*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Fetelor, va multumesc! si va rog sa ma credeti ca nu mai stiu ce sa fac...acum Stef e bine dar nu e Vlad...o tine numai in febra...la pranz i-am pus supozitor cu paracetamol si in 4 ore era la fel, tot 38,7 avea...apoi i-am dat nurofen pe gura si intr-o ora avea 39
si i-am pus supozitor cu diclogesic si otet la picioare si i-a scazut...ma termina, nu mai pot!
bubu05 spune:
Luny, nu ma, nu a avut enterocolita...el n-a avut nici un scaun, nimic...doar a varsat de 12 ori in noaptea aia...diagnosticul a fost de indigestie-varsaturi, ceva de genul...i-a facut hemograma in 2 zile diferite, ca ii iesise o valoare putin modificata, ceea ce ar fi insemnat o infectie, dar i-a iesit bine...
Va dati seama acum, Stef e ok si Vlad nu e...si stau amandoi unul langa altul...
Cu interviul, v-am zis ca sunt bucuroasa ca am scapat de mai multe stresuri, o sa fie putin mai lejer si o sa am doar cateva ture pe luna pana la 10 seara. Sper sa fie ok! deocamdata nu aveam unde sa ma duc, a fost singurul post valabil in timp asa scurt...la bani nu stiu daca o sa fie mai mult
...asta e...
Sunt total pe dinafara, nu stiu ce discutati pe-aici...am vazut pozele cu blondul si burtica lu' ma-sa
tare mumoasa mai e!!
natynic spune:
Bubu, multa sanatate si rabdare, va trece si asta. Si felicitari pt interviu!
Dudu, Gudinde 
si multumesc!
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Luny, nu ma, nu a avut enterocolita...el n-a avut nici un scaun, nimic...doar a varsat de 12 ori in noaptea aia...diagnosticul a fost de indigestie-varsaturi, ceva de genul...i-a facut hemograma in 2 zile diferite, ca ii iesise o valoare putin modificata, ceea ce ar fi insemnat o infectie, dar i-a iesit bine... |
o fi de la ceva ce a mancat? si frate-miu e in starea asta de 1 saptamana. pana alaltaieri varsa de 10-15 ori pe zi
. a facut si febra, tot fara diaree.dr-ul a zis ca are colica biliara, i-a dat o caruta de medicamente si azi inca nu era bine. i-au pus nasii aleia mici inca o perfuzie cu antispastice. macar nu mai vomita, ca se deshidratase in ultimul hal.
el a mancat o shaorma si dupa aia a inceput "distractia"...

mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
bubu05 spune:
Multumesc, Naty! cateodata parca se sfarseste si rabdarea asta :(
Cand stau si eu pe forum nu mai scrieti deloc....
bubu05 spune:
Arielu, in seara aia mancaseram cu totii mamaliguta cu perle de branza tnuva si cate o lingurita de smantana...doar fac cam o data pe saptamana asa si nu am avut nimic niciodata...acum stau si ma intreb daca e de la mancare sau virusache?? la naiba...Stef n-a facut kk deloc de marti de la pranz, iar azi a tras tot timpul parturi si miroseau cam naspa 
Simo27 spune:
Oana,eu sunt pe aici
Astept sa se trezeasca bebe,ca fratii sunt la Buni
.Pt maine mi-am "planificat" un somn pana la 9 dimineata
,sper sa fie de acord si Siluan.
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
CristinaGoji spune:
Acuma mi se incarca si mie niste poze si va dau link, ca mi-ati facut pofta. A propos, mamicile de fetite mai manechine asa, cam cat cantaresc fetitele? Ca a mea abia a depasit 10 kile, adica are vreo 10,100 kg. De mancat zau ca mananca bine, o sa vedeti si in poze.
, daca se incarca vreodata, la ce viteza vad ca am amu seara 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
CristinaGoji spune:
http://community.webshots.com/album/577587227keYGOA aici poze cu ai mei, scuzati carnatul, da de cand n-am mai postat link la poze, am si uitat cum s-o fac mai estetic.![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CristinaGoji Acuma mi se incarca si mie niste poze si va dau link, ca mi-ati facut pofta. A propos, mamicile de fetite mai manechine asa, cam cat cantaresc fetitele? Ca a mea abia a depasit 10 kile, adica are vreo 10,100 kg. De mancat zau ca mananca bine, o sa vedeti si in poze. ![]() |
Iulia-13 kg (si 87 cm). Si e tot dintre mancaciosii crengutei. Dar asa-i e metabolismul probail. Ma duc sa-ti vad pozele.
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler