*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)
Raspunsuri - Pagina 12
Olgutzika spune:
Dudu, da, asta este si temerea mea. Nu au zis nimic inca, dar nu e tot un ajutor social, pana la urma? Cum m-am intors la Sof dupa 4 luni, as putea si acum...dar pana la urma tot la vorba ta ajungem: sanatosi sa fim, ca de dus le ducem noi cumva.
Valentina, da, ma, e trist si pentru profi si pentru medici, de pensionari nu mai zic. Da' o sa iti zica ala de la primarie ca profii nu se pun, ca fac pregatiri, si medicii iau spaga. Ca asa suntem noi
Clau, sa va ocoleasca necazurile
VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dudurutza Zicea o prietena azi, ca ii scade indemnizatia pt cresterea copilului mami de Daria |
CEEEEE????????????????? Eu n-am auzit nimic de asta..de unde stie????
Chiar ma gandeam ca ar fi naspa de tot..Exact cand voiam sa stau acasa un an jumate.....
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
clauclau spune:
Mersi mult Gudinde, Vali, Olgutza . Si aveti dreptate, in cele din urma sanatatea conteaza. Am avut o problema care m-a facut sa ma gandesc mult si bine la toate...nu stiu inca daca-s ok , dar acum asta imi doresc, sanatate sa-mi pot creste copiii frumos si sa-mi cresc si nepotii!
dudurutza spune:
Clau, esti frumoasa, ai o familie frumoasa iti doresc ce-mi doresc si mie SANATATE multa Tu mi-ai dat curaj sa vin pe craca, tu esti persoana cea mai zen si vreau sa te si sa te
Olgutzika spune:
Clau, eu am observat la tine tendinta de a retrage in cochilie cand ai vreo problema Daca vreodata vei avea nevoie, stii ca ai umeri de nadejde pe care sa te sprijini aici, da ? Sanatate multa multa!
Valentina, eu tocmai ce vroiam sa stau 2 ani acasa ....
Simo27 spune:
Eu nici macar nu mai ma uit la stiri,nu mai deschid tv.As avea de ce?????
La spital nu am stat mai mult decat trebuia,adica i-au luat sange,urina si am mai facut un eco...tot contractat e colecistul,asa ca miercuri vom merge iar cu copilu infometat-ii face asa un eco si apoi ii voi da papa si iar eco.Azi iar ne-au speriat,ca cica,nu e mai bine....si ne-a zis ca daca ei nu ii dau de cap-inca nu avem diagnostic,ne trimit in alt oras,unde au aparatura mai performanta...si normal,ca plang pe la colturi.
Analizele de virusi nu au venit..da,cred ca imi doresc sa aiba ceva virus decat sa ajungem la operatie
Aoleu,Oana prin ce ati trecut.sanatate multa
Zoze,frumosi mai suntei
Clau,imi pare rau ca ai avut momente grele.Iti doresc numai bine
Am citit tot dar nu sunt in apele mele
mami de David, Sam si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
dudurutza spune:
Simo ai incredere in osafiebine. Eu zic ca poate, ar trebui sa iei in calcul sa-l mai vada si altii
Oana, imi pare rau de voi Sanatate familiei bubulineasca si pt interviu!
mstela spune:
Clau
Cuscra
Yo sunt pleostita rau-fizic si imi palpita rau inima..uoff..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.