*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

..eu sunt in butoi raaau.. se pare ca nu mai servim Croatia, si incercam sa ne orientam macar p-aici pe undeva sa mergem.. sunt tare suparata din cauza asta
, luati de serviti, ca-i we, inca soare, soooo... haideti in parc
am vazut blonzii deliciosi ai cristinei si ce legunute frumoase au in curte, si am ras de kk ce trece la vecinii iuliei
ramo, dudu hai, gata, credeam ca ne-am inteles

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Luny hai sa-ti zic una sa nu te mai simti singura nefericita Noi n-am fost de 9 ani la mare, iti vine sa crezi? Si se pare ca si planurile de mare pe anul asta se duc pe apa sambetei. In fiecare vara am fost deprimata din aceasta cauza, ca toata lumea cu planuri de concedii si noi nu. Dar anul asta mi-am propus sa nu ma mai afecteze nimic. Ma bucur de frumusetile de care am parte zi de zi. Dupa ce am fost jos de tot dupa pierderea mamei mele, acum parca m-am nascut din nou, ma bucur de orice nimic.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cristina, superbe pozele si protagonistii. Si Rebecca e piticuta, are 85 cm si nu a ajuns inca la 11 kg, cam pe acolo...

Ramo, multumesc frumos, trici aia nu este a Rebeccai, dar ea le incearca pe toate care le gaseste in calea ei.

Luny, imi pare rau cu Croatia, off. E o perioada foarte grea, nu stiu ce-o sa facem. Nici noi nu ne-am facut planuri ...habar n-am ce-o sa facem in vara asta.

Si daaa, haideti in parc, e superb afara. Luny, poate ne intalnim la oite. Iesim pe la 11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cristina, clau..dar tot..
e nasol tare.. din pacate, am decis cu iub ca trebuie sa tinem de bruma de banuti stransa in cazul in care la iarna va fi greu si ne prinde tot in apartamentul asta, ca ne ruinam daca nu ne mutam, la cat ne costa gazele in principal..
sanatosi de-om fi..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mai, ia stati asa ca nu stiti de unde sare iepurele cu concediile! Luny, poate va fac ai tai o surpriza! Cristina, tu cu curticica poti zice ca esti in concediu tot timpul! ce n-as da sa am si eu casa cu curte!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

luny, nu fii necajita, o sa se rezolve. Al meu zicea acuma, ca din cauza protestelor, o sa-si revizuiasca astia chestiunea cu salariile si pensiile, si doar de la o suma in sus o sa se faca impozitari, kk-rii. Referitor la concediu, daca sunt cu al meu si cu Daria, poate sa fie oriunde, nu ma prea intereseaza locurile. Noi nu am mers cativa ani in concediu pt ca nu am putut, aveam alte prioritati, si se mirau prietenii nostrii ca nu sufeream si eram ok. Asa sper si eu. Si, da, ne-am inteles,

Bine face Rebe, va scuteste de o cheltuiala, vede care trici i se potriveste, maria, imi amintesc poza in care mananca foarte concentrata frigarui, suflecata la maneci

Cristina, toate suntem ciori vorba Nicoletei M-am gandit ca ala-i leaganul facut de al tau. Bravo lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Cristina, cat de mult au crescut piticii . Daria e superba, cu coditele ei Iar Vladic s-a blonzit si e deja baietel ! Sa iti traiasca, sa va dati fericiti in leagan

Clau, si pe voi v-am vazut inca de ieri Nici nu ai cum sa fii necajita cu asa pui frumosi

Eu sunt treaza de la 06:30 de cand a vrut doamna "sa medzem la bucalie sa fatzem latic" ( sa merge la bucatarie sa facem laptic ) Am calcat, am spalat vasele, s-a trezit si Radul, am mancat, acum ne indemnam reciproc sa ne urnim oasele. Iar nu stiu cum sa fac cu somnul Sofiei...

Luny, sanatosi sa fiti, e frumoasa si marea noastra. Eu una ma simt bine la noi, sa stii, nu am fost niciodata altundeva..., o sa aveti un concediu frumos, oricum, ca veti fi impreuna, asta e important

Naty, felicitari ! E bun si sandwich-ul, sa stii, cu atat mai gustos cu cat trebuie sa iti urnesti fundul sa ti-l faci . La mama acasa e la mama acasa, la mine acasa e altfel, ii sunt nevasta si partenera, mama sunt pentru copilul meu. Asa ca mai impartim si din ale vietii Nici Radu nu gateste, dar spala vasele la cererea mea , spala baia ( eu nu ma ating, mor de sila ), face curat, face cumparaturi pentru d-ale gurii....ne-am invatat unul pe celalalt, ne stim limitele, si daca ii spun ca nu sunt in stare sa fac ceva, intelege Ca doar nu pentru calitatile tale de femeie la cratita te-a luat ... Pupam!

Gata, trebuie sa ma pun in miscare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Dudu, am gandit la fel apropos de compania celor dragi in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Olga asa este. Un weekend minunat sa aveti alaturi de harnica Sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

'Neata. Cui credeti ca s-a indurat Diana sa paseze mucii? MIE si doar i-am zis sa fie darnica si cu altii dar nooo mami e cea mai buna
Cristina am vazut pozele cu puii tai frumosi, ce mult seamana
Luny nu mai fi suparata, important e ca puteti pleca in concediu si nu se stie ce se mai intampla pana la vara
Olga distractie placuta in vikend
Naty . Ce tare a fost Iulia! te uimesc copiii astia ce conexiuni fac.
Noi am scapat si de suzeta, cred ca e vreo luna deja, a rupt-o si i-am zis ca nu mai am de unde sa-i dau alta. Si nu a comentat, deja de a doua zi s-a culcat fara ea. Aaa si Diana are 10 kg, dar asta e, tinand cont cat de fitoasa e la mancare nu ma mira ca nu pune mai mult pe ea.
si o zi buna tuturor.

Mergi la inceput