Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_o spune:
ies sa fac mici cumparaturi, inainte de plecare. va pe toate si ne-auzim mai tarziu!
Ana
14
ana_o spune:
Monnica, Symo, aveti putina rabdare! Nu e batut totul in cuie, ei doar spun ce au de gand, dar n-o sa se voteze chestia asta, pentru ca sunt prea multe mame in Parlament si in politica, in general. Mame care chiar stiu cat costa cresterea unui nou nascut...bebe, copil. Sa speram ca doar bat campii ai nostri politicieni, respectiv presedinte! Si sa ne pastram optimismul, eu chiar refuz sa cred ca se va intampla asa ceva. Aaaah, dar daca totusi s-ar intampla, cred ca le va afecta pe mamicile care vor intra in concediu cu 1 ian 2011. Nu stiu, bat si eu campii... nu trebuie sa se intample niciunei mamici\viitoare mamici.
Pup, sper ca n-am batut campii prea rau!
Ana
14
allexxia_m spune:
Eu nu m-am gandit ca masurile astea pot afecta si legea privind indemnizatia pentru cresterea copilului, este nasol daca este asa
Totusi nu as vrea sa ma enervez acum pentru asta si sa sper ca va ramane macar asa cum este acum.
Eu stiam ca UE urmeaza sa impuna marirea perioadei de acordare a concediului de maternitate de la 14 saptamani la 20 saptamani si plata 100% din salariu. Deci eu speram la si mai mult ....
14+
crisuletzul spune:
mah....v-ati impuns putin astazi...parca ieri ne laudam!!!!
acum am venit din oras si mi-am cumparat PEPENE!!!de cand plangeam dupa el!
miruna....eu zic sa scoti si rubrica cu sarbatoritele pentru fiecare luna.....este doar o opinie....sau eventual sa ramana pana se nasc bebelasi si pe urma sa o inlocuim cu lista de bebei!
Doura , happy for you si pt bondocul tau!
aaa....si vreau si eu parola de la adresa de e-mail....yahoo!
acum merg sa pap ciorbica de perisoare si sa ma pun sa fac jumari!!!!
9+
allexxia_m spune:
uitati www.impactingorj.com/actualitate/Concediu-de-maternitate-obligatoriu-de-20-de-saptamani-platite-integral-2895.html" target="_blank">AICI link-ul cu privire la noile norme UE privind concediul de maternitate
14+
MSymo spune:
Intr-adevar in clipa asta sunt impuse aceste schimbari de catre FMI, care vor trece prin niste filtre pana la punerea lor in practica. Insa, cu siguranta nu va ramane la fel. Eu sunt ....putin spus revoltata, dar fara aceste schimbari...ne adanceam tot mai mult in criza.
Basescu a zis ca a fost de acord cu FMI sa scada salariile bugetarilor cu 25%, somaj si pensii cu 15%, si sa modifice toate programele sociale fiindca nu mai sunt bani la Buget, decat sa afecteze toata populatia tarii cu TVA de 24-25% si cota unica de la 16 la 20%.
Dar...din pacate varianta aleasa "ataca" tot patura sociala cu venituri mici: bugetari, pensionari, someri etc
Sa speram ca va fi bine....vazand si facand!
Oricum, eu daca nasc pe 01 nov (ceea ce nu cred...mai degraba 20-25 oct), va trebui sa depun acest dosar de crestere a copilului dupa cele 42 zile de la nastere, adica undeva la mijlocul lunii decembrie. Dar....marea majoritate a burticutzelor vor naste dupa 10 nov, deci se va ajunge in ian 2011 pt depunerea dosarului.
Symo 14+
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul mah....v-ati impuns putin astazi...parca ieri ne laudam!!!! acum am venit din oras si mi-am cumparat PEPENE!!!de cand plangeam dupa el! miruna....eu zic sa scoti si rubrica cu sarbatoritele pentru fiecare luna.....este doar o opinie....sau eventual sa ramana pana se nasc bebelasi si pe urma sa o inlocuim cu lista de bebei! Doura , happy for you si pt bondocul tau! aaa....si vreau si eu parola de la adresa de e-mail....yahoo! acum merg sa pap ciorbica de perisoare si sa ma pun sa fac jumari!!!! 9+ |
eu nu sunt de acord sa scoata lista cu sarbatoritele lunii..si dupa ce se nasc bb=eii oricum lista se modifica..nu o sa mai fie um si dpn ..o sa fie numele copilului..ce fel de nastere...greutate si lungime la nastere...eu vreau sa va spun la multi ani cand e ziua voastra si nu pot sa caut ca nebuna prin lista in fiec zi...pam pam
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
anya2010 spune:
Nici nu vreau sa ma gandesc unde o sa se ajunga. O sa avem proteste de strada mai ceva decat in Grecia. Tipic romanesc, se reduc veniturile tot la cei care n-au si abia isi duc zilele de azi pe maine..evazionistii traiesc bine si pe timp de criza. Ziceau ei ca o sa se ocupe de manelisti si vrajitoare ca o sa-i oblige sa plateasca impozit, dar probabil s-au speriat cand i-a blestemat Mama Omida
Ana 13+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea