*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Am vazut pui frumosi si mamik frumoasa de Clau sunteti minunati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, fetele!

Am si eu o rugaminte: Sovi, Simo, cu cine ati nascut la Eva? Si daca ati facut eco morfologica acolo ma intereseaza cu cine... trebuie sa ma programez si nu stiu la ce doctor. Multumesc!

Va pup! nu pot sta, ma supara rau greata

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ei Gudi sa stii ca nu-i chiar asa simplu, crede-ma. Am cu cine semana asa capoasa si tepoasa Dar multumesc mult pentru ponturi, esti chiar inventiva
Ariele trebuie sa mai cresti , pe mine nu mai doare de mult Romania. De pe vremea cand am inteles ca era sa mor ca proasta in asa zisa revolutie ca sa iasa Iliescu presedinte. M-am ferit de ea cat am putut si am crezut ca-s smechera, ca daca ies din casa si ma sui in masina, lucrez la patron, am masina de serviciu cu care pot sa dau in cate gropi vreau si abonament la clinica privata , m-am scos. Ei bine nu te scoate nici necuratu' din rahatul asta, cand e sa vina necazul vine si nu te scoate din el nici mama patronului. Esti obligat sa deschizi ochii cat cepele si sa privesti adevarul crud in fata . Am depasit faza de negare si sunt in aia de manie. Dar mania mea e cu atat mai mare cu cat vad in jur atat de multa resemnare. O sa fiu fericita rau cand o sa vad toti profesorii in greva adevarata si toti medicii la fel si cand o sa vad o tanti d-aia cu caciulita pe cap , lucratoare in spatele ghiseului la primarie, batuta mar de un contribuabil. Eu asta astept

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze asa mi-e de drag Bolndul tau, cum se joaca prin curte.. si o poza cu tine, mai tremurata si mai ciuntita nu faceai si tu?.. ia fa bine si fa poze ca lumea, frumoase ca tine, raman amintiri frumoase, stii.. moama, ce inundata e strada ta, dar sa nu crezi ca p-aici ar fi altfel daca dau ploi torentiale:))
aoleu, bubu! imi pare tare rau, bine ca ati scapat de acolo.. sa nu dai tu un semn.. sa stii ca si eu am patit la fel acolo, in ultima seara, mi-au adus o fetita de 7 ani in salon(cand a iesit scandalul cu aia acolo, ca vroiau sa ne mute pe noi in alt pat ca venise copil mai mare, cica!), si avea saraca febra si varsa si dureri de burta si inca nu stiau ce e..asta e mizeria din spitalele noastre..dar pana la urma ce a fost, ca vad ca toti ati patit-o? toxinfectie, enetrocolita?.. Steful..
simo trebuie sa-i dati de cap cumva!
clau vad ca ati scos colectia de vara la hainute si ce gratarealaaaa
gudinde, ariel, bitza suroarelor, am zis: nu-s, bre suparata..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Muah! Va pupa mama, ca nu stie daca mai intra in weekend. Maine serbam doi pici la Cotofenesti, cu toata gasca ( sper sa fie Sof in parametri, ca sa nu imbolnavim pe nimeni ) si duminica pe Radul la tara, ca luni e ziua lui...

Asa ca, weekend placut si linistit, cu vreme buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Am fost afara si apoi am gatit.
Mey pt inceput pleaca in Italia la un prieten si mai am si un var in America care zicea ca ar putea sa ne ajute dar e cam greu cu viza.
Clau si sa treci cu bine peste toate pb.
Uau Zoze ce burtica am vazut, si doar au anuntat astia ca vor fi furtuni si vijelii. Eu sper totusi sa nu vina si aici ca ma omoara Diana in casa.
Bubu ufff prin ce-ati trecut. Sanatate si felicitari pt interviul luat.
In rest vai de noi si de viitorul nostru si al copiilor nostri in tara asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Olgut pupici si petreceri frumoase.
Sa-ti traiasca Radul si sa va veseliti pe cinste.

Lunysor nu te-am ma ca esti suparata, ci ca-mi esti draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleme

Am fost afara si apoi am gatit.
Mey pt inceput pleaca in Italia la un prieten si mai am si un var in America care zicea ca ar putea sa ne ajute dar e cam greu cu viza.
mami de diana andreea - 18 martie '08

O prietena de-a mea si-a luat viza pe 10 ani destul de usor anul trecut.. Asa mi-a zis ea, dac-o fi altfel...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Cand il laudam si eu pe Lucutza ca n-a mai tusit azi l-a apucat si tusea, si stranutul+ mucii de rigoare... S-or fi agravat ca l-am scos afara???

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ioana,ai pm

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput