eu m-am bucurat cand a aparut odorizantul de WC care se pune in rezervor), balsamul de lacramioare si inca vreo cateva .

Presimt ca dupa shoppingul de weekend o sa am detergent&balsam pentru un an de zile .

multumesc tuturor

Mergi la inceput