Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Fetelor, ceea ce vorbeam zilele trecute se pare ca se va intampla.... Urmaresc acum conferinta de presa a Presedintelui care ne anunta urmatoarele: orice program social va suferi modificari, reduceri de cheltuieli - printre care si concediul de ingrijire copil. Citez: "nu se mai poate sa acceptam dovada veniturilor cumulate si sa stam acasa sa castigam mai mult decat daca muncim" E de jale, iesim in strada? Symo 14+ |
Adica mai putzin de 8 mil?
12+
Mami de baiat
mirunam spune:
Ma bucur ca nu mai vorbiti de mancare... totusi va anunt ca in piata 1 Mai au aparut cartofii noi
Am fost la dr si mi-a dat alte analize: glicemie inainte si dupa glucoza si o dosare de anticorpi Anti A... stiam eu ca am facut o dozare la prima sarcina.
Mai trist este ca mi-a interzis condusul , imi provoaca contractii si mi-a spus sa nu mai conduc deloc.
Crisuletul nimeni nu s-a impuns cu nimeni. Mi se pare normal si corect sa spunem cand ne deranjeaza ceva, asa cum am mai spus suntem toate diferite si sigur exista lucruri care ne pot deranja, lucrur cu care suntem de acord. Eu sunt pentru comunicare asa ca atunci cand ma deranjeaza ceva spun.
In alta ordine de idei mai luat super tinuta de sarcina: salvari
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+
BraveGirl spune:
Miruna, sa-i porti sanatoasa! Si eu am pus ochii pe o pereche la Zara. Dar n-am avut timp sa probez, ca m-am enervat cu blugii. Mie nu-im vin blugii de gravide si a trebuit sa probez n perechi de blugi normali, sa-mi iau o pereche mai ok.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 13+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
crisuletzul spune:
nu am vrut sa sune in varianta AIA, ci in varianta aialalta.....adica aia mai cute
9+
JoAnn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m JoAnn dar de ce faci injectii? 14+ |
pai am facut in spital
ampicilina la 12 ore si pt mentinere la 8 ore , timp de 7 zile
gata v'am pupacit , acu chiar ma bag in pat
douradoudou spune:
crisuletzule in nici un caz nu m-am suparat pe tine....mirunaaaaaaa pe tine ma supar daca mai spui ceva de acrtofi noi: la noi nu exista din aia...la noi sunt alte feluri de cartofi..offffff ce as manca niste cartofi noi la cuptor cu putin unt si marar si cu branza pe deasupra....
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
crisuletzul spune:
miruna...lasa masina!eu astazi am fost prima oara cu metroul in Bucuresti(traficul m-a determinat sa fac asta pt ca eram grabita sa ajung in piata sa imi cumpar bunatati)....in afara faptului ca pute a shushu in metro....in rest e...ok....
ma bucur ca esti bine
9+
crisuletzul spune:
Doura......ieri si azi ai vb intr-una de mancare!!!!si inca ce mancare.....tu nebuno....imi dai la pofte!!! si miruna....eu am fost in piata dar nu am vazut cartofii....adica am uitat de cartofi.......am o problema.....urasc sa cumpar cartofi!!!nu inteleg de ce...
9+
douradoudou spune:
joann ..te sustinem...mai rezista puti si o sa fie f f bine..miruna si eu am facut licemia...dozarea de anticorpi A am facut-o la 1 sarcina acum nu mi-a zis nimic...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
sugubina spune:
Buna seara dragelor,
M-am patuciniat pana la 20.30 daca va imaginaaati..Atat de obosita. Corpul isi cere dreptul..Cred ca asta seara stau pana tarziu, cu voi, mai ma uit la teve..Pufi Pufescu nu e, munceste
Vad ca pe toate va cam loveste patucinizarea pe la 15-16..e o liniste pe aici!
sugubina +9