*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ola!
i'm alive.. dar sunt intr-o perioada mai busy si mai de nevorbarie..

Felicitari Zoze pt brunetica ! si eu am pierdut pariul

multa sanatate lumilor mici si mari cu probleme!
sunt in urma rau de tot cu cititul.. ma scuzati ca am temele nefacute.. dar nu stiu am cateva zile de cand parca nu imi mai ajunge timpul.. si mereu ma prinde ora 2 a.m. treaza.. dar mereu am cate ceva de facut..

fug la somn.. ca de ma vede al meu treaza la ora asta, au ce imi auzi urechile iar!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Clau am vazut si pozele cu puii tai, sunt atat de frumosi amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si la voi este vreme frumoasa? Eu am dat cu aspiratorul... Pfiuuu, greu mai este cand trebuie sa faci ordine in casa mare! Ai mei baieti sunt pana la Billa sa cumpere paine si oua... nu s-au intors... Trebuie sa-mi fac imediat curaj sa intru in bucatarie...

Sa aveti o sambata cu spor in toate.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, Rebi doarme neintoarsa...

Am fost la joaca, ne-am intalnit intai cu Luny si Muff, s-au jucat putin copilasii, au fost foarte, foarte draguti . IAr mai tarziu ne-am intalnit cu Simona si Vladut, Mimo le-a facut baloane , Vladut e un barbatel in miniatura si cu o personalitate pe masura. Stie baiatul ce-i al lui!

Baietii mei sunt la pescuit asa ca acum chiar o sa ma relaxez , imi iau o carte si ma bag langa Rebe, citesc putin si apoi nani cu ea. ( pentru ca merit!).

Dudu, eeee, nu m-a scapat mandra, i-am luat trici inca de vara trecuta cand avea un anisor si ceva caci ma dispera cand le vedea prin parc. Asta este a ei http://picasaweb.google.com/mamiderebe/Mai2010#5467113297245775282 si apoi toate celelalte din parc pe care le ia cu imprumut.

Mihutza, de mult nu te-am mai vazut. Ce mai face frumoasa mica? Cum mai este pe la voi ca aici... ai vazut unde am ajuns, vai de noi!

Gata, va pup, sa aveti o dupa-amiaza superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Mihutza chiar ma gandeam ca nu te-am mai vazut de mult, Andra cum e?

Cleme, ai fetita mare, fara suzi Oare am citit bine, plecati? Doamne-ajuta-va, oriunde-ar fi

Nicoleta, sa ai spor la bucatareala si un weekend cu mult soare.

Asa sa faci, Clau sa te relaxezi

Eu am facut un chec tigru, o nebunie, si al meu a facut curat, , de la 4 mergem la niste prieteni la masa, ce faina-i viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Ramoooooooooooooooo, oare ce-i cu ea ca de mult nu am vazut-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata si tura de 'pacu', ne-am intalnit putin cu Rebe si Clau, ne-am impartasit din suparari si apoi ne-am amuzat de copii la joaca, pana cand a taiat-o Muf brusc spre arteziene, si noi in alergatura dupa el
olgu si mie imi place marea noastra,chiar f mult, nu zic 'nu' deloc, insa nu-mi place cum se face turism la noi, nu-mi place mizeria de pe plaja si din apa.. dar probabil ca vom merge si in Vama cateva zile cu Muf, daca tot am descoperit Vama la batranete cu copilul dupa noi.. avem mare nevoie in schimb de ceva timp si ptr noi 2, ptr cuplu, iar Mateiul nu e chiar cumintel si de inteles ca alti copii, ne-am intoarce si mai franti, speram la anul sa ne intelegem altfel si sa ne mai disciplinam putin, poate sa si doarma si sa manance cat de cat normal.. pe de-o parte, e mai bine asa, ca macar impartim in 2 parti concediul, speram sa prindem cateva zile noi 2 si cateva cu Muful la mare, daca tine vremea cu noi.. in mod normal, la fel ca tine si Dudu simtitm si noi si nu ne e perfect ok ca plecam singuri, oricum jumate de timp tot de baiat vorbim ca ne e un dooooor.. daaarrr, asta e, trebuie sa fim si nitel practici si sa ne regasim si noi ca si cuplu.. sunt sigura ca va fi mai usor de plecat cu el pe masura ce va creste si ne vom intelege cu el..
cleme pentru noi vara e deja dupa colt, avem concediul din 19 iunie, asa ca nu mai are ce sa se schimbe..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, asa este, ideal ar fi o vacanta in doi si inca una cu minunile pe care le avem. Asa mi-as dori si eu pentru noi desi nu stiu daca o sa reusim. Dupa ce ati plecat azi, ne-am dus si noi la inghetata si am luat o cupa pentru Rebe, a fost asa de fericita si a lins la ea mai bine de o jumatate de ora in care ne-am plimbat pur si simplu, ea in carucior iar eu cu o cafeluta buna intr-o mana. Asa de bine ne-am simtit amandoua azi, mi-era tare dor de iesirile astea. Ne-am distrat si ne-am plimbat ca fetele! Si ea a fost tare intelegatoare si cumintica azi...cred ca la fel de happy ca si mine.

Mandra inca doarme, baietii n-au venit ...eu am citit , m-am relaxat, a fost tare bine. Acum o sa ne pregatim de a doua runda de joaca...sa vedem cu cine ne mai intalnim.

Mergi la inceput

Cleme, sa va dea Dumnezeu numai bine.

Liana, am vazut Scumpicica in poze zilele trecute, cat de frumoasa este , are o fetisoara asa de poznasa si de dulce.

Zoze, stiam eu ca va fi fetita, sti ca am prezis de multtt asta! Sa-ti traiasca brunetica oachesa, ca sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Eu am fost f harnica azi, atat de harnica incat nici nu va pot povesti de teama sa nu va umilesc Sunt franta deja si ziua nu-i decat la jumatate. Dar poate sa vina cineva,oricine, praful e sters
Am iesit tarziu in parc dar a meritat din plin, altfel nu stiu daca intalneam mamica frumoasa si fetita dulce foc. Mai oameni buni, are Rebe niste geneee si ii fierbe sangele intr-un fel Sa va povestesc. Dudu salbatic cu simtul proprietatii ff accentuat , plictisit saracutul de cat a asteptat sa termin eu pe aici ce aveam de facut, avea asa o stare mai nervoasa. Printre crizele lui de nervi de dat cu fundul de pamant, hop ca i-a luat Rebe masina de tuns iarba. Jaleeee! S-a dus si a luat-o inapoi fara drept de apel si bineinteles ca a si imbrancit-o nitel, ca se tinea bine Rebe Ea se uita nedumerita o fractiune de secunda, dupa care ii arde doua repede de n-a stiut asta ce s-a intamplat cu el si incepe neica sa planga cu niste lacrimi (tot ea ) M-am distrat copios in sinea mea si ma amuz si acum cand imi aduc aminte. Bunica altei fetite , care a asistat la scena si care il cunoaste bine pe don' Dudu cu figurile lui, a si zis "hai Dudule ca ti-ai gasit nasul" Imi pare rau ca era tarzior si nu i-am intalnit pe Mufarini
Mi-a placut mult postarea lui Dudu cu "ce frumoasa este viata", asa ca dupa-amiaza ne ducem si noi la niste prieteni (care au si curte)ca sa fie si viata noastra frumoasa
Salut revenirea Mihutei chiar si asa somnoroasa si zgarcita la vorbe !
Am vazut si puii ciorii .Cristina draga, tare scumpi sunt amandoi si tare mult au crescut. Ai tras tu cu ei cand erau mititei dar acum cred ca tare frumos se mai joaca impreuna
M-a amuzat Iulia cu comentariile ei dar si mai tare m-a amuzat imaginea lui tati mancand un sandwich (hihi)
Cleme multa bafta va doresc oricare ar fi alegerea finala, numai sa fie bine!
Mai aveam de zis precis, dar ....nu mai stiu ce Daca mai doarme Dudu mai revin
Ohhh, daaa...nu v-am zis ca Tia umbla haihui cu noul gagic Doamne ce sentimente mai am, zici ca daca sunt mari ai scapat. Aiurea

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput