Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

"of of la prima sarcina nu aveam nimic, eram doar speriata ca nu am nimic, nici kg, nici dureri, nici pofte sau greturi... acum le am pe toate". Inseamna ca acum ai fetitza
Eu plec azi la munte, dar diseara dupa serviciu. Simt nevoia sa merg des la munte.

12+
Mami de baiat

Have fun! Nu ma iei si pe mine acolo intr-un coltisor al rulotei ? Noi dam numai o padurice Sambata... mai e pana la munte sper sa ajungem la munte...

Mami de (28.10.2008) si bb2 12+

Mergi la inceput

Mai miruna, nici eu nu m-as fi dus la vot nici picata cu ceara. Nu mai fusesem oricum de multi ani. Stiam de mult ca la noi in tara pe oricare votezi tot tampenii o sa faca. Dar uite m-au fraierit din cauza faptului ca nenea de la psd era mult mult prea prost, la modul simplu. Eram efectiv socata ce putea sa ii iasa pe gura si am zis ca nu se poate sa ne procopsim chiar cu asa ceva la conducere... nu-i bai ca acum avem unu care cum ii zice bruxelles-ul sa sara, el hop in fantana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Suzi multumesc mult pentru parola
Loredana la multi ani pentru fetita ta si pentru bebele din butica. Azi nu ai voie sa fii trista nici o secunda cu ataea vesti bune .Sa fiti toti sanatosi si sa va bucurati de viata.

9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Mai miruna, nici eu nu m-as fi dus la vot nici picata cu ceara. Nu mai fusesem oricum de multi ani. Stiam de mult ca la noi in tara pe oricare votezi tot tampenii o sa faca. Dar uite m-au fraierit din cauza faptului ca nenea de la psd era mult mult prea prost, la modul simplu. Eram efectiv socata ce putea sa ii iasa pe gura si am zis ca nu se poate sa ne procopsim chiar cu asa ceva la conducere... nu-i bai ca acum avem unu care cum ii zice bruxelles-ul sa sara, el hop in fantana.

Cand am vazut ca era sa castige prostanacul am regretat ca nu m-am dus. Dar m-au linistit si cei de dupa . Oricum pentru o tara reprezentata de Becali, Vadim si EBA... .

Acum vreo 5 ani era povestea cu emigrarea in Congo, in caz ca iesea Bombonel, in curand va fi o solutie de luat in serios

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello..bine ai venit siuta..felicitari gabriella ..va pe toate si vreau sa va rog ceva acum pana nu uit: MAINE CAND VA INTALNITI SA FACETI MULTE POZE

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

neata fetelor..bine ai venit siuta,sa iti traiasca fetita loredana....
in leg cu declaratiile lui base.pana nu iesim in strada nu cred k rezolvam ceva......

7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Loredana, la multi ani pentru fetita ta! Si pentru ursulet!

douradoudou, facem poze; promit! mie imi place sa fac fotografii si din cauza asta eu nu prea am

Siema

Andreea, mami de baiat si 13+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

LA MULTI ANI SIEMA

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

LA MULTI ANI SIEMA

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

mai fete. ieri l-am simtit si eu pe bebe mic in burtica. si ma gandeam asa ca o recomandare pt fetele care sunt la prima sarcina si ink nu l-au simtit pe bebe... mie una si la prima sarcina si acum mi s-a intamplat sa simt prima data pe bebe cand stateam pe ceva tare (pe o banca) fara sa stau cu spatele sprijinit, deci mai curand usor cocosata. in pozitia aia am simtit eu cel mai bine ce se intampla acolo... poate e rost de ceva si pentru voi

Mergi la inceput