Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Am primit si eu rezultatele de la DT, ambele teste efectuate ( si la CMU si la Anais) indica "low risk", ce m-a mirat f tare a fost riscul destul de mare datorat varstei ( 1/308 la CMU si 1/316 la Anais - ma rog, nu inteleg de ce difera, dar sunt valori aproximative).Acum astept sa vad ce zice si medicul meu luni cand ma duc la control.

Va urez o zi usoara!

Andreea, mami de baiat si 13+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Sincer dupa ce am disecat rezultatul meu am ajuns la concluzia ca e o porcarie . Mi se pare exagerat de mare fata de varsta. Pana la urma este doar un calcul al probabilitatilor. Eu stiu pe cineva care a avut risc crescut si a nascut un copil fara probleme.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

fetelor imi dati si mie parola pentru userul si adresa de mail comuna va rog?

9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

fetelor imi dati si mie parola pentru userul si adresa de mail comuna va rog?

9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

trimis

Doamne ai grija si de noi 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata.

astazi dau de baut la fete, din dublu motiv : Printesa mea face 5 anisori peste vreo 2 ore si jumatate, iar strumful din burtica schimba semnatura

sampanie de copii in meniu :

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

"of of la prima sarcina nu aveam nimic, eram doar speriata ca nu am nimic, nici kg, nici dureri, nici pofte sau greturi... acum le am pe toate". Inseamna ca acum ai fetitza
Eu plec azi la munte, dar diseara dupa serviciu. Simt nevoia sa merg des la munte.

12+
Mami de baiat

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIRUNA!!!

Lorin sa iti traiasca bebei, sa creasca mari, sa fie sanatosi, fericiti si iubiti iar voi sa va bucurati de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mai crisuletzule... adevarul e ca niste masuri mai stupide si mai penibile nici ca puteau sa ia ca niste mai conducatori ce sunt... si mie una imi demonstreaza ca ori habar nu au deloc ce anume fac, ori sunt interese mai mari la mijloc si asta a fost planul all along, caz in care "ma felicit" ca l-am votat pe baselu de teama prostanacului... nici eu nu vreau sa ma gandesc la rau dar am inceput deja sa iau masuri... oricum nu s-a zis nimic legat de indemnizatia de crestere a copilului nu? eu una nu am auzit. nu cred ca pot sa treaca iar la 600 de lei. mai curand sa reduca procentul de 85%... ceea ce ar fi suportabil probabil pentru majoritatea celor carora le-a convenit sa intre in CIC, nu?
mi-am programat eco de trim II abia pe 14 Iulie. cum o sa rezist eu pana atunci?

Mami de (28.10.2008) si bb2 12+

Mergi la inceput

Beatrice, nu ma supara su inca sper la carucior bleu ca al tau, o sa vezi tu de ce... si o sa imi dai dreptate[.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

LA MULTI ANI MIRUNA!!!

Lorin sa iti traiasca bebei, sa creasca mari, sa fie sanatosi, fericiti si iubiti iar voi sa va bucurati de ei!

multumesc.
Sa-ti traiasca si tie frumusete de fecior si sa mai vina unul la fel de frumos

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

mai crisuletzule... adevarul e ca niste masuri mai stupide si mai penibile nici ca puteau sa ia ca niste mai conducatori ce sunt... si mie una imi demonstreaza ca ori habar nu au deloc ce anume fac, ori sunt interese mai mari la mijloc si asta a fost planul all along, caz in care "ma felicit" ca l-am votat pe baselu de teama prostanacului... nici eu nu vreau sa ma gandesc la rau dar am inceput deja sa iau masuri... oricum nu s-a zis nimic legat de indemnizatia de crestere a copilului nu? eu una nu am auzit. nu cred ca pot sa treaca iar la 600 de lei. mai curand sa reduca procentul de 85%... ceea ce ar fi suportabil probabil pentru majoritatea celor carora le-a convenit sa intre in CIC, nu?
mi-am programat eco de trim II abia pe 14 Iulie. cum o sa rezist eu pana atunci?

Mami de (28.10.2008) si bb2 12+

Eu una nu am rabdare sa le suport discursurile penibile. Nici nu votez, nu am pe cine. Acum 5 ani am fost la vot cu entuziasm, acum am renuntat.

Oricum, mi-a relaltat sotul ca vor sa diminueze cu 15-25% indemnizatiile, iar azi dimineata am auzit la stiri ca reduc indemnizatia de somaj si cea pentru persoane cu handicap pentru moment. Sincer nu cred ca ne vor ocoli... sa vezi atuci revolte.

Mergi la inceput