Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m BraveGirl daca tu acum simti ca ai baiat atunci asa este. Important sa fie sanatos, si BB si tu 14+ |
asa e...toate o sa avem niste ursuleti dragalasi, sanatosi tun.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 13+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ana_o spune:
somn usor, mamici si burtici! ne auzim maine, ajung si eu pe meleaguri romanesti dupa amiaza. va pup, vise placute!
Ana
14
gabriella1 spune:
'neata !
azi implinim 9 saptamani
Gabriela
9+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andreeacc spune:
Buna dimineata!
A ramas in picioare intalnirea de maine?
Mirunam, am inteles ca nu mai poti conduce; vrei sa trec sa te iau?daca da, da-mi pm cu nr tau de tel.
Bun venit fetelor noi!
Siuta, am vazut ca avem acelasi medic, poate ne vom intalni pe la cabinet.
Gabriella felicitari ptr cele 9 saptamani!
Am primit si eu rezultatele de la DT, ambele teste efectuate ( si la CMU si la Anais) indica "low risk", ce m-a mirat f tare a fost riscul destul de mare datorat varstei ( 1/308 la CMU si 1/316 la Anais - ma rog, nu inteleg de ce difera, dar sunt valori aproximative).Acum astept sa vad ce zice si medicul meu luni cand ma duc la control.
Va urez o zi usoara!
Andreea, mami de baiat si 13+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
sunset_zuzi spune:
andreeacc felicitari pt rezultatul DT sa auzim numai vesti bune
Eu aseara am tras o repriza de plans din care nu ma mai puteam opri ...motivul a fost de-a dreptul minor dar se pare ca este nevoie de o singura scanteie ca sa izbucnesc mai aveam putin si umflam parchetul ....hormonii mei alearga pe campii fluturand stegulete galbene ...mi-e mila de saracul meu bebe ce mama nebuna are
Doamne ai grija si de noi 11+
bebelu86 spune:
Neata fetele
Felicitari Gabriella. sa o ti asa pana la 40. cum te mai simti?
Andreea ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la DT.
Sunset sa nu mai plangi si sa superi pe bb.
toata lumea
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
ukume24 spune:
Buna dimineata dragele mele ,
gabriela felicitari!!
Andreea felicitari pentru DT!
Fetelor pe voi va mai dor sanii?? ca pe mine ma dor numai daca ii ating dar altfel nu ma dor.
9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
mirunam spune:
Neata!!!
Gabriela, felicitari!
Andreeacc, multumesc mult . Mai conduc, iti dai seama, de nevoie . Eu stau in camp si nu am ce sa fac decat sa iau masina. O sa ma duca sotul la birou dar in weekend sau la nevoie o sa circul oricum. Intalnirea ramane in picioare
Daca nu ma credeti ca am pus ceva kg ieri m-am cantarit la dr si de la 54 kg la 1,73m acum am 60
Azi sunt plangacioasa...nu la propriu . M-am trezit cu o durere atroce de ovare incat abia ma misc si sunt la birou .
Inca o chestie interesanta aflata de la dr este ca trebuie sa refac toxoplasma si cmv la 7 luni. I-am spus ca am mata, de 15 ani, ca nu am luat nimic de la ea dar ca vreau sa stiu daca trebuie sa repet.
of of la prima sarcina nu aveam nimic, eram doar speriata ca nu am nimic, nici kg, nici dureri, nici pofte sau greturi... acum le am pe toate
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+