Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 19
douradoudou spune:
eu ma duc la dus..vad ca ati cam disparut..cred a va pregatiti pt maine...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
douradoudou spune:
fetele la 1 sarcina nu cred ca o sa simta inainte de 16 sapt...FAC CAPITOL NOU si apoi ma duc la dus..sa nu faceti voi..hai va
.mai scrieti o pagina
si
12+
alinushca spune:
cum nu, la sarcina trecuta aveam pana in 14 sapt cand am simtit. nu e nici o regula. e drept a sunt si fete care simt la 20 de saptamani abia. dar e vorba si de cat de ocupate sunt si cata atentie dau senzatiilor respective... si de pozitia placentei... revin
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 12+ 
mirunam spune:
Eu sunt aici
dorm pe birou
!
Va astept cu meniul zilei
La mine situatia e neagra, branza cu rosii, cereale, capsuni... nimic deosebit si mai ales 0 carne!
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
lorin7774 spune:
Multumesc tuturor. 
Miruna, pufuleti si fresh de lamaie.![]()
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+
douradoudou spune:
nu stiu ce sa zic allinushca..eu sunt f f sensibila si f atenta la corpul meu...si totusi am simtit la 16 sapt la 1 sarcina...anyway e ceva special si sigur o sa-si dea seama pt ca nu seamana cu nici alta senzatie din corp...miruna nici pui nu merge???sau vreun peste din ala mai fara gust?
si
12+
alinushca spune:
da, m-am uitat pe net sa nu zic prostii. mi-a mai zis ecografista si ca am placenta anterioara. ori ea s-a inselat. ori nu e adevarat ca il simti mai tarziu pe bebe daca e anterioara. ori sunt eu la a doua sarcina cand oricum se zice ca simti mai devreme decat la prima. ![]()
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 12+ 
douradoudou spune:
eu m-am pregatit de lansare..hahahahhahah...mai scrieti pana la pag 20...
si
12+
ratusca83 spune:
Buna gravidutelor...felicitari gabriella pt cele 9 saptamani...sa ajungi cu bine la 40...fetele care se intalnesc sa faceti poze multe sa va vedem si noi..imi pare atat de rau ca nu pot veni si eu..:(:(:(: dar maine voi avea alti musafiri pt ca a fost ziua sotului meu marti si s-au anuntat...Nici eu nu mai am voie sa conduc, asa ca o fac doar la nevoie..fetelor voi ati avut palpitatii..m-am speriat tare dimineata cand m-am trezit si m-a luat asa o repriza de palpitatii 

...eu inca nu am scapat de teama cand ma duc la baie
..tot ma uit in chilotei sa nu fie vreo urma de sange..offf. sunt paranoia...
la meniul zilei eu am spanac si cirbita de pui..acraaaaaaa...
la toate
10+
douradoudou spune:
da alinushca la placenta anterioara se sime mai usor...si la a 2a sarcina clar se simte mai repede.stii la ce sa te astepti..la 1 sarcina daca nu esti f atenta poate nu-ti dai seama..
si
12+